![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man šķiet, ka ir tieši otrādi - iespējams pie darbiem tika pavadīts pārāk daudz laika, čakarejot visas tās sīkās detaļas, un tajos nedadz pazuda dzīvīgums. Visdzīvākie, emocionālākie darbi top ļoti īsā laika sprīdī - tas saucās noķert mirkli un uzmest uz papīra. Ja mirkli stiepj garumā, tad vairs nav tas.
Bet kāda vaina pēdējam darbam? Tur tieši tas ir - emocijas, bērnišķīga nevainība - velk uz bērnu grāmatu, un tā man šķiet apmēram arī bija domāts, tāpēc man viņš arī patīk. |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Lēnā garā izsoļoju cauri visai galerijai un secināju, ka tev padodas zīmēt sejas, nereti apģērbu, pēdējā laikā labi iznāk arī ķermenis, vietumis pie rokām vēl jāpiestrādā, bet citur atkal tās sanākušas labas. Apģērbs - kā kur, bet kopumā normāls. Man patīk detalizētie zīmējumi, bet citviet tie šo to pazaudējuši, kas savukārt ir krapīgajos un ne tik detalizētjos švīkājumos ^^
Kopumā - šajā pavedienā var redzēt kā esi augusi un, varu teikt, ka augusi esi labi ^^ Ir vēl kur augt, bet kopumā skils ir labs, manuprāt ^^ Turpini! -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
zīmējums ar kaķīšiem ir foršs, no tā vien, ka tur ir kaķi. ^^
bet meitenei ir resnas potītes. xD apskatot ķirbīš darbu, var nojaust, ka tava fantāzija vēljoprojām strādā ļoti labi, nabaga ķirbji uz kuriem jāj ;.; -------------------- Nori Nori Nori~ |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Man patīk, ka Tu savus zīmējumus krāso ar akvarleļiem! ^_~ Lūk, arī peirādijums, ka akvareļus izmanto ne tikai mazi bērniņi savām ķēpām, bet arī
kam nopietnākam (nejau kkādi sīki knēveļi XD). Zīmējums ar āboļiem rullē! :3 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es te baigi ne pa tēmu, bet man patika sākumlapās esošais izkrāsotias Seššomaru. Un es te ielieku vienu manu paint darbu, heh, vecu kā pasaule
![]() Aizmirsu piebilst, Tigra tu esi tik uzkačājusi savu skilu, ka man pat piu plīst pozitīvā nozīmē ![]() This post has been edited by FuschichO: Nov 11 2007, 19:32 Attached File(s) ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Njaa, taa kaa jau citi sāk manā galerijā savus artus postot, tad sapratu, ka vairāk jāposto. :3
Tancotāja, jo man pašam tik ļoti patīk tancot. Krāsots ar zīmuļiem, šoreiz matus izkrāsoju nedaudz savādāk, bet nu tas tā. Tā jau viss kā vienmēr, ceru, ka patiks. :3 -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Rokas sanākušas mazliet neveikli un svārki pie vidukļa neizskatās īsti labi, bet kopumā ņemot, man patīk ^^ Krāsas acij tīkamas, seja un mati labi izdevušies ^^
-------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Mati ļoti labi sanākuši.
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Acis, lūpas un vaibsti ir vienkārši lieliski.
Mati superskaisti, izskatās dzīvīgi, kā shamtoo reklāmā. ![]() This post has been edited by Mimi: Nov 22 2007, 21:40 -------------------- (sun)
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Skatījos, kā citi zīmē catgirlus un sapratu, ka mani drawingi ir galīgi garām, iedvesmojos no catgirliem - tie taču ir tādi pūkaini ar lielām, mīkstām ķepiņām un maigi. Turpmāk no manis - tikai catgirli. :3 -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nju kāpēc man liekas, ka šim catgirlam rokas par lielu, kaut gan visiem catgirliem ir tik pat lielas ķepas, bet man šķiet, ka šim ir par lielu?
ā un jā..balona līnijas varēja arī izdzēst, bet acis ir kewl, as always. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nop, tavas ketgirlas nerullz. ._.
|
Tigra2 |
![]()
|
well, yeah, i hate catgirls anyway... :3 Manus sarkasmus neuztver. :3
Bet tā viš i' Lai nav spams - iepotošu vienu kādu laiku pastāvējušu darbiņu: (btw, viš ir riktīgi mazs...mazāks par A6) This post has been edited by Tigra2: Dec 20 2007, 03:05 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Uztvēru -> Nerēcu -> Ignorēju. Ak es. (:
Zīmējums, nja, šito jau biju redzējusi. Tev tie apaļacainie skuķi feini iznāk. Vienīgais nezināju, ka Shumim tik šķība virtuve, bet man vienalga, nav jau nekāds ūbertopsikretnopietns darbs. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tik plata shamaa 100% nav.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:23 |