![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Fejia, kas praktiski tapusi skolā. tikai un vienīgi ballpens. Tā kā... ja kautkas nedaudz neprecīzi, ir attaisnojums, pa taisno vilkt uz papīra nav tik viegli... jo parasti tak manas līnijas, kas zīmētas ar zīmuli ir sašvīkātas. Tapis stundas laikā, kad mācījāmies par antiko dzeju. :b
![]() upsā es darbu nedaudz šķībi ieskenēju... teksts galīgi greizi iet ![]() ![]() btw, dabā darbs ir nedaudz apstrādāts ar sudraba gel pen, kas ieskenējoties izskatās crapiigi.. ._. This post has been edited by Tigra2: Apr 12 2007, 18:12 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
jauks, patiik kraasas, bet meituks taads skjiibs
![]() redzu ka esi meegjinaajusi vinju ieteerpt caurspiidiigaa lakataa... un papiira visi ziimeejumi izskataas mazliet labaak nekaa un datora(manupraat)... -------------------- |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
Dīvaini, ka taisni tiem cilvēkiem, kas prot zīmēt, parasti ir diezgan dranķīgs rokraksts...
Kaut gan tavējais vel nav galigi garām, saprast vel var... |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Dīvaini, ka taisni tiem cilvēkiem, kas prot zīmēt, parasti ir diezgan dranķīgs rokraksts... Kaut gan tavējais vel nav galigi garām, saprast vel var... Es to centos saspiest pēc iespējas smalkāku, lai pietiek vietas ziimeejumam. Mans parastais rokraksts izskatās nedaudz savādāk. Lai gan, man nav rokraksta, vai arī to ir ļoti daudz... -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Es to centos saspiest pēc iespējas smalkāku, lai pietiek vietas ziimeejumam. Mans parastais rokraksts izskatās nedaudz savādāk. Lai gan, man nav rokraksta, vai arī to ir ļoti daudz... Njā, man arī rokraksts ļoti mainās... Tiesa gan, nesalasāms ir gandrīz vienmēr ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Šķībs drošvien tāpēc, ka tu leņķī zīmēji... Nu proti, lapa uz galda, acis skatās slīpi - izskatās taisns. Bieži iznācis tādā veidā iegrābties.
Bet sit mani nost, ja šis zīmējums nav skaists. Laikam man vienkārši patīk caurspīdīgas lietas, spārni and stuff... Lai gan ir par ko piesieties, atkal to nedarīšu. Viss tik smuks un spīdīgs... Hī hī. A ko jūs liek virsū viņas rokrakstam? Neredzu nekādas problēmas, pēc manām domām viņai ir skaists rokraksts. Šis nāk no cilvēka ar daktera rokrakstu... XD |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Jo talaak, jo labaak... Man patiik shie pieraksti, mana literatuuras skolotaaja par taadu gara darbu uzvilktu balli uz augshu...
![]() P.S.. Par tiem rokrakstiem, taa,manuprat, nav patiesiiba, es paziistu loti daudzus, kuri ir talantiigi un veel izceljaas ar kartiigaam kladeem:) -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Zīmējums ir glīšs, ļoti patīk tie baltie atspīdumi meitenes matos, bizbizmārei, ziedlapām %)
Kopskats tiešām ir smuks.Jā,rokrakstam nav ne vainas,draņķīgs noteikti nav. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Man patīk pati meitene, pats fons, īsāk, linearts, bet krāsojums nē.
Nezinu, tā ir pirmā reize, kad to saku tev. Vai nu tā lapa ir nekārtīgi izkrāsota, sašvīkata, vai arī krāsas nav pierasti saskaņotas. O... es zinu iemeslu - es pieradu pie tā, ka tu krāso ar akvareļiem, fons tad izskatās tāds glīšs un maigs. ![]() Neuztver nopietni. -------------------- (sun)
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() Tā ja.. sunja punja gjenialitaati nesaprot neviens, samazinaaju atteeelu.. ;_; This post has been edited by Tigra2: Apr 19 2007, 18:13 -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Rozes sanāca ļoti forši. Ar ko tas viss ir krāsots?
Man kaut kā mati šķiet pārāk daudz izmazgāti ar Shamtū. ^-^' Bet ja godīgi, manuprāt, tu kādreiz detalizēji un krāsoji zīmējumu labāk. Izskatās, ka uz beigām tev apnikās krāsot. Nu nezinu. Nezinu. Neuztverat manus vārdus nopietni, nooot. Roserette ir traka. Yuuup. -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Flomasteri? Pildspalvas? Kas tie tādi ir? o_ō
Vislabāk izdevies fons (izņemot ūdens), it sevišķi tie akmeņi ar zāli. Visai nice. :3 |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ooo meitene un panda!
![]() ![]() ![]() suns baigi forsh! patiik, ka liels un spalvains ![]() meitene arii forsha( maza, bet spalvaiina ![]() -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
![]() shitais patiik, tik kvalitaate ir maigi sakot suudaina ![]() Ilgojos pēc vasaras... ¦J ![]() ;DDD shitais mans favoriits - mazie fashistu beernelji -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
skola... tajā tapušais... ilgu laiku nebiju savās mājās, pie sava datora.. ._. un skenera.
Protams pildspalva: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Tigra2: May 1 2007, 23:04 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 18:22 |