![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Bet es jau cereeju, ka iedvesmas avots bija mans darbs
![]() ![]() Kikyou, "Paldies" ir saiisinaajums no "Lai Dievs paliidz!". Vai tad to tu driiksti lietot? Labaak saki "Pateicos Rnd dievam". Bet patiesiibaa, es pat kaa randomisma pagaans nezinu, vai "dievs" rakstiit labaak ar lielo vai mazo burtu. It kaa ir vairaaki dievi - Random(Rnd) dievs, Haljavas dievs, Hattrick dievs, Vasiilijs, Bobis utml, bet zinaams, ka tie visi ir viens un tas pats viens Dievs zem dazhaadaam maskaam, teeliem vai interpreteejumiem. Bet, ja jau Dievs ienjem dazhaadas formas, varbuut vinjsh veelas tikt uzrunaats par vairaakaam dieviibaam sava dziljaa, neizdibinaamaa, sarezhgjiitaa no punjkjiem izpuustaa random plaanaa. Tad kaa vinju uzrunaat? Ehh, religjija ir tik sarezhgjiita... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ehm... labi, tā
Es uzziimeeju bishouneninju! nju man pashai patiik, nezinu kaa paareejiem, nju, lab so noveerteejiet! un origjinaalais izmeers: ![]() -------------------- |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
taa jau jauki...noskanja un viss pareejais...bet kkas tomeer man nepatiik...un tie ir paaraak pavirshi uzziimeetie mati un meitenei, peec manaam domaam, ir deguns daudz par lielu.....
un fliiziiteem9jaa taas ir taadas domaatas) drankjiiga perspektiiva....kas nedaudz nojauc fonu...bet kaa jau teicu...kopumaa taa neko.... ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
vai vaards bishounens kaadam kautko izsaka!
da tas ir dzjeks, dzjeks! ![]() un mati peec lietus dushas neizskataas diezko kaartiigi, bet tas taa... fliizes ir vnk lielas... ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Slapjiem taisniem matiem ir taads prikols, ka vinji ir ljoti plaani un kriit tikai un vieniigi uz leju, nevis turaas uz citiem matiem kaa sausi dara. Tavaa ziimeejumaa mati toch nav slapji.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
slapji ne, bet nedaudz mitri gan.
es reiz pazinu meiteni, kurai ļoti biezi mati, ne jau skaitā, bet pašā biezumā(katrs mats biezs) un tad, kad vinjai bija nedaudz mitri mati tie izskatījās ļoti līdzīgi kā tie kurus uzzīmēju, tāpēc balstu to iz dzīves. Un vipaar taa kaa tas ir anime, kur vispār mati saglabaa formu jebkaados apstaakljos, tad es vareetu apgalvot jebko ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
Un vipaar taa kaa tas ir anime, kur vispār mati saglabaa formu jebkaados apstaakljos, tad es vareetu apgalvot jebko ![]() Par nelaimi tev taisniiba. Anime, kuraa meitenes skaidriitu apkaart ar slapjiem matiem, buutu manaa top10 ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Zīmējums ir ok. Vienīgais trūkums, skaties kā gribi - izskatās pēc meitenes. :/
|
Tigra2 |
![]()
|
kikyou, taa tak ir bishounen buutiiba, vinji ir tik skaisti kaa meitenes. Ir viirishkjiigaaki ir sievishkjiigaaki gadiijumi, pie tam manam nav kruushu... bet tas taa.
-------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu vienīgais, kas tur tiešām neiederas ir deguns. pa lielu, man šķiet. zods ir skaists, bet vai nu mati ir pa bieziem krūšu daļā, vai kā, bet izskatās, ka šim te tiešām IR krūtis.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
kikyou, taa tak ir bishounen buutiiba, vinji ir tik skaisti kaa meitenes. Ir viirishkjiigaaki ir sievishkjiigaaki gadiijumi, But we all know that's just an excuse. ![]() QUOTE pie tam manam nav kruushu... bet tas taa. Hmm, nedaudz izskatās, ka ir. Vai nu tas, vai nu arī milzīgs vēders. Vai nu arī es vienkārši nesaprotu viņa pozu. P.S. Protams, es pati arī diez cik izcili zēnus nezīmēju, bet tas nenozīmē, ka es nevaru norādīt uz acīmredzamām lietām. Jo ja tas tā ir, tad es sākšu bļaut par katru reizi, kad man ne-zīmētājs kritiku mētās visrū. This post has been edited by Kikyou: Aug 25 2006, 07:28 |
Tigra2 |
![]()
|
btw... ak jaa tas ir tikai nožēlojams attaisnojums:
shis arii tika domaats kaa zeens bet sanaaca, ak vai...paaraak meiteniiga meitene ![]() a shitais man pashai patiik kaa sanaaca: ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
Pirmajaa no taam divaam bildeem ir kaut kaada meitene no shoujo mangas. Tu saki "meiteniiga"? Es saku: "Nesmuka." Shoujo mangaas meitenes ir skaistas kaut kaadaa meitenju izpratnee. Paskaties dzhekiem ziimeetajaas animees meitenes tiek ziimeetas taadas, kaadas taas vairaak dzhekiem patiik. Bet varbuut tikai man? Anyway, ziimeejums top spontaani, taa kaa es te par velti muldu. Jau sen teicu, ka gribu, lai tu tikai meitenes ziimee, bet tev sava gaume, man - saveejaa. Vienkaarshi mani kretinizee aaraa tas fakts, ka shaadas shoujo mangu meitenes tiek uzskatiitas par meiteniigaam un/vai skaistaam. Mani vinjas biedee aaraa!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Tigra2 |
![]()
|
fuu.. cik labi... man jau pašai arī nepatīk kā sanāca tas pirmais(ja nepamaniijaat, tad nepierakstiiju, ka pašai patīk kā sanāca)
Tad es ceru, ka neviens neiebildīs, ja turpināšu zīmēt mazas apaļas meitenītes? ![]() a kaapeec neviens neko nepateica par to mazo puisi apakšā(kuram arī ir apaļa mauža) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 18:21 |