![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
acs forsha, bet .. kas ir OC?
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
...goda vārds, Tigra, kas ir OC? Open Canvas? CO! CO, DAMNIT!!!
This post has been edited by Kikyou: Jul 23 2006, 11:24 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kadu programu tu izmanto lai taisit GIFus?
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
adobe image ready,
bet OC ir uuberklubs, kaa gan kluba biedri to vareetu nezinaat ![]() (tā tak ir reklāma) Upsss... sajaucu burtus vietaam ... he heee... eju labot. This post has been edited by Tigra2: Jul 23 2006, 17:34 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() tagad iistais -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Caur flash var advancēwtākus gifus taisīt.Tikai palasi tutorials.Un zīmēšana nav tik grūta ka Fotožopā.
P.S. Smuki gifi,tikai pamēģini ar dažādām krāsām. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Image Redy es nesaprotu... Tur kad taisu jaunu fraimu un daru kautko tad vis ko es daru uz jauna ari attiecas uz pirma.
|
Tigra2 |
![]()
|
es uztaisiiju uuberprimitiivu tuotriaalu: kaa taisa gifu adobe imageready.
Domaaju, ka vareetu paliidzeet, jo man saakumaa nesanaaca, jo es neiedomaajos par ''aciim''. Attached File(s) ![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ooh.wow.taa lelle,ja nebuutu kaajas kkaadas biish nohaltureetas,buutu vnk perfekta! jaa,man patiik... super. un stihija - miila - SUGOI! apburbuljojshi., turpretii zinaashanas gan man nepatika. taa acs pieree taada...aaraa no konteksta,atshkjiriiga no kopteela kkaa..nemaaku paskaidrot,bet nu jaa. ^^
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() njupat, 5 min laikaa photoshopaa uzmeistaroju siiku darbinju. (ja iemanaas, tad var baigi aatri... kikyou laikam shitaadi veel aatraak iet... ) un soo... kaa patiik noskanja? -------------------- |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
liekas ziemiigi!!hehe...bet taa 5min laikaa!!baig aatri un nava nemaazaam slikti!!malacis!!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Sanaaca pat ljoti smuks darbinjš^^
Es pa 5 min vispar neko neuzzimeetu xDDDDDD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
heh...bik jociigi izskataas...ta4u noskanja tieshaam tev labi izdevusies....taadaa veesaa...
![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Tigra2 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() jaanis paraavis nepietiek vietas, veel viens posts jaataisa... nebija pieejami balta papiira resursi, sory.. bet shie ziimeejumi jau taapat bija trenninjsh... update: njeee tomeer ir vieta(ja nelieto atachmentus): ![]() ![]() ![]() protams, ka ir veel, bet man tiktieshaam apnika chakareeties pie tam: ES atcereejos savu paroli, so im happy! This post has been edited by Tigra2: Aug 3 2006, 00:55 -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Godīgi sakot tavējie man patīk. Diezgan pasmalki darbi.
P.s ka noprotu fotografēts. Viens padoms: paliec zem llapas uz kuras ir darbs vienu tīru lapu nākamos zimejumus lai cauri nesit. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:27 |