![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Veel pieskaitaas tas shtrunts, kas tur, kur vinjas labajai ausij jaabuut. Izskataas peec zveera auss. Man ar taa saakumaa likaas, bet, ja labi piedomaa, taa tieshaam saak izskatiities tikai peec pukjes -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Smuks man patiik. (Taurinjsh uzreiz piedod citu garshu - nebuutu to ieziimeejusi, buutu konkreeta salaatu kaudze)
Bet kas tur veel par ausiim. Skatos cik tik ilgi gribu, tachu ausu nav... ![]() Izdomaaji saviem ziimeejumiem jaunu parakstu? |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() un variaacijas motiivam. ![]() ![]() ![]() ![]() Šodien nekas special,tikai trenninji un motiiva mekleejumi, galiigi nebija iedvesmas, jo maasa slima... ;_; (nedriiksteeja muuziku iesleegt un bez muuzikas kautkaa gruutaak paziimeet maajaas seezjot xD ) tikai chupa sakjeepaatu lapu... ![]() akja paldies visiem par komentiem un jauku kritiku, par to juugendstila meichu, nezinu, kaa gan man tas izdevaas.. O.O acis - kaa stirninjai... juugendstilam taa vaig auss - naa, tas ir tulpes pumpurs paraksts - diezin vai, tas noziimee zeme.... es parasti tach parakstu nelieku virsuu. Btw. Sensejos es tikshu labi, ja peec gada... paluurotsenseju topicos saproti, ak tev veel taals celjs ejams, pie tam, ja es tur iekljuushu paaraak njemshu pieree, un no paarsteiguma pakaarshos pie lampas un tad atnaaks mamma un teiks.. nabaga lampa, atkal norauta... (cik labi ir praatot parto, kas buutu, ja buutu) -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Izskataas peec haltuuras un nenormaalas peles spaidiishanas.
... no paarsteiguma pakaarshos pie lampas un tad atnaaks mamma un teiks.. nabaga lampa, atkal norauta... (cik labi ir praatot parto, kas buutu, ja buutu) vai, vai, vai! Kaadi mees jauki cilveeki, to vien veelamies, lai par mums kaads paardziivotu = kaadam buutu _slikti_! Buutu labaak ruupeejusies, lai kaadam buutu labi! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
edg man uzbrauca... ;_; ar traktoru,
Yup, tā ir vistīrākā haltūra, bet man vnk nav iedvesmas.... ;_; tikai sketchus varu piedaavaat. ;_; jopcik popcik, kaa lai iedvesmu izsauc? ![]() -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Jopcik popcik, kaa lai iedvesmu izsauc? Njus ar iedvesmaam ir kaa ir. Taa atnaak peekshnji nemanot, kad tu vari stundaam ilgi nodoties savam hobijam...Vai atkal tev viss piegriezjas un negribas dariit nekaa ![]() Nezinu nevienas tabletes, kuras izrakstiitu un saaktos iedvesma - ja nu vieniigi Ectasy ![]() Vienkaarshi tev vaiga labaak atpuusties...Paguli gultaa ilgaak sestdien un sveetdien kaa es liidz 14:00 -15:00 un iz paareejo dienas laiku vari nosist paniikstot pie Tv skatoties kaadu draamu. Vai vari ar draudzeneem kur izskriet uz kaadu Kinci or teejas naminju paraust cepumus. Get a life. Un kad buusi labi atpuutusies un atbriivojusi galvinju no visa tur uzkraataa sviesta - parasti uznaak veelme ko izdariit. Buus vairaak laicinja dariishu tieshi taa, kaa nekaa gribas pabeigt to staastinju par tiem kakjiem. Tachu zinu, ka darba un personiskaas probleemas visu laiku noveersh domas un nekaa nesanaak.. ![]() |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
skatoties tavos ziimeejumos, izskataas, ka lai tu ziimeetu forshi tev nevajag iedvesmu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
Es veejaa saucu, man atbalso... ej TU DEEET! - kaarteejaa fraaze no manas iedvesmas.
![]() Labs i, nobastoju shodien skolu, jo gribeejaas paguleet, pamodos pavazaajos pa maaju, paeedu un uzziimeeju supergirl! ^~^ ![]() This post has been edited by Tigra2: Mar 2 2007, 21:40 -------------------- |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Man ļoti, ļoti patīk mati un acis, ehz... kā vienmēr ^^ Smuka viņa, smuka...
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hahahahhahahaha... XDD
Nu moins... Šis labs, šis labs... This post has been edited by Kikyou: Mar 2 2007, 17:52 |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Shitaa taisnvirziena, nepaarprotamaa divdomiiba kicks ass!! Bet tu veel meegjini ieskaidrot, ka tevi iedvesma pametusi
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
HaH! XD XD XD
Nu jaa Tigra SUPERGIRL!!! XD Pervii pervii... ![]() Par ziimeejumu...Patiik sejas izteiksme nu ir ok. ![]() Tākaa izmantots arii kriitiņsh vareeja apvilkt visam kontuuras ar to kriitu! ^^ -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
jooji |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
Pervs will rulle the world!! lol!!
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Shitaa taisnvirziena, nepaarprotamaa divdomiiba kicks ass!! Bet tu veel meegjini ieskaidrot, ka tevi iedvesma pametusi es teiktu, ka tā jau ir konrēta viendomība ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
Izdomāju nepostot šo pagaidām, taču, tomēr iepostošu (tapis pirms pāris dienām)
![]() Tad nu... šoreiz, ne ar tādu zmetekstu kā pagājušo reiz,tomēr arī kruta mērķa vadīta pasāku mēneša ikdienas zīmēšanas projektu. visu Februāri,katru dienu uzzīmēju un iepostoju ko jaunu (pēdējā nedēļa gan nojuka ZPD dēļ. Es kā jau visi slinkie visu veicu pēdējā brīdī, bet tā nu viš i XD) Mēnesis pa vidu ir pagājis, un tagad, ''atpūtusies'' no zīmēšanas, atkal ķeros klāt. Apņemos Visu aprīli, katru dienu iepostot, ko jaunu! ^.^Kaut vai mani sāus nost, es kautko iepostošu. Ja kāda diena izpaliks, tad uzzīmēšu nākamajā dienā divus darbiņus un iepostošu tos. Šie mēneša ikdienas zīmēšanas prokjekti ir vairāk kā kruti, tāpēc, iesaku visiem vismaz vienu mēnesi izmēģināt, pašam prieks par savu izaugsmi. ^.^ Sākot nopirmā aprīļa, nepalaidiet garām! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 02:04 |