![]() |
![]() ![]() |
![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Proporcijas, detaļas un viss pārējais Tev sanāk nu ļoti glīti un izsmalcināti, īpaši vēlētos uzteikt simpātiskās sejas, bet darbiem trūkst orģinalitātes.. viss šķiet jau k-kur redzēts.
Esmu foršs! -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kaut kas šķiet stipri par mazu, bet es nevaru saprast kas.
Vēl kaut kas šķiet baigi stīvs, tās laikam būs rokas. Neskatoties uz to, darbs ir ļoti skaists, un šķiet būtu, nu, ideāls krāsotā veidā. Bet arī tāpat ir labi; skatoties pats varu iztēloties visas krāsas un ko vēl ne... |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
hm es nebiju pamanījusi, ka viņa guļ uz ūdens pirms neizlasīju, uztvēru to kā savdabīgu pļaviņu ^^
uzzzīmēta skaisti it īpaši seja. Man nezkāpēc izskatās, ka kkas ar rokām nav tā, kā vajadzētu, bet pēc proporcijām itkā ir kā vajadzētu , nesaprotu >> ā nē tomēr var saprast, ka guļ ūdenī, jo mantu galiņi izskatās mitri . Man patīk . Lentes arī izskatās ūbercool. way to go ^o^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Hee yeee~ tigra ir back! kārtējā kaka, aptaustiit nevarat, bet smaku varat iztēloties. XD
-------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Man jau tīk. ļoti patīk tas, ka lapa ir reljefaina un tas zīmējumam piešķir vajadzīgo noskaņu.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Oho. Nav jau labakais avs darbas bet 8+ ir.
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ne - ko! ne - ko! pirmais ko es ieraudzīju.
atgādina man čaru no vienas mangas. (nosaukumu neatceros) skaistas krāsas, nepārspīlēti kontrasti. noprotu, ka tās ir akvarēļu krāsas. apbrīnojami labas pārejas un ēnojums. smalkās detaļas mani vienkārši fascinē. tik tā fona pļava prasījās nedaudz ne-tik-klucīga. meitenei ir skaista un pievilcīga seja. bet ir viena lieta ko es nevaru saprast - kas ir tas vāver-ast-veidīgais radījums pie koka zara. vai tā tiešām ir vāvere? ok, bet man dikti piemīlīgi tie gliemeži liekas. undux, es nezinu, kā var būt reljefaina lapa, bet teikšu godīgi man viņa traucē. nu bet ja ir sasiešanās ar akvarēļiem nekas cits jau neatliek,kā tikai ņemt šādu lapu. labitas bija pilnīgs offtipic. tam kokam fonā prasās vairāk krāsu maiņu un ēnu. tam brūnajam kaķim nav acs. kaut kas nav kārtībā arī ar meitenes labo kāju. pie ceļa man tā izlieks pārāk apaļa. (tieši apakšpusē) conclusions - kawaii. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Kas ir padevies, tad tā ir seja un kaķīši, bet kleita gan atstāj iespaidu, ka drēbniekam drēbe aptrūkusies un atstājis priekspusē krietni palielu robu. Ja esi mēģīnājusi efektu, ka kleita saravusies uz augšu, tad ar ēnojumu tas ir galīgi sabeigts.
This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Nov 3 2007, 23:46 -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Ķirbīštrase. Līdz sacensību beigām palikušas vien dažas sekundes. Saspringums jaušams līdera - puča sejā. Zaķis sajūt uzaras garšu sev uz mēles, jo zin, ka pretiniekiem vairs nepanākt. Trucis priecājas par brāļa uzvaru, taču tā saimnieks jūt, ka šūdīgi ies un galveno balvu - 3m augsto kūku un milzīgo māla bļodu ar rosolu tam nedabūt. :3 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
augšējais posts ir mans, atkal aizmirsu izlogoties no shumja profil :3
gomenosai shumi :3 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Šis ir smuks, vienīgais kustības tā pamaz... Prasās pāris līnijas, kas norāda uz to, ka tie ķirbji kustās. Visādi citādi ideja rullz. Izskatās, ka mums pēdējā laikā uz pilnīgu silly randomu velk, ne? XD
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
par priekshpeedeejo - viss super, bet kompozicionaali labo pusi aiz gliemezhiem var droshi griest nost - taa ir pilniigi lieka papiira izshkjieshana..
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pirmais, kas iekrita aciis, ir priekshplaana meitenes mute. Kaut kas tur nav kaartiibaa, bet iisti nepateikshu, kas. Zobi varbuut?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Tā meitene izskatās ļauna. Vai tas tābija domāts?
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nezinu kādēļ, bet man tevi iepriekšējie darbi patika labāk.
Piemēram, tā meitene - lelle, ābeļu dārzā, ar bintēm un asinīm.. Tas viss bija tik dziļi izstrādāts, ar tādu dziļu domu, tur bija tā kā ieguldīta dzīvība.. negribēju izteikties pārāk mākslinieciski. Bet piemēram tavs pēdējais darbs - nekas īpašs, vājš fons un maz īpašas domas zīmējumam. Vairāk velk uz kaut ko absurdisku. Protams, zīmēt tev padodas labi, to pat apspriest nevar, bet tie zīmējumi zaudēja to savu darba ieguldīšanu. To rozīnīti, visus izstrādājumus, centību piestrādāt pie katras detaļas. Tā ir gaumes lieta, bet man tiešām iepriekšējie patika labāk. xS No offence. ^^ This post has been edited by Mimi: Nov 7 2007, 22:47 -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11 October 2025 - 09:28 |