![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Protams, ziimulis (bez dzeesenes):
![]() (kā redzams, spārni ne tur, jo nebij dzeesenes : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nav tik daudz laika kā gribētos, neesmu tik bieži mājās kā gribētos, nav tik maz darba kā gribētos. Kā arī, kabaču armija nav apmierināta ar manu veikumu aprīlī, jo būtībā.. es neko jēdzīgu nemaz neuzzīmēju. ![]() ar cieņu Tigras tante. -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
mmm, nebiju noveerojis ka tigrai tik jauka galerija - var just naakotnes meistara roku!
-------------------- No name superhero
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Tik daudz, ko gribeetos komenteet, bet nav iespeeja orienteeties, mozh vajadzeeja nummureet
![]() Bet rezumee shaads - dazhi labi, dazhi ne tik labi, bet videejais aritmeetiskais ir paarliecinoshi sekmiigs un pat pretendee uz stipendiju. Gliiti, tagad, kad esi satreneejusies, varbuut vari saakt kaadus individuaalos ziimeejumus taa nopitni izstraadaat liidz peedeejam siikumam -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Huney Bunny |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Man patiik, vienkaarshi patiik. Man tik ljoti patiik tas ziimeejums kur tie abi dejo *applause*
-------------------- |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Izskatīju cauri vēlreiz tavu galeriju. Pārņēma skaudība un prieks. Kas gan domātu, ka viens un tas pats cilvēks ir atbildīgs par šo un šo. :3 (Tos divus izvēlējos, jo ļoti līdzīgas pozas, tāpēc uzskatāmāk var redzēt atšķirību.)
Ā, gandrīz aizmirsu. Drīkst kaut ko ļoti bezkaunīgu palūgt? Vari priekš manis uzzīmēt kaut ko smuku un uz kaut kādu CO tusu atnest? Man istabā baigi tukšas sienas. ._. This post has been edited by Kikyou: May 30 2007, 13:30 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
hou hou...okei, no problem :B nezinu vai buus gatavs uz šo sestdienu, taču tad, kad iespers mūza pa dupsi tad noteikti kautko izdomāš' :3
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Aha, visa dzīve priekšā. Nav nekur jāsteidzās. XD
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu vienkārši glīši. neskatoties uz to, ka spārni nepareizā vietā zīmējums pats par sevi ūber.
nākošais zīmējums ar baigi patīk. visi cilvēki vienādi - proporcionāli. tas ir labi!~ ![]() nu isāk sakot - they rock. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Paskatīju dažus tavus darbus... c00l kruta tev iznāk jo sevišķi meitņu sejas!
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
beidzot tiku pie skenera. okeeei... tas ta viss. -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Ārprāc! Es tik labi redzu, cik ļoti tev ir prasmes izaugsme, un cik ļoti tev mainījās stils. Pirmkārt, acis. Tās ir lielākas, apaļākas.
Otrkārt, mati - dzīvīgāki, spīdīgāki. Treškārt, detalizējums - nē, detalizējums tev vienmēr bija labs... vislabāk man laikam patīk pēdējais darbs, vienkārši ideāla sanāca seja. Un vēl man patīk geiša, bet tā, kas visvairāk pa kreisi. ^^ Otrais zīmējums arī būtu foršs, ja vien kājas nebūtu tik sārtas, itkā uz pannas apdegušas... ![]() Tas arī viss. Starp citu - man jau likās, ka neposto, jo pavisam aizmirsi zīmēšanu.. ![]() -------------------- (sun)
|
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Ljoooti patiik peedeejie priekshpeedeejie darbi.. detaljinjas, detaljinjas ^.^
pashaa peedeejaa beibe liekai baigi kokainaa... k-kas tur nav... bet priekshpeedeejie *o* <3 -------------------- ![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
pie japaanju noskanjas darba pielipu uz kaadaam 5min [posta rakstiishanas laikaa 3 reizes atrullee uz augshu papeetiit to smuko ziimeejumu] patiesi izstraadaats darbs. ja es vareetu atljauties pie kaut kaa nebuut piesieties, tad taas buutu trepes.
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 18:20 |