![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taa... meegjinaashu saveerteet, lai skaidri redzams, kuri man labaak patiik.
1. 6/10 2. 8/10 3. 7/10 4. 10/10 5. 4/10 6. 5/10 Ieveero, ka lielaa meeraa pie veerteeshanas piedaliijaas mana diivainaa gaume. Nedomaa mekleet kljuudas ziimeejumos. Zini, kas ir fantastiski? Ka 2. un 4. ziimeejumam cauri spiidoshais naakamais ziimeejums veido smuku randoma eenojumu. Kaa ieplaanots... Bet citaadaak taa cauri spiideeshana vienlaiciigi ieintrigjee, bet arii traucee (it iipashi 5.). -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
he... Interesanti
![]() man vislabaak patiik 1 un 2... Tik tam peedeejam [portretam] auss ir par zemu... |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Man baigi patiik ats kur taa meiteniite pakaaraas..cmuki,cmuki!!
![]() |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Piekriitu Arfijai, Pakaartaa rulz!
![]() -------------------- ![]() Kon! |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
atliek vien noliekt galvu, es atkal un atkal ievēroju, kā darbiem līmenis ceļas.
man kaut kā ļoti,ļoti tā otrā patika, laikam tāpēc, ka poza ir salīdzinoši sarežģīta, labi izdevusies! un vispār...prieks skatīties. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
ayame |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 20-April 06 From: Latvija ![]() |
3.4.5. vnk apburbuļojoši...
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tu un tavi erotiski zimejumi(es neesmu pret tiem, turpini zimet!
![]() |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Progres ir normali pamanāms
![]() ![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
edg saka: nemeegjini ziimeet puikas, ziimee vairaak meitenes. Taa kaa edg ir 10 balsis pret Keydan 1 balsi, rezultaats ir izlemts neapgaazhani.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, edg, zēni jāzīmē - patīk tev vai nē. <.<
Anyway, pēdējās skices reāli labas. Rūtiņpapīrs nemaz netraucē. ^^ |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ziimeeju jau arii zeenus, bet domaaju, ka meitenes man sanaak labaak...
![]() taapeeec zeenus nepostoju, bet anyway... reku viens (aa, jaa es zinu, ka rokai ir kljuuda ![]() ![]() -------------------- |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
ja...darbinji tieshaam labi....un pakaartaas sejas izteiksme IDEAL sanaakusi....
he.....he.....vienu gan es nesaprotu...kaa tev izdevaas pirmajai meitenei abas kaajas uzziimet labaas... ![]() un 2.ajai aciimredzor viena kaaja ir garaaka par otru...skaties kaa gribi.... -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kas pie velna, tev sanāk normāli džeki. O.O Bikiņ uz bishounenu velk.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
bishounenus es ziimeeju bikinj savaadaak, ne tik muskuljainus... shitais ir variaacijas par DBZ teemu : centos uzziimeet muskuljveci! laikam neatgaadina DBZ...
![]() Kad atbraukshu no laukiem iepostoshu dazjus bishouneninjus... lai redzama atshkjiriiba. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Smuka....
nav gan mans iedvesmas avots, bet tomeer.... (maneejaa driizaak ir dusmiiga un censhas tikt valjaa, a tai bildee meicha jau padevusies ![]() nju ko, paldies par komentaariem, driiz turpinaashu te postot ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:24 |