![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Par geišiņu paradīzi - man patīk. Sejas tev tiešām ļoti mīlīgas sanāk. Pie visa kā forši piestrādāts. Zīmulīšus nemaz nežēloji, par to prieks. ^^ Dāmām smuki tērpi un tie augi tur arī baigi labie. Tādi sapņaini, vispār, darba noskaņa tāda sapņaina, kas man ļoti patīk. Bet tagad - Sushi piesienas. XD Pirmkārt, nepieciešama kaut kāda veida izcelšana. Šajā gadījumā priekšējais čars saplūst ar fonu, radot tādu kā hmmm, putru.
![]() Gudrā blondīne ļoti skaista. Seja viņai tāda maiga, meitenīga, kas izskatās forši. Proporcijas arī diezgan labas. Par šiem diviem pirmajiem darbiem tev varētu piešķirt ''Zelta Kabaci'' (ļoti vērtīga balva :3). Vienīgais, otrajā skatu nedaudz bojā tā māja, kas blakus un viņas rozīgās kājas. Bet, kā jau teicu ''nedaudz'', jo kopumā izskatās labi, tas tomēr svarīgāk. -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
fočēts ar telefonu, tāpēc izskatās visai jancīgi ;P Dzīvē izskatās daudz, daudz labāk. Krāsots ar ūdenskrāsām. Brunhilde. -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Ommmg, tas taču ir riktīgākais māsterpīss o_õ!
Man patīk viss, ēnas, abģērbs, proporcijas... Žēl, ka tik pāķīga kvalitāte... xD Un kur palika tavs skeneris? :? -------------------- (sun)
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE Ommmg, tas taču ir riktīgākais māsterpīss o_õ! Man patīk viss, ēnas, abģērbs, proporcijas... prieks, ka patīk. QUOTE Un kur palika tavs skeneris? :? mans skeneris dziivo pie manaam maasaam. ;_; bišķiņ sabojājies un netieku tam klāt. -------------------- |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
QUOTE mans skeneris dziivo pie manaam maasaam. ;_; bišķiņ sabojājies un netieku tam klāt. Ou māi gāš, tavs skeneris ir riktīgākais Kazanova, krāpj tevi ar tavām sisēm.. xDDD ![]() This post has been edited by Mimi: Jul 24 2007, 00:07 -------------------- (sun)
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Melnbaltajā versijā grūti saprotams ko dara kreisā roka (kur atrodās plauksta) XD Un meitene stāv tādā diezgan nereālā un stīvā pozā. Nu karoč kļūdiņas ir, bet citādi darbs labs. Patīk seja, frizūra nu galva.
![]() This post has been edited by Shatako: Jul 29 2007, 01:23 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Izņemot tas, ka meitenei ir ļooooti neatbilstoša sejas izteiksme (tāda: "Eeeeeeh, atkal jākaujās.... Velns, būtu mājās palikusi, televizoru skatīties...") un viegli nošļukuši pleci priekš karotājas, šis darbs man tā vai tā patīk, it sevišķi viņas tērps. Krāsojums uz zobena arī ir labs - vai nu tā ir kameras vaina, vai kas, bet tiešām izskatās pēc metāla. Kas vēl... Baigi stīvas viņai tās bizītes, a tas jau sīkums.
|
Tigra2 |
![]()
|
Izskaidroju tās sejas izteiksmes un pozas noziimi. :3
tas zakjis tach vinkaarshi mieg ciet. Izvilcis zobenu, bet acis jau verās ciet un pats jau šķiebjas uz vienu pusi. Ja buutu animeets, tad zakjis noveltos un aizmigtu momentāli. Shamam taada baala sejas izteiksme visu nakti geimojis, speeleejis insaniquarium un tagad, kad kauja klaat, smais vnk veljas nost. XD -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mm. Tas daudz ko izskaidro. XD
This post has been edited by Kikyou: Aug 5 2007, 13:23 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() ES tiku pie Skenera! Yeeee. I luv birthdays! :3 Sazīmēts gan visautkas, taču nav nekā īsti kruta, tāpēc iepostošu to, kas pašam baigi patīk, zīmēts gan kādu laiku atpakaļ, taaaču, ir okei. Tagad gan pašam baigi maz laika, skola ar referātiem beidz nost. Kā arī pēdējā laikā vairāk zīmēju kautko citu ne anime, nesen apzīmēju cuutiigu koka kastīti, un pabeidzu vienu klusās dabas darbu, taču tie nav pie manis. Ja radīsies izdevība nofotogrāfēšu. nu, jebkurā gadījumā, tā kā man ir skenerītis, zīmēšu nedaudz vairāk. :3 -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Vai arī liksi vecās skices un zimējumus...
![]() Atkal spēlēji JRPG?Zīmējums ir pārāk blāvs,paspiežam zīmuli arī,vai ne?Detaļas prasās būt izceltas un tumšākas.Un yup...izskatās pēc skices. Baigi patīk?Pabeidz! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
MM... zimejums tiri labs!!
![]() This post has been edited by kakene: Sep 30 2007, 15:56 -------------------- Mjauu
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Details - awsome!
P.S. Daudzlaimes dzimšanas diena! |
Tigra2 |
![]()
|
Uzzīmēts pirmdien, domāju to krāsot, no sākuma biju domājusi, ka pagaidīšu, kad būš laiks izskrāsot, un postošu tik izkrāsoto, taču kautkā skatoties citu galerijās sajutos tāds.. nepostojošs, tāpēc.. nu jā...
izdomāju iepostot, tomēr. Nupat man tika uzdots vēlviens projekts, jāsaraksta lugas gabals desmitajām klasēm , tas nu tā priekš 18. novembra pasākuma teātra pulcinjam... tāpēc nezinu, kad man būs laiks to izkrāsot. Lugas deadline ir nākamā ceturtdiena, tā kā saspringti.. @.@ Iespējams vēl nevar saprast, kas tur īsti domāts, jo nav krāsu. (ēnojuma nav, jo zem ūdenskrāsām baigi neglīti izskatās zīmuļa ēnojums) Bet gan jau tāpat var noprast, ka viņa guļ uz ūdens un līnijas apzīmē vietas, kur ūdens izies virs viņas, apkārt ūdensrozes, ūdenszāles un trepes, kas ved ūdenī. nu tā.. ![]() -------------------- |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
Zīmējums labs, bet tikai tev vajadzēja piestrādāt pie plaukstām (jo man liekas ka tās bišku izdalās no zīmējuma kopskata - neparāda darbību!!)
![]() -------------------- Mjauu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:27 |