![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā, ļoti atvainojos, ka neesmu postojusi jau 5 dienas. Bet man ir labs izskaidrojums, nē pat divi izskaidrojumi. Un viens no tiem ir letāls ;_;
1. Man tagad ir projektu nedēļa, reaali bija jaasaak straadaat novembrii, bet es, slinkais latvis taads, visu veicu peedeejaa briidii. Muus skolaa projekta darbi ir ljoti nozimiigi, taapeec neatliek laika.(Bet es jau tikuntaa ar akvareljiem kjeepaajos ![]() un otrais, latālais: Mans combainiic, printer, scaner und copierrer, galiigi nojuudzaaas, taapeec neko nevaru ielikt, fotoaparaatu negribu izmantot, paarmeeriigi kropljo darbu. Nezinu pat kaa izprinteeshu savu projekta darbu, laikam naaksies maksaat krietnu summinju ;_; Risinājums. Paejot 7 dienaam nepostoshanas, atsaaku postot, jo projekts beidzies, tradicional media darbus redzeesiet tad, kad salabos manu combainiiti. Bet taa... sakaraa ar to, ka buus vairaak laika digital media darbs buus katru dienu. Savu apnjemshanos nost nemetu. straadaashu arii marta pirmo nedeelju ^.^ Soo... ceru uz sapratni. Btw. man uz galda staav dazji riktiigi uuber akvareljdarbi ;3 , MyLove var apliecinaat. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Lab, es neiztureeju, nofotograafeeju savu šodienas zīmējumu.
Te nu viš' i' ![]() viņa guļ pļavā un labi pavada laiku, nemaz nemana, ka ir savainota un viņai tas ir vienalga,jo viņa neko nejūt, viņa ir tikai dumja lelle, kas tikai ļauj sevi savainot un nereaģē, jo viņai pašai savās acīs, nav vērtības. salīdzinājums ar mentāli savainotajiem. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Bloody! I love it!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Šis... ir... vienkārši... dievs... O_O
Ja ļoti ilgi skatās, tad var pamanīt lietas, kuras ne īpaši patīk, tomēr, es viņas neuzskaitīšu. Ja jūs domājat, ka man šis zīmējums patīk tomātu sulas dēļ, tad varu uzreiz pateikt - es no sākuma vispār nepamanīju, ka tur kaut kas tāds ir. Skaists, bāc... |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Cute
![]() Kaa jau teikts, nemaz negribas kjerties klaat kljuudu siikumiem. Ljoti patiik kaa uzziimeetas peedas un acs.. un proporcijas dikti labas -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nezinu ko teikt, KEWL ^.^laikam vislabāk apraksta šo zīmējumu. Njā jauki pavadīt dienu pļavā var jau arī bez kājas..... ja esi lelle. No sākuma likās ka tā ir wnk mazahistīte. :3
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Un tomēr kāds par viņu rūpējas, pat ja viņa pati ne: brūces ir apsaitētas
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() savaidzeejaas jaunu avataru. This post has been edited by Tigra2: Feb 21 2007, 22:16 -------------------- |
Cowkiller |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
baigi skaistaa seja! gribeetu nogriezst gabalinju...
btw it wuld be lovely if she wuld lay there naked! ![]() with out any injuries!!!!! ![]() forsh darbinjsh un es zinu kaa nonaaci pie secinaajuma: ahh buus jaaziimeee lelle... (sanaaca kleksis uz acs un negribeejaas tiiriit to nost taapeec pieziiimeejam asinis un woula! em i right? (prooly not... ![]() nevareeju nepamaniit shokolaades zakji! lol This post has been edited by Cowkiller: Feb 22 2007, 01:01 -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kaa jau tigrai tipiski - kewl proporcijas, ne tik tigrai tipiski - awsome eenojums/gaismojums, un fons arii owns... Un veel - met peli museraa!
Vieniigais truukums, kas traucee ir taa mugura. Viss cits pat peec iistaam kljuudaam neizskataas. P.S. Vai es jau teicu, ka eenojums ir awsome? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Vieniigais truukums, kas traucee ir taa mugura. Viss cits pat peec iistaam kljuudaam neizskataas. Kur tu tur redzi kljuudu? Tici vai nee, bet taa apmeeram arii izskataas shaadi izliekta mugura, tiesa gan taa to prot tikai meitenes, jo dzhekiem ir stiivaakas muguras un tik graciozi tas toch neizskataas. Man shkjiet, ka no anatomiskaa viedoklja shis ziimeejums tik tieshaam owns -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
It.. is.. cute..
Tas akvareļzīmējums ir sasodīti labs.. And I really mean it.. Mūmijas arī ir cool.:3 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vieniigais truukums, kas traucee ir taa mugura. Viss cits pat peec iistaam kljuudaam neizskataas. Kur tu tur redzi kljuudu? Tici vai nee, bet taa apmeeram arii izskataas shaadi izliekta mugura, tiesa gan taa to prot tikai meitenes, jo dzhekiem ir stiivaakas muguras un tik graciozi tas toch neizskataas. Man shkjiet, ka no anatomiskaa viedoklja shis ziimeejums tik tieshaam owns Man gan taa mugura izskataas salauzta... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ai nu, iedomāsimies, ka viņa ir lelle, kurai viduklis saplīsis, bet par to viņai arī vienalga. *norāda uz asiņu peļķi viņai zem vēdera* Redz? Varbūt man taisnība.
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
WTF, Kikyou, tev arii shkjiet, ka ar muguru kaut kas nav kaartiibaa?? Bljaaviens, cilveeks taa var, es zinu, treninjos ne to vien esu redzeejis
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 06:18 |