![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
oooo....cik daudz kljuudas peedeejajaa ziimeejumaa!
![]() citeeshu dazhas no taam ![]() 1. melnmatei galvas atrashanaas staavoklis neatbilst saakotneejam kakla staavoklim(bet tas tak siikums ![]() 2. atkal uzbraukums melnmatei....vinas seja izskataas pee viirieshu sejas! 3.(baigi sitas aciis)kaaja aimuguree seedoshajai meitenei izskatass kaa nogriezta... ![]() This post has been edited by Catgirl: Feb 3 2007, 16:21 -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ej cirst tostermaizes, Catgirl, sejai nav ne vainas.
Drīzāk jau būtu ko piesieties pie kājām/rokām... ...a man pofigs. Man šitais zīmējums patīk, varbūt tāpēc, ka atsauc atmiņas par pēdējo tu-khm, tējas dzeršanu. Vai arī varbūt tāpēc, ka viņš vienkārši ir labs. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
tas zīmējums ir cool, jav no tā vien, ka sākumā tas elfs bija domāta sieviete, bet pēc tam pārtapa par elfu ar apaļīgām formām. ! YeeY! Ir viss kas man sakāms
![]() ![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
hehehe forshais!
![]() tigru varo elfs! ![]() -------------------- |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
QUOTE varbūt tāpēc, ka atsauc atmiņas par pēdējo tu-khm, tējas dzeršanu teejas dzershana tev asoceejas ar peedeejo ziimeejumu????? ![]() QUOTE Ej cirst tostermaizes, Catgirl, sejai nav ne vainas. kur tad dabuushu taas tostermaizes??? ![]() P.S. baigi patiik pirmspeedeejais ziimeejums^^ -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Paldies par uzmundrinaajumu Kikyou , peec Catgirl posta izlasiishanas sagribeejaas vakar noshauties, ziniet cik nelabveeliigi veseliibai ir lasiit kritiku pirms miega, ja vien.. taa nav ljoti gara, detalizeeta kritika, kas uzskaita gan plusus, gan miinusus. ^.^
Paldies Brāļuk un FuuUuk(es biju draugiem.lv, zinu tavu iesauku >:) muhahahahahaa) Tā, es vēljoprojām neesmu pabeigusi savu 1 datuma darbu(vinjsh tiek kraasots photoshop), tāpēc ielikshu shodienas sketchus. Jeb to lapu no taas kaudziites apkjeeziito lapu un komiksu par muumijaam, kura man likaas vis.. eem, normaalaakaa. { Ak jā, kāds grib redzēt komiksus par muumijaam? ja jaa, tad riitaa iepostoshu } Tā, shodienai: Bellydancers scetches. ![]() (ehee, izskataas,ka stickmeni nav prieksh manis :B, viss tapis bez tiem ) -------------------- |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
A taas veederdejotaajas ir piemiiliigas, buutu interesanti taas redzeet kaa gatavus darbus..
![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nice... "Kage Bunshin no Jutsu"?
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
"Sexy no Jutsu!"
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Catgirl |
![]()
|
QUOTE peec Catgirl posta izlasiishanas sagribeejaas vakar noshauties, tas jaw nebija taa domaats.....>.< sorry ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Feb 3 2007, 16:22 -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Catgirl, ir ok, ir ok, nav jau tā, ka esmu dusmiiga or somtin' . Ja kautko posto taču vienmēr jārēķinās ar to, ka būs kritika. *nje, tikai nedomāju, ka vajadzēja tās vēderdejotājas postot pie artiem ._.*
Paldies par komenāriem Cowkiller, Keydan un Bitter_me. Tā, iepostošu tagad to, ar ko chakarējos visu šodienu. ^.^ Skice tapa otrdien skolā(vai vismaz daļiņa no tās) un pārējais tika pabeigts šodien, arī vakar kautkas tika izdarīts, bet tas tika zaudēts(mistiskos veidos O.O ) Tā, darbs kurš, kā mana māsiņa mazā saka, ir līdzīgs man(ja vien būtu brūni mati un zili-zaļas acis ^.^) ![]() okei, kraasoto imageshack paarmeeru samazinaaja un photobucket pretii nenjeema, arii otaku pretim nenjeema, laikam jau, ja neraadaas, nav lemts. Update: Parpostoju lielāku. Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Shumin, Atdot komentaaru, tas uzlaboja gariigo, it iipashi patiesais koments par latvieshu otaku. Ou maan,nekad, nekad, nekad, nekad, nekad netaisiishu autoru pieziimes. Ja jau deelj taam pazuud shumina posti, tad nekad, nekad, nekad! >.< uu jee, photobuckets panjeema pretim yay! (tas laikam ir visvairaak editotais posts manaa dziivee ![]() ![]() This post has been edited by Tigra2: Feb 4 2007, 04:07 -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nice....Man skice patīk labāk.....Pamēģini izkrāsot photošopā klājot vairākas krāsas slāņus....Paskaties http://youtube.com/watch?v=tBY8AAvUPqw izmanto wacomu,bet tu varētu arī bez tā.....
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nokomenteeshu vairaak...Sorre
![]() Es tevi jau sen buutu iemetis pie Sensei ![]() This post has been edited by Shumins: Feb 4 2007, 03:27 |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ha ha es zinu kādu brushu tu izmantoji, vismaz zālei noteikti. Godigi sakot ir diezgan pat pamanāms. Vispār jau nedaudz gribēju piekasīties matiem,bet citadi tu esi progresējusi.
Vilksviņzin kad pēdējoreiz te ko skatijos. Liekas piesaistīja tava apņemšanās progresa vārdā likt ko jaunu katru dienu. -------------------- |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
ļoti patīk kalna un tilta krāsojums.
meitenei varbūt varēja nedaudz vairāk tērpu izēnot un viņai zods ir drusciņ šķībs. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 06:17 |