![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Njaa, labs skatiens...
Keydan, Asaras? Tu saldeejumu ar saali arii eed? Kirara, mute nav par daudz uz saaniem. Taa ir sejas izteiksme taada. Ljauj man iztikt bez noraadeem uz profesionaaliem darbiem, kur shaadi dariits... Un plaukstas... Tev pashai patiik pirkstus ziimeet? Vai kaadam vispaar patiik pirkstus ziimeet? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Es nedomaaju pirkstus, lai tak tie tur nav.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Eu bet peedeejais ir loti maaksliniecisks sanacis
![]() Rokas patreneejies un apgeerbu zimeet un tad buus reaali labi!! (un veel pameegini no muusu izcilajiem kraasotaajiem kaut ko izspiest ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jun 9 2006, 13:12) QUOTE(Tigra2 @ May 29 2006, 20:28) Ok, atzīstās, kurš manai tējai alkoholu pielēja klāt!? >:( Tēja jādzer tikai no persōnīgās piušķes ![]() Anyway paldies par komentiem, i'm happy This post has been edited by Tigra2: Jun 12 2006, 17:51 -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es shodien shkjiiros cauri "my pictures" samestajai bilzhu chupinjai uz sava kompja, un, jaaatziist, taas bildes no 17-18.lpp un shkjiet 15? bija vienas no retajaam, ko es gribeeju fullscreen apskatiit. Kaut arii tajaa folderii ir arii profesionaali ziimeetas bildes. Fascineejoshi, bet dazhi tavi ziimeejumi, Tigra, tieshaam neticami pievelk. Ceru, ka buus veel taadaa garaa!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
taa es redzu šīs pasaules četras stihijas, piekto uzziimēšu vēlāk. Kaa juus domaajat, kas ir taa piektaa? es zinu, a neteikšu.
![]() ![]() ![]() ![]() ievērtējiet tauta, bet anyway, lai arii cik slikti tas jums liktos, man tas patiik, jau no 5 gadu vecuma ziimeeju uz melnaa fona, taa patiik izskats... -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
dabljuu ou dabljuu....neko atnjemt neko pielikt
-------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
baaaac tieshaam smuki. sevishkji tas peedeejais.
![]() |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
Man uudens elements vislabaak patiik. Vinjaa ir kaut kas magjisks.
-------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
kad saakumaa viņu ziimeeju biju domaajusi uzziimeet sevi iekšpusē, bet tad atklāju,ka viņa ir sasodīti līdzīga ūdenim, pie tam mana stihija ir ūdens(stihijas vien idiņi skaita pēc horoshopa, ja kas, stihijas skatās pēc tava tipa aka flegmatiķis - zeme; holeriķis-uguns; sangviniķis - gaiss; melanholiķis - ūdens)
bet tas tā informatīvi... (kāds tu esi vari uzzināt http://raksti.daba.lv/testi/psihotesti/temps.html ) -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man vislabaak tiik uudens un uguns - manas stihijas peec pashsecinaajumiem un te arii visvairaak pievelk
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
Es meegjinaaju reproduceet to peedeejo bildi un bezceriigi.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Zilaa vislabaak patiik melanholiskajai udensviira kundzei.
Taada ledaina acs vinjai.. This post has been edited by Kirara: Jun 20 2006, 00:54 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hihi man patīk pilnīgi visi, jo man ļoti patīk zīmējumi uz melna fona.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 05:15 |