![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
Xena- sieviete karotaaja!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
Vilks kaut kā nepatīk - galvas daļa.
Meitene gan sanākusi ļoti labi. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
< - to nevermind, paķēpājos. OOO...Haoss mana specialitaate ![]() ![]() Kaadreiz mazam esot, visi sabraukushie Vaacieshi uz maakslas skolu bija sajuusmaa par manu domu lidojumu Avangarda maakslaa - civilizeetie un daudz maz ar galvu domaajushies cilveeki bija shokaa par manu domu lidojumu. ![]() Normaalas gada laika mainjaas...Ziema un vasara...Vasaru papildina ziedi, tachu ziemas sniega garshu piedod sniega paarslas...Un ja tiem melniem smeereejumiem piedod nakts toni un tie spiidumi ir zvaigznes...Iznaak kaadas ainavas ateelojums vienaa bildee jebkura gada un dienakts laika...Un Tigra no augshas visu veero ![]() Normaals megjinaajums salikt visu in one ![]() Tikai tie dazji lidojoshie koki laikam nevietaa - nepatiik, ja koki lido prom - kaa arii taa palma neiederas ainavaa...Nez kam to iemeti... ![]() Atljaavos izsviitrot to lielo sniega paarslu, jo taa ir paarak gigantiska un bojaa harmoniju, bet savukaart tas puukainaas ir dievs vinj zin kas ?! Pat ar savu slimo domaashanu nekaa nevaru pielikt klaat ![]() Norm...Man patiik ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
kaapeec sho useru neliek pie sensejiem????
![]() -------------------- (sun)
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Vo, Vo brāli vajag pie sensejiem ! Man patīk tā meitene pie datora... nu, bet, ja tā padomā ,visas pārējās arii
![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tagad ziiimee briesmiigu, gljotainu, kropliigu zombiju! PLIIIIIIZZZZZZZZZZZ!
![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
tagad ziiimee briesmiigu, gljotainu, kropliigu zombiju! PLIIIIIIZZZZZZZZZZZ! ![]() Get a life? Or maybe go and figth the boogey-man under your bed, or smth, kiddo. :3 Man pēdējā laikā ārprātīgi iekritis galvā tas kā tu zīmē acis. Dievīgi, izstrādāti, prasmīgi. Nav kur piesieties. Un galvenais DZĪVĪGI. Tu esi dzīvs pierādījums, ka bez treniņiem neko nepanāksi. This post has been edited by ReD_FoXy: Feb 12 2007, 18:41 -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
kef, kef paldies par komentiem ^^
Tā, nedaudz aizkavējos.... :3 bet te nu ir mans beernishkjiigais ziimeejums. ![]() Akvarelji.... bez saals, ar guashu(nedaudz)un biskji pavilktas liinijas ar ziimuljiem ;3 Gljotains zombijs...njem siekalainu muumiju ![]() -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
O yā, gļotainais zombijs ir perfecto. I like it.... Elfiks arī skaists, man patiik tas fons, un ausītes. ^^
This post has been edited by MyLove: Feb 13 2007, 14:24 -------------------- Nori Nori Nori~ |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Tigras idejas ir vnk Tutti Fruttii..
![]() ![]() -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Vai jus man nevaretu pateikt kads prikols ar to sali?
![]() -------------------- (sun)
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Prikolus ar sāli tev nesaprast, Pearl. XD
Tigra, taviem zīmējumiem ir ļoti labas idejas, kā arī krāsas tev izdodas saskaņot. BET, tev jāmācās pielietot akvareļi. :3 Ar akvareļiem var panākt ļoti skaistus efektus, kas izskatās mazliet savādāk, jo šeit var redzēt, ka ir izmantota guaša. Un, es ieteiktu nejaukt akvareli kopā ar guašu. :> Bet, Tigriniek, izskatās, ka tu strādā pamatīgi. Veiksmi! ![]() -------------------- |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
tieshaam? kaut kas tika macits vizuaalajaa maakslaa, bet es ar aizmirsu. ko dod sals? ludzu pasakiet, ja vien jus neesat tik nejauki, ipashi pret tiem, kurus nepazistat.
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
saals piedod garshu! mmmm akvarelji..... *drooling*
no peedeejiem darbiem man visvairaak patiik tas naked CK! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 09:49 |