![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
biki paskicēju un nolēmu iepostot
![]() chars no mangas, kura nekad netaps... labi, jau labi chari... This post has been edited by Tigra2: Jun 20 2006, 18:39 -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tie nav chari?
Man patiik vislabaak patiik taa lejaa pa labi kur vinja staav. |
sakurachan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 15-May 06 ![]() |
smuk...
man jaw patiiik.... nevaru kritizeet, jo pati neesmu jaw nekaada lielaa maaksliniece... ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kāpēc nē? Ja es to varu (kaut gan absolūti nenopietni, bet TOMĒR!), tad tu arī.
Bet foršs character sheet. ^^ This post has been edited by Kikyou: Jun 21 2006, 09:08 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tigra, man ļoti patīk tavs zīmēšanas stils!
![]() Jā, man arī tā stāvošā vislabāk patīk! -------------------- |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
Man patiik kaa tu maaki ziimeet cileevu seju izteiksmes. Smuki, liidz es tiktu liidz taadam liimenim buus ilgi jaagaida.
-------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Man gan vislabāk patīk tā,kurai tik vienu aci redz
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() uzziimeeju vienu lellīti, nezinu kā citiem, bet man patīk... manu noskaņojumu nekāda kritika nespēs sabojāt!!!! ![]() uj tiktiko pamaniiju, man no kāda pielipa deguna vietā punktiņu zīmēt, jo tā ir tik viegli... nekāda chakara... kolosāls izgudrojums... ...to laikam ''fuhrers'' pielipināja...kurš gan nezin, kas tas tāds... ![]() This post has been edited by Tigra2: Jun 22 2006, 01:02 -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
bet superiigs darbs! atgaadina elfen lied
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
shaubos par elfen lied, bet darbinjsh labs, ar atmosfeeru. vieniigais taas zvaigzniites vajadzeeja retaak un pa vienai salikt ( ja vispaar vajadzeeja) un mosh citaa kraasaa arii.
-------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Kaut kas man patiik shajaa darbaa, bet kas...?
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man liekās, ka man vēl kādu laiku šitais murgos rādīsies...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() nezinu, kāpēc gan es taadas ziimeeju, vnk kautkaa sanaak... un te es skiceeju: ![]() ![]() uj gandriiz aizmirsu: te es uzziimeeju ziemu ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Varbuut tu "taadas" ziimee taapeec, ka nesanaak. Kaa izeju no situaacijas.
Tev neshkjiet, ka otrajaa skicee kruutis kaut kaa baigi lielaas. Netraucee dziivot? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Atkal ecchi? Vel ir manams problemas ar... khem... FORMAM! Det jau daudz laaaabak!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:08 |