![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tigraaaa!!!! YOU GO GET EM`!
tas darbinjsh ar meiteni un zobenu ir jauks! gaidu ar nepacietiibu izkraasoto! ![]() -------------------- |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Man ar tas darbs patiik, sanaacis ljoti skaists... Man patiik meitenes sejas izteiksme- maiga..
![]() ![]() -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Tagad laikam ir par vēlu, bet gribēju pateikt, ka man tā geiša patīk.
un arī tas komikss ![]() This post has been edited by Pearl: Feb 7 2007, 17:35 -------------------- (sun)
|
Ami |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Es pārrēcos no tā komiksa. Bet par tām cīnītājām. Man abas patīk, bet tikai liekas, ka tai, kas pa labi, seja par apaļu. Bet laikam man vienīgajai tā liekas.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Gomenosai, ka kavējos. Mans nabaga HP-deskjet 3 vienā, nedaudz sagāja sviestā. Printeris nogāja pa sviestiem un līdz ar viņu arī skeneris... D:
Iepostošu šodien. ![]() ![]() ![]() Nekas special jau netapa, jo nebija laika, tomēr kautkas tapa. Brīvdienās izkrāsošu figteres un pataisiishu to seedosho lielaaku. Tieshaam nelogjiski siika vinja izskataas. Geishu kraasoju ar photoshop CS2 v9 ou aizmirsu biebaazt: ![]() Kikyou, negribi izkraasot? This post has been edited by Tigra2: Feb 9 2007, 21:07 -------------------- |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
hmm.. taa, kas pa kreisi, liidziiga man veestures stundaa... tas ar akvarelkraasaam - patiik acis. loti. gaidu izkraasotu
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
tā meitene ar tauriņu ļoti skaista izkrāsota kewl , un kas mācās mūsu vietā, nekad nebūtu iedomājusies ka tie ir kartupeļi, kabacis un pelmeņi.... ko lai saka -> sexuāli. ^.^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Cowkiller |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
omg!
![]() acis ir perfekto! un tas puikinjsh(melnbaltais) iists laachausis! ![]() loti patiik peedejaa guljoshaa meitene! ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tas ir vinš???
![]() ![]() Akvareles darbs - superb! ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tas peedeejais jau velk peec skices shitam (no Kikyou topika):
... pretskataa skolas solaa galvu rokaa iespiedushu, piemiiliigi guljoshu meiteni (pavisam noteikti meiteni) atbilstoshaa uniformaa. ... Daljeeja liidziiba. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Yap, sagribejaas guljosho uzskiceet peec taa izlasiishanas. ^^ Nav gan uniformā, un nav arii uuberkawaii, tomeer, jāatzīst tas man lika to iedomāties, lai gan,esmu jau agrāk zīmējusi kautko tamlīdzīgu.
Bet beigās viss aizgāja ar dārzeņiem saistīts. un kuram gan nepatiik ziimeet kawaii guljoshas meitenes? ^.^ -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Viens akvarelj gleznoshanas nosleepums, ja grib panaakt to balto punktinju efektu(kaa gleznotajaa darbaa ar balto guashu) uzkaisi uz mitras akvarelj kraasas rupjo saali, sanaak interesants efekts..
![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() Vēl viens akvareļzīmējums. :3 Bitter_me paldies par tipiem, nākamajā darbā pamēģināšu. ^.^ Un pārējiem, paldies par komentāriem. -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
smukiņš bilžuks začīt
![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 09:47 |