![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Varbūt pirms ķerties pie lielākiem darbiem, vienkārši patrenējies zīmēt dažādas ķermeņa daļas un kustības? Nav jēgas tērēt laiku uz nepilnīgiem darbiem, ja to varētu izlietot daudz lietderīgāk pilnveidojot sevius darbus.
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
a kaapeec neviens neko nepateica par to mazo puisi apakšā(kuram arī ir apaļa mauža) Taapeec, ka vinjsh izskataas peec citplaneetiesha ar savu jociigo galvas formu, taapat vinja apgjeerbs prieksh muusdienaam shkjiet visai... tizls? Un vispaar vinjsh ir kaut kaads buratino. Bet es neko neteicu, jo meitenes labaak zin, kas meiteneem patiik. Vai ne? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Viss, pietiek, pievēršos mediciinai T_T
Edg, es tevi vairs nemiilu, pārāk negatīvi vērtē, tigrām patīk, ja viņas kautvai nedaudz uzslavē... Darīšu to, kas padodas Zīmēšu orgānus... ![]() un zivis ![]() This post has been edited by Tigra2: Aug 30 2006, 16:26 -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Izskatās, ka Tigra atradusi savus bioloģijas un anatomijas klades
![]() Jā, tā zēna smaids točna riktīgi labs.. ja neskatās uz ķermeni, zīmējums ir superīgs Tai meitenei ar krellēm ir smukas acis, krelles un mati! ^^ -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Apkat sirdim ir tada taukaina-gaļaina massa. To cept ar darziņiem (kabačiem ja gribat) uz eļļas!!! Bus garšigi!!! Pat ļoti, tagat pats kautko tadu edu!
This post has been edited by Keydan: Aug 30 2006, 21:02 |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
Darīšu to, kas padodas Zīmēšu orgānus... un zivis o.O davaj, padalīsimies orgānu un vispār bioloģijas klažu zīmēšanas vēsturē kādreiz? mans aptuveni gandrīz mīļākais bioloģijas stundu darbs ir kaķa skelets ![]() un sirds jau arī mīļa ![]() .. bet Tu gan labāk tomēr zīmē meitenes un bishonenus. Lai gan tas melnmatainais man nepatika, tāds drusku paviršs šķita, es zinu,ka cilvēkus zīmēt Tev padodas vismaz tikpat labi kā orgānus..ja ne pat labāk. to pierāda daudzie jo daudzie dailīgie zīmējumi,kas atrodami šajā galerijā. jo orgānus var uzzīmēt daudzi,bet pakārtas meitenes ar izteiksmīgu seju - tikai daži. tāpēc es gaidīšu nākamo zīmējumu no Tavas puses. un cerams,ka sagaidīšu kaut ko nedaudz lielāku par asari. ^^ (un gomen par tādu.. diezgan offtopic'īgu ielaušanos.) -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Sorry, es offtopiku vēl nedaudz paturpināšu... ^^;
Jums ir bioloģijā iekšas jāzīmē?! Labais... Mums gan tikai smuki liek izkonspektēt un uz grāmatas zīmējumiem paskatīties~... |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tam džekam vēl sejas izteiksme ok,bet ,piedod, pats kermenis izskatās pēc iesācēja..ļoti liela iesācēja...bet tu manuprāt māki labāk.
ok mazs offtopic -> aa musm ar nav jāzīmē..paskatāmies bildītes,konspektējam kamēr roka nokrīt..aa un citreiz iedod kādu jau gatavu izprintētu bildīti ar iekšu |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Edg, es tevi vairs nemiilu, pārāk negatīvi vērtē, tigrām patīk, ja viņas kautvai nedaudz uzslavē... Slaveeju tad, kad ir, ko slaveet. Paskaties savus ziimeejumus kaadu laiku atpakalj un manas atsauksmes par tiem! Bet par peedeejiem... Es uzupureeshos buut niists, ja tas paliidzees tavai izaugsmei. Un es ceru, ka paliidzees. No otras puses, es tieshaam nokluseeju to, kas tajos ziimeejumos labs, lai egoistiski virziitu tevi ziimeet bildes manai gaumei. Manas kaartis ir galdaa; turpmaakais tavaas rokaas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
nuu.. tai meitenei kas tur ir... tur taas liinijas uz vinjas apgjeerba [kruushu daljaa] istaas ka taa meitene ir plakana vai kantaina... vinjaam vajadzeetu buut ieliektaam...
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
Sorry, es offtopiku vēl nedaudz paturpināšu... ^^; Jums ir bioloģijā iekšas jāzīmē?! Labais... Mums gan tikai smuki liek izkonspektēt un uz grāmatas zīmējumiem paskatīties~... heh, ar manu bioloģijas skolotāju (bijušo gan, jo sākot no anatomijas māca cita) bio stundas bija gluži vai kā zīmēšanas stundas. stundā parasti vajadzēja paspēt izlasīt, izkonspektēt svarīgāko un iezīmēt kādu orgāniņu vai orgānu sistēmu, vai dzīvnieciņu, vai iepriekš - augu.. un vielas atkārtošanai atminētas krustvārdu mīklas kladē veidojām. āh, un vai es minēju,ka viņa lika atstāstīt grāmatas tekstu? kādu brīdi jau man rādījās murgi par gala kontroldarbu, kurā man liek atstāstīt visu grāmatas vielu no sākuma līdz beigām.. ok, Tigra, labāk ieposto kādu dailīgu darbu, par ko mums sajūsmināties, lai izbeigtu šo offtopic'u! XD -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() mans jaunais reklaamgifs... This post has been edited by Tigra2: Sep 7 2006, 22:27 -------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Kas tur iisti tiek reklameets?
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
vai tas nav skaidrs?
Ko ta veel es vareetu reklameet, ja ne CO. ![]() Btw, negribi pievienoties, buusi sensei... ^^ -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 19:21 |