![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hm, krāsojums - ēnas varētu nedaudz tumšākas un dažviet viņas iziet no līnijām. (Tigra gan ir baigā... Krāso pāri maliņām - ūuu...)
Deguns un mute varētu būt *neeeeeedaudz* augstāk. Kaut kas nav arī ar kaklu un... Man tā tikai liekās, vai arī agrāk tu tiešām rokas zīmēji labāk? Bet kopumā man patīk! |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
man patiix, bet tikai taapeec ka iepostots tiesi taadaa laikaa.
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ļoti skaisti (man patik) bet ja ta aprast mazliet tad ari, varu teikt, parasts zimejums. Haltureja mazliet, ne?
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmm.. šis ir ļoti tigrīgs zīmējums! Jā, kakls ir pa resnu. Nja, vispār ir riktīgi nohaltūrēts..
Bet skatiens smuks! ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() (neparādās ķēms tāds!) ![]() njuu galvenais, lai pašai patīk, ne? ar rokām bija chakars, bet tiku galā, manuprāt, visai labi. Tas nav linearts, bet gan scetch, so par draņķīgajām līnijām nepiesieties. This post has been edited by Tigra2: Nov 1 2006, 01:02 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
loti patiik tas photoshop darbs...
![]() kakls bish skjiibs! ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nju.. tas, ka neko nepostoju nenoziimee, ka neziimeeju, vnk kautkaa nebij ne laika iipashi daudz, ne arii kas iipashi kruts sanaaca.
Skolā vakar uzziimeeju vienu džekinju uz angļu valodes izdales lapas otras puses, ar ziimuli. Tapis starpbriizju un ne tikai starpbriizju laikaa, taa kaa seezju pirmajaa skolaa, iipashi daudz stundu laikaa ziimeet gan nesanaaca. Varētu teikt, ka mans ideaals, vismaz domas zinjaa. okeei. ![]() gribeetu nedaudz komentaaru... esmu maniijusi, ka mani iipashi nekomentee, neuzdzeniet man mazveertiibas kompleksus. Photosopā krāsot? (un ap roku ir caurspiidiiga lente, un jaa, tie ir svaarki... atrodas nedaudz nost no mieas, kaa nekaa fantasy) -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
darbs nav izstraadaats tomeer piemiiliigs!
![]() vai esmu vinjam liidziigs? tagad esmu nopietnaaks un sakopies! taa bija vasara un visi bija traki! This post has been edited by Cowkiller: Dec 7 2006, 21:27 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Parak daudz halturas...
Iepriekšeji darbi labak tev izdevas. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Jū, cik foršs zīmējums :33 Nav taisnība, ka agrākie zīmējumi bija labāki - tagadējie ir tikpat ģeniāli~!
Btw, viena lieta, kas iekrīt acīs - tās bikses nedaudz jocīgi turās.. :B Bet varbūt arī normāli turās.. XD |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
shtrunts ar bikseem.
![]() ![]() tas krusts kkaa nedaudz atgaadina angel sanctuary openingu... :3 ...beet varbuut taas ir tikai mnas slimiigaas iedomas. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Prasās nedaudz konkrētākas līnijas uz matiem. Protams, var jau zīmēt reālistiskus matus, bet kaut kāds kontrasts (tā tas saucās?) šā vai tā prasās.
Visādi citādi, not bad. Izkrāso. :3 |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
goodie Tigr' vēlviens bishii no tavas puses. biku atgādina emokidzz XD bet i like it :333 vienīgi viņš leikas ļoti...plakans XD pancake girls will rule the world.
P.s. es zinu, ka mani komentāri ir sviestaini un nesakarīgi XD |
Tigra2 |
![]()
|
![]() Izdomāju uzzīmēt kautko nedaudz vairāk detalizētu, varior n'stuff. Protams, ka priekš Dojo. Man tikai nezkāpēc atgādina viena šī paša foruma uuberaart mākslinieka pirmos zīmējumus... ._. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Uz zābakiem un cimdiem ir smuki daudz detaļas. Uz pārējā apģērba nav. Visādi citādi tīri jauks, izņemot, ka krūtis aug no padusēm? Drīkst izkrāsot? :B
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 02:04 |