![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nee tak, taas vnk ir aarpuss skata
![]() vai tieshaam man taada guro maakslinieka slava? -------------------- |
AaiiKate |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 23-May 06 ![]() |
ir, ir
![]() tik tās asinis, kas uz pleca man asociējas jau ar sakaltušam, kas no deguna jau sen tek ![]() nē, ir labi, kopumā ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
o jā .. es fanoju par acīm un svecēm .. šīs abas lietas dikti patīk zīmējumā
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pff, kas tur dīvains. Es bieži esmu redzējusi, ka matiem līnijas nemaz nevelk. Savā ziņā tā pat labāk izskatās.
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nu ar to dīvaini domāju to,ka viņa izmanto,piemēram,to kļavas tool,lai krāsotu matus,bet nevis to,ka nav līnijas vilktas...
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Man nepatik asins!!! To ir parak maz!!! VAIRAK ASINS!!!
![]() This post has been edited by Keydan: Jul 14 2006, 00:15 |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Beidzot atradu arii kaadu kljavas lapinju matos, haha!
![]() Izskataas, ka asinis ir kkaadi tur sarkani tvaiki, bet man ljoti patiikvinjas skatiens. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() Mīla Stihija, kas tur kopā visas piecas stihijas(piektā vēlarvien ir noslēpums, bet kāds jau zin, es arii, to zinu... hi hi hii) man patīk kā sanāca... -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Miila ar ledainu skatu...hehehe, forshi!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Mazlietiņ haltura bet normali!
|
Tigra2 |
![]()
|
ja par matiem, tad taa tas ir domaats...
un vai tad visi šie stihiju ziimeejumi nav haltuura? manupraat ir,jo ziimeeju tos tikai savam priekam. ku ku kuu un peedeejaa stihija zināšanas ![]() tagad var visus savienot. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Bua! Mutants!!!
![]() ![]() ![]() Vel viena haltura!!! Bet var ari teikt ka tas ir tavs ipatneis stils! |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
HIILIGHTS... Labi izskatās...
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Rozaa variants bija daudz labaaks.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
saaku gifot...
pirmie darbinji: ![]() ![]() (un viens laachpleesha komiksaa) ui man vinjsh pazuda... ![]() This post has been edited by Tigra2: Jul 29 2006, 22:48 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:21 |