![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
kas jums ljaudis kruutiis nepatiik... man te viens reiz pieseejaas par to, ka mazas ziimeeju, tagad par lielu...
eh.... (jaa un man taas lelles vnk nesanaak... manupraat vieniigais veids iemaaciities ir cenšoties ziimeet) -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
man patiik taa pirmaa no skiceem un ziema.guljoshajai meitenei kruuts kreisajaa pusee ir par daudz uz augshu. guljosham kjermenim dabaa kruutis vairaak pieplakst pie kruushukurvja. nu labi, tagad es pati knapi saprotu ko pateicu
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ko muldat. Kruutis ir pareizi.
man tik neiet pie sirds pirmaas skices meitenes zods. nav riktiig tur kaut kas. -------------------- ![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() ![]() Nē,bet ir krūtīm vaina apskaties labāk. This post has been edited by sasuke: Jun 30 2006, 22:23 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(sasuke @ Jun 30 2006, 22:22) ![]() luudz skaidraak, priekš muljkjiishiem... -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
waah ,man patīk šitie zīmējumi. pirmajā ir visai abstrakkti mati bet man patīk ^^ otrajā kaut kas nav labi ar zodu bet ķermenis ļoti labs. trešajā liekas ka viss kātrībā ar ķermeni, un zīmējums man ļoati patīk. ceturtais ir vnk apburošs
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(sasuke @ Jun 30 2006, 21:22) bet ir krūtīm vaina guļošajai meitenei labajai krūtij varētu būt vaina,ja nebūtu manāms,ka viņa to pietur ar roku. jo normāli guļot krūts tā kā nedaudz "saplok", t.i. - izplešas pa krūšukurvja virsmu, tādējādi nedaudz samazinot savu augstumu. bet,ja meitene to tur ar plaukstu,tad krūts var pret to atbalstīties un būt tik izteikta un apaļa,cik attēlota zīmējumā. man jau šķiet,ka tā guļošā varētu pārtapt visai labā zīmējumā,ja kājas izstrādātu, jo..ai,man nav pamatojuma. ![]() un ziema - vii,man patīk! gan ziema,gan Tavs tās attēlojums. ^^ -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Kailajai meitenei galva pa mazu (ai, ai tik nesāc stūrēt uz šito Tigra! Es jau mocos izlabojot tās lielās galvas, bet tev ir ačgāni
![]() Labā krūts nav ok.... nav ar biš pa mazu.. nez.. tur kādu modeli vaig *evil grin* Un dibens varētu būt formīgāks... bet tu tā drosmīgi zīmē.. man prieks ^^ Ziema patiesi smuka ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
vasara(hehehe, man patīk haltūrēt ![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Jun 30 2006, 02:20) Mmm... šitie tev sanāk. Klausi mani - šie tev sanāk!!! Gaidu vēl ko tamlīdzīgu ![]() -------------------- |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Rāmīts ir skaists
![]() ![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Tigra2 |
![]()
|
pie šī nosēdēju ļoti ilgi, pāris dienas, un man iznākums pašai ļoti ļoti patīk, domāju,ka tagad ir sanācis. Ja kas tā ir kārtēja lelle, tāpēc balta āda. Un anyway var apskatīt arī oriģinālo izmēru ![]() This post has been edited by Tigra2: Jul 12 2006, 23:03 Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pirmāmkārtām - smuks, līdzens krāsojums.
Otrāmkārtām - acis rullz. Trešāmkārtām - lelles vispār ir super. ^^ Tiešām smuks darbs. Samazināšana rullz, uzreiz visas līnijas izskatās daudz līdzenākas. ^^ |
ayame |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 20-April 06 From: Latvija ![]() |
Jāā.. šitas labs.. Es vispaar photoshop nerubīju
![]() ![]() |
Cow |
![]()
|
Kājas ir nogriestas?
Drošvien! -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:22 |