![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Krāsainais zīmulītis copypapīrs + tired me = ![]() Kef paldies,par komentiem... saku uzreiz rītdien no manis buus maz... buushu maajaas tik ap 21 visu dienu skolaa nodarbiibas. =w= shodien maz jo eju guleet...tagad...oyasumi un lai ienestu veel dziivajiem cilveekiem kaadu uh -uh garu iepostoshu arii te savu shodienas muumiju -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nice... bet, man liekas, kkas nav kartiba ar lupam (meitenei)...
Un ar zodu čalim. |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
laikam zinu, kas nav ar to lūpu... vismaz i think so. apakšlūpai jābūt mazākai par augšlūpu, nu vai arī vienādi. apakšlūpa pārāk izstiepta. bet nu tās tikai manas domas... ^^ baigi labi sanāca acis. ta fruti mūmija ir kewl :3
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Ami |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
[quote name='Kikyou' date='Feb 14 2007, 08:00' post='101552']
[quote name='┼Ami┼' post='101523' date='Feb 13 2007, 23:45'] apakšlūpai jābūt mazākai par augšlūpu [/quote] Un tagad gribētos dzirdēt, kur tu kaut ko tādu izrāvi. o_ō Khem. Paskaties kaut vai anime bildes, vai arii uz sevi. apakshluupa nevar buut tik izstiepta. es nezinu. vismaz manaa ziimeshanas graamataa ir tieshi tapat rakstits. ![]() ![]() viirieshiem varbuut taa nav, vinjiem driizaak ziimee vienaadas, bet sievieteem... pievienot vel kadu bildi? ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Gaumes jautaajums, drop it off.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
apakšlūpai jābūt mazākai par augšlūpu, nu vai arī vienādi. apakšlūpa pārāk izstiepta. Hm... dabā gan parasti apakšlūpa ir bik vairāk uz priekšu vai vienā līmenī, anime atkarībā no zīmētāja gaumes... -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ami |
![]()
|
Tagad laikam sapratu, kas un kā, tikai grūti paskaidrot... Itkā tai apakšlupai jābūt dziļāk, un vēl... vienkārši augša apakšlūpai jābūt mazākai, jo to itkā piesedz augšlūpa. Jūs neko nesapratāt? Tas bij tieši tas, kas man vajadzīgs.
Es vienkārši izsaku savas domas nevis vienkārši ierasti rakstu - labs darbs... ![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
...blaa...blaa...luupas kaut kaadas ne taadas...es domaaju...man liekas... Sviests kaut kaads...Kad mazie pokemoni beidzot sapratiis, ka maaksla nav ikona...Laikam mazam esot to gruuti saprast, jo pasham nav nekaadas domaashanas un gribas visu izdariit taapat kaa to dara lielie. Tachu neveidojot garu spamu varu pateikt tikai vienu. Kaa gribi ziimeet, taa arii dari, kaada jeega ir ziimeet taa lai kaut kaadai personai patiktu? Nepatiik tavs ziimeetais deguns, vai luupas - skaties citas labaakas bildes. Un nak ko meegjinaat citiem uzspiest savas domas. Nu citaas Animees augsheejaa luupa ir melna (1.1.att.), nu ko tagd iesaaksi? Kaadu tur logjika - domaa vinji visi no riita to uzkraaso taadu? Ne taapaac, ka tas ir konkreetais cilveeka ziimeeshanas stils un gribi skaties to, gribi skaties ko citu. Nav ko visiem izdabaat - ja nu vieniigi tas tev ir maizes darbs un veelies, lai peec iespeejas vairaak pirktu tavus meeslus Amiishi un citi pastulbie. Tad gan lien dibenaa bez ziepeem un ziimee kaa tev liek. Bet var arii ziimeet kaa liek citi, lai sanjemtu skaistus vaardus - kjip uzzime kaa es gribu un teikshu ka man patiik. Bet kaadu tur vairs maaksla? Tas jau ir sviets. ![]() (1.1.att. f**king melna luupa) |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Khem. Paskaties kaut vai anime bildes, vai arii uz sevi. apakshluupa nevar buut tik izstiepta. es nezinu. vismaz manaa ziimeshanas graamataa ir tieshi tapat rakstits. <_< Es neemu par piemeru kaut vai pirmo bildi, kas guuglee pagadiijaas - Es runāju par izmēriem, nevis par izvietojumu. Šajā gadījumā izmēri ir pareizi, izvietojums nav, apakšžoklis ir pārāk izvirzīts uz priekšu. P.S. Un tagad lūdzu pastāsti, kā uz sevi var paskatīties no sāna izmantojot tikai vienu spoguli un neizmantojot kameru. ;) This post has been edited by Kikyou: Feb 14 2007, 19:48 |
Ami |
![]()
|
Ha
![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() Hapy valentines day! (kas bija yesterday : ![]() -------------------- |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Nice Valentine...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
gomen, aizchatojos... uzziimeeju triis vientuljas beibes, origjinaalais ir melnais paarejaas.. nju var saprast. -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Iteresanta ideja (kjipa copy&paste gluzhi kaa matemaatikaa saiisinaashana ar lupatas metodi) un izdevies izpildiijums, jo sevishkji taapeec, ka ar peli ziimeets. Nu, baac, cik preciizai jaabuut rokai, lai shitaa ar peli ziimeetu (*skauzh)
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 06:18 |