![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Mhm, turklāt, gribās, lai tur ir arī tā flīzīte ar tējkanniņu virsū! :3
Sasodīti piemīlīga čiksīte, Tigrel. ^^ -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
saa... nu es izdomāju, ka ielikšu arī te.
Skice porcelāna šķīvim. ![]() šķība, bet tā nu viš ar tām skicēm sanāk. Kad šodien to uzzīmēju ar pamatkrāsu uz šķīvja, sapratu, ka izskatīsies pavisam savādāk, nu vispār jau līdzīgi pēc idejas, taču savādāk. Zaķis pārtapa par mazu lolikonu un uzradās visādas papildus detaļas. This post has been edited by Tigra2: Jan 17 2008, 21:08 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Iesaku samazināt visu, citādāk ir redzamas šķirbas starp zīmuļa vilcieniem, un tas ir vairāk defekts nekā efekts. XD;
Par skicēm runājot, tavas krūžu skices toreiz pie manis mājās palika. ._.; |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ak. tad rekur viņas!
A mana adatainā suka arī nepalika? samazināju, taču šķirbas nepazudīs - riktīgi nahaļņa krāsots. Kā jau teicu - skice. :3 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Adatainā suka palika, bet to es iedevu Diānai, lai viņa tev nogādā. Acīmredzot aizmirsusi? owo;
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Njā, atgādina, ka es arī pirms pusgada iesāku zīmēt meiteni pie spoguļa, kā savu mēģinājumu radīt kaut ko sakarīgu. Ap nākošo gadu jāsaņemas un jāpabeidz...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Njā, atgādina, ka es arī pirms pusgada iesāku zīmēt meiteni pie spoguļa, kā savu mēģinājumu radīt kaut ko sakarīgu. Ap nākošo gadu jāsaņemas un jāpabeidz... Tu ko gleznot esi saacis? *** Ak, jaa, Tigra, bilde gliita, bet izkraasots baigi savdabiigi, lai neteiktu vairaak (un neteikshu arii) -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ak, jaa, Tigra, bilde gliita, bet izkraasots baigi savdabiigi, lai neteiktu vairaak (un neteikshu arii) Kas tur savdabīgs? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Kas tur savdabīgs? Kraasojums par daudz izcelj "otraa plaana" detaljas un nedaudz aizeeno meiteni (nu, luuk tu piespiedi mani pateik vairaak) -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
edg |
![]()
|
Kas tur savdabīgs? Kraasojums par daudz izcelj "otraa plaana" detaljas un nedaudz aizeeno meiteni (nu, luuk tu piespiedi mani pateik vairaak) Bilde nemēģina uzsvērt meiteni, tas arī viss. Otrais plāns arī runā. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Tigra2 |
![]() ![]()
|
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
zīmējums labs, bet izkrāsots pārāk slinki, turklāt meitene, kas klausās mūziku, izskatās mazāka par pārējām. pat ļoti. Un mašīnas.. mašīnas ir wnk lol. Ja tu tik izmisīgi gribi zīmēt mašīnas, tad vismaz ietrenējies, bet ja negribi trenēties, labāk nezīmē vispār. Manuprāt, neizdevusies tehnika jauc visu bildi, kura izskatītos daudz maz reālistiska, ja nebūtu TO. Un jā.. tas fons man laikam vispār nepatīk. Bet meitenes ir pat ļoti jaukas.
-------------------- |
edg |
![]()
|
Par to mazo meiteni piekrītu. Ja vien tā nav kaut kāda frīkaina lolicon pasaule, meitenēm nevar būt attīstījušies gurni tik atšķirīgos izmēros.
Priecīgam zīmējumam rēkainas mašīnas gan piederas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Kikyou |
![]()
|
Kāpēc es tur redzu Tigru, Diānu un Tomo? Ak es.
Fonam īstenībā nav ne vainais līdz noteiktai vietai. Viss aiz krūmiem ir tāds dīvains, bet tai pusē, kur meitenes, viss ir kārtībā daudz maz. Hmm. Laikam portāls. Neviens no viņiem nezināja noslēpumu, kas slēpās KRŪMU OTRĀ PUSĒ --- Aivars Vakarējais |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Priecīgam zīmējumam rēkainas mašīnas gan piederas. Cik nu rēkainas, tās ir veidotas pēc Amerikāņu kompānu standartiem... Amīši būvēt auto citādāk (60-80 tie ir jau sen garām): 1. Airodinamika - tātad jāizveido auto kā ola. 2. Pieliekam mazus riteņus. 3. Un logi, lai var labi redzēt cauri, vai kur brīva vieta. Tigra2 vienkārši ir Amerikānis savā esībā ![]() Chevrolet Aveo 2008 ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:07 |