![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
tiigjereen,kas tad Tev iekodis?
ekhm,khmkhm... *gatavojas runai* mediciina, you say? un tagad Tu grasies to briivo laiku,ko agraak teereeji ziimeeshanai, pavadiit..mm..studeejot mediciiniska rakstura graamatas? jauki, bet vai tad tas,ka esi samekleejusi jaunu aicinaajumu, noziimee,ka uzreiz viss vecais jaamet pie malas? un man shkjita,ka Tev tas patika,un Tu savus ziimeejumus raadiiji taapeec,ka arii pashai prieks par paveikto.. nez, un shis QUOTE(Tigra2 @ May 29 2006, 16:02) tāpat jau nav talanta jau izklausaas aizdomiigi. peec,taa teikt, padoshanaas. zini, cilveekam var buut vairaakas nodarboshanaas. un man Tavi ziimeejumi patika... hmmja. laikam jau gan nevajag meegjinaat Tevi paarliecinaat. gan jau pati izdomaasi,varbuut tomeer gadiijumaa ir veerts nepasludinaat ziimeeshanu par 100%paartrauktu, jo tas tachu taa kaa taa ir tikai valjasprieks, bet darba rezultaatu peecaak var paraadiit citiem sheit..btw - kaadaa veidaa Tev taa mediciina padodas? (te nav nekaada ironiska vai veelsazinkaada tonja,man vnk interesee) tas ir,ko tieshi taadu dziednieciigu Tu dariisi ziimeeshanas vietaa? -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nu b***************** es juutos vnk shokeets, kaa saciit jaasaka - pwned
kkas nedzirdeets! es neteikshu, ka mediciina slikta u.t.t. latvijaa nepiecieshami labi aarsti, bet kaapeec ziimeeshana jaamet pie malas? ![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
joooooooooooooooooooooooooooooooksssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() uj, tas laikam bija offtopics, bet es priecājos, ka kāds responded, nekad nebuutu domājusi, ka kāds noticēs, nu bet labi... (aaa, mediciina man padodas vien taadaa ziņā, ka man ir ļoti daudz zināšanu par tautas medicīnu(jeb man tiešām IR pacietība to visu lasīt), un taadaa veidaa, ka es varu pati sevi aarsteet ar gribu(kautkaads mahou gļuks) ![]() Atmešanu domāju vien tā, ka es ar photoshop vairs nestrādāšu... ![]() ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
OMG!!!!!!11 *sasit* bljin, shitaa biedeet cilveekus.... nu b*aac!
![]() -------------------- |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Starp citu, man personiigi vairaakumaa gadiijumu vairaak patiik paluukoties uz melnbalto skici, nevis kautkaadiem tur photoshopaa kraasotiem darbiem (ljoti reti kad tie manaa veerteejumaa izskataas labaak)
-------------------- Positive black.
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Jaa, katrs savaadaak ziimee ar savaadaaku tehniku. Tev labi sanaak skices. Paliec pie taam!
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
phew. ew, tigra2, shitaa vairs nedari. ^^
labaak ieliec kaadu skaistu skici. ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Lai šī skice liktos smuka, kārtīgi piedzerieties...
Pakkun |
![]()
|
dariits, shon bija latvieshu val. exaamens un liekas smuka
Tigra2 |
![]()
|
![]() zinu, sanaaca nelabs(taa tam arii jaabuut), jo taisiits tika adobe photoshop (pure photoshop, skices nemaz nebija) Tāpēc esiet žēlīgi -------------------- |
Kirara |
![]() ![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
mani ir pārņēmusi bezcerība...
![]() Ja nav tas iekšā, tad nav ![]() P.S. ja kas, viņai nav kāju(puskāju) This post has been edited by Tigra2: Jun 8 2006, 20:46 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Bet kur ir asaras? Tas butu stipri!
P.S. Ar kleitu (vai kas tas ir uz zemes) ne vis ir kartiba! |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
acu skatiens taads hipnotisks, bet ja neskaita to ka nav puskaaju tad darbinjsh tiiri labs sanaacis.
|
Kirara |
![]()
|
Kas tad nu ir..? Tev tagad ir kljuudas kuras es saskatu labi..
![]() *Pret savu gribu bailiigi saak kritizeet* Mute ir paaraak daudz uz saaniem un plaukstas ir neizprotamas... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:04 |