IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

92 Pages V « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mani zīmējumi un veidojumi, gurķis ir liidziigs vaidelotim, ne?
Kikyou
post Aug 20 2006, 22:35
Post #406

Kami-sama

Group: Chuunin

QUOTE(Shumins @ Aug 20 2006, 01:50) *

Un reko veel atradu :lol: (Varbuut tavau iedvesmas avotu :lol: )

O_O What the hell.
Būs vēlāk sev jāuztaisa wallpapers no šitā.

*jā jā, offtopiks. >.>*

Ui, Tigra, līdz DBZ tev vēl TĀLU (paldies Randomam (jo neticīgie nedrīkst pateikties Dievam. :>)!). XD
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Aug 21 2006, 15:31
Post #407

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Bet es jau cereeju, ka iedvesmas avots bija mans darbs sad.gif http://otaku.lv/uploads/20060331_960_v1m.PNG tongue.gif

Kikyou, "Paldies" ir saiisinaajums no "Lai Dievs paliidz!". Vai tad to tu driiksti lietot? Labaak saki "Pateicos Rnd dievam". Bet patiesiibaa, es pat kaa randomisma pagaans nezinu, vai "dievs" rakstiit labaak ar lielo vai mazo burtu. It kaa ir vairaaki dievi - Random(Rnd) dievs, Haljavas dievs, Hattrick dievs, Vasiilijs, Bobis utml, bet zinaams, ka tie visi ir viens un tas pats viens Dievs zem dazhaadaam maskaam, teeliem vai interpreteejumiem. Bet, ja jau Dievs ienjem dazhaadas formas, varbuut vinjsh veelas tikt uzrunaats par vairaakaam dieviibaam sava dziljaa, neizdibinaamaa, sarezhgjiitaa no punjkjiem izpuustaa random plaanaa. Tad kaa vinju uzrunaat? Ehh, religjija ir tik sarezhgjiita...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Tigra2
post Aug 21 2006, 16:24
Post #408

kawaii tora

ehm... labi, tā

Es uzziimeeju bishouneninju!
nju man pashai patiik, nezinu kaa paareejiem, nju, lab so noveerteejiet!
IPB Image

un origjinaalais izmeers:

Attached Image

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
hypnotize
post Aug 21 2006, 17:15
Post #409

Danshaku

taa jau jauki...noskanja un viss pareejais...bet kkas tomeer man nepatiik...un tie ir paaraak pavirshi uzziimeetie mati un meitenei, peec manaam domaam, ir deguns daudz par lielu.....
un fliiziiteem9jaa taas ir taadas domaatas) drankjiiga perspektiiva....kas nedaudz nojauc fonu...bet kaa jau teicu...kopumaa taa neko....smile.gif

--------------------
IPB Image
neskaties acīs - tās var hipnotizēt
+Quote Post
Tigra2
post Aug 21 2006, 18:28
Post #410

kawaii tora

vai vaards bishounens kaadam kautko izsaka!
da tas ir dzjeks, dzjeks! biggrin.gif

un mati peec lietus dushas neizskataas diezko kaartiigi, bet tas taa...
fliizes ir vnk lielas... sleep.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Aug 22 2006, 14:18
Post #411

limpene grauž aknas

Slapjiem taisniem matiem ir taads prikols, ka vinji ir ljoti plaani un kriit tikai un vieniigi uz leju, nevis turaas uz citiem matiem kaa sausi dara. Tavaa ziimeejumaa mati toch nav slapji.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Tigra2
post Aug 22 2006, 14:36
Post #412

kawaii tora

slapji ne, bet nedaudz mitri gan.
es reiz pazinu meiteni, kurai ļoti biezi mati, ne jau skaitā, bet pašā biezumā(katrs mats biezs) un tad, kad vinjai bija nedaudz mitri mati tie izskatījās ļoti līdzīgi kā tie kurus uzzīmēju, tāpēc balstu to iz dzīves.

Un vipaar taa kaa tas ir anime, kur vispār mati saglabaa formu jebkaados apstaakljos, tad es vareetu apgalvot jebko happy.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Aug 22 2006, 14:46
Post #413

limpene grauž aknas

QUOTE(Tigra2 @ Aug 22 2006, 14:36) *

Un vipaar taa kaa tas ir anime, kur vispār mati saglabaa formu jebkaados apstaakljos, tad es vareetu apgalvot jebko happy.gif

Par nelaimi tev taisniiba. Anime, kuraa meitenes skaidriitu apkaart ar slapjiem matiem, buutu manaa top10 biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Kikyou
post Aug 24 2006, 03:20
Post #414

Kami-sama

Zīmējums ir ok. Vienīgais trūkums, skaties kā gribi - izskatās pēc meitenes. :/
+Quote Post
Tigra2
post Aug 24 2006, 16:35
Post #415

kawaii tora

kikyou, taa tak ir bishounen buutiiba, vinji ir tik skaisti kaa meitenes. Ir viirishkjiigaaki ir sievishkjiigaaki gadiijumi, pie tam manam nav kruushu... bet tas taa.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
kahi
post Aug 24 2006, 16:43
Post #416

Hakushaku

From: cradle of filth

nu vienīgais, kas tur tiešām neiederas ir deguns. pa lielu, man šķiet. zods ir skaists, bet vai nu mati ir pa bieziem krūšu daļā, vai kā, bet izskatās, ka šim te tiešām IR krūtis.

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
Kikyou
post Aug 25 2006, 07:26
Post #417

Kami-sama

QUOTE(Tigra2 @ Aug 24 2006, 16:35) *

kikyou, taa tak ir bishounen buutiiba, vinji ir tik skaisti kaa meitenes. Ir viirishkjiigaaki ir sievishkjiigaaki gadiijumi,

But we all know that's just an excuse. rolleyes.gif Nē nu, varbūt pie vainas leņķis.

pie tam manam nav kruushu... bet tas taa.

Hmm, nedaudz izskatās, ka ir. Vai nu tas, vai nu arī milzīgs vēders. Vai nu arī es vienkārši nesaprotu viņa pozu.

P.S. Protams, es pati arī diez cik izcili zēnus nezīmēju, bet tas nenozīmē, ka es nevaru norādīt uz acīmredzamām lietām. Jo ja tas tā ir, tad es sākšu bļaut par katru reizi, kad man ne-zīmētājs kritiku mētās visrū.

This post has been edited by Kikyou: Aug 25 2006, 07:28
+Quote Post
Tigra2
post Aug 29 2006, 18:08
Post #418

kawaii tora

btw... ak jaa tas ir tikai nožēlojams attaisnojums:

shis arii tika domaats kaa zeens bet sanaaca, ak vai...paaraak meiteniiga meitene

IPB Image

a shitais man pashai patiik kaa sanaaca:
IPB Image

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Aug 29 2006, 19:37
Post #419

limpene grauž aknas

Pirmajaa no taam divaam bildeem ir kaut kaada meitene no shoujo mangas. Tu saki "meiteniiga"? Es saku: "Nesmuka." Shoujo mangaas meitenes ir skaistas kaut kaadaa meitenju izpratnee. Paskaties dzhekiem ziimeetajaas animees meitenes tiek ziimeetas taadas, kaadas taas vairaak dzhekiem patiik. Bet varbuut tikai man? Anyway, ziimeejums top spontaani, taa kaa es te par velti muldu. Jau sen teicu, ka gribu, lai tu tikai meitenes ziimee, bet tev sava gaume, man - saveejaa. Vienkaarshi mani kretinizee aaraa tas fakts, ka shaadas shoujo mangu meitenes tiek uzskatiitas par meiteniigaam un/vai skaistaam. Mani vinjas biedee aaraa!

--------------------
+Quote Post
Tigra2
post Aug 29 2006, 20:51
Post #420

kawaii tora

fuu.. cik labi... man jau pašai arī nepatīk kā sanāca tas pirmais(ja nepamaniijaat, tad nepierakstiiju, ka pašai patīk kā sanāca)
Tad es ceru, ka neviens neiebildīs, ja turpināšu zīmēt mazas apaļas meitenītes? happy.gif (nju tas ir ar apaļām maužām, sejas formaam)

a kaapeec neviens neko nepateica par to mazo puisi apakšā(kuram arī ir apaļa mauža)

--------------------
IPB Image
+Quote Post

92 Pages V « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18 June 2025 - 18:21