![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Pēdējais zīmējums ir bezgalīgi mīlīgs :3 Ļoti patīk kā tu esi radījusi kabača piemīlīgo izsteiksmi, bet, manuprāt, meitene izskatās tā it kā taisītos paņemt,nozvetēt un pusdienās apēst uber jauko kabacēnu. Vispār es apbrīnoju kā var panākt, kaut ko tādu ar tik bīstami plūstošu lietu kā ūdenskrāsas,. Jauks akcents likās kabača un meitenes fotogrāfija pie sienas.
-------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
''Kā mēs satikāmies''
Zaķis un pucis. Atsaucas uz veco labo puci no kljirbīštrases. :3 Ūdenskrāsas. A4 skeneris apēda krāsas, un es, izskatās, aizkrāsoju īkšķi. :3 Bet tā jau vish i' ar tām krāsām, neko īsti izlabot nevar. :3 P.S. again! sorry shumin! ;_; Te Tigra |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Heh izskatās pēc ķirbja, kon es nenozagu.....
Man kā cilvēkam kuram ir abpusēja nepatika pret ūdenskrāsām krāsojums šķiet labs, bet tikai vai kājas nav mazliet par īsām? Bet tā , manuprāt ir labi. Pankūkas gribu tādu ķirbi sev :# -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Divas lietas, kas iekrita acīs: debesis un koks.
Varēji tak kādu mākonīti vai divus iemest debesīs. Baigais tukšums. Koks... Tekstūra viņam ir, bet viņš ir no papīra. Kāpēc tā? Neviens koks nav perfekti gluds. Koks ir grumbains, un padziļinājumiem būtu jābūt tumšākiem pēc idejas. Bet tas tā. Pārējais gan ir jauki nostrādāts. Kuuur tu rauj pacietību fonus čakarēt... Man negribās. Jautrs process, bet tīri slinkums. Umm, kas vēl.. Zāle nevarētu būt tik gaiša, bet man patīk, kā viņa izskatās. Mazās puķītes ar jaukas. Un skujas. Meitenei trūkst ēnu, lai gan kas zin, kā izskatās dzīvē... Lai nu tur kā, māalacis. Bet padomā par to, ko es teicu. Ā, starp citu, ja netīšām aizkrāso ciet, var mēģināt a) noberzt krāsu nost b) ar baltu pārkrāsot pāri, kad nožuvis, ļaut nožūt atkal, un salabot. Protams, abos gadījumos riskējam sačakarēt zīmējumu, bet nu, tā jau tas vienmēr ir uz papīra zīmējot. Hm. Turpat vai pašam gribās pamēģināt ar slapjajām krāsām kaut kad kaut ko, lai gan es slapjās krāsas ciest nevaru. Netīras rokas, eep. Labāk zīmuļi vai flomasteri. This post has been edited by Kikyou: Feb 8 2008, 19:18 |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Valentīndienas tēma :3 Kas tik nenāk galvā tik agros rītos, ja ir paaugstināta temperatūra. :3 -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
ak, kāda romantika, kāda romantika. :33
man arī 2 dienas atpakaļ ienāca prātā viena jaukumjauka Valentīndienas tēma, ![]() nu vai nav jauki? :2 -------------------- (sun)
|
Alive |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 10-December 07 ![]() |
khhmm.. jauki jau jauki, bet es ar savu samaitaato fantaaziju nedomaju ka peedeejais ir ķirbacis
![]() -------------------- 98% of teenagers do or has tried smoking pot. If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this into your sig.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
VISI VIENMĒR VISUR SASKATA TIKAI TO, SLIMĀ TAUTA. ;_;
Lol, bet nē, man ar likās, ka tas pēc metamā izskatās, kad pirms pāris dienām viņu ieraudzīju, eu nez kāpēc. XD |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
nez kāpēc, tas arī bija domāts tāds perversais dārzenis. XD
-------------------- (sun)
|
Alive |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 10-December 07 ![]() |
nu, bet es tachu jaw saku ka man samaitāta fantāzija... xD
-------------------- 98% of teenagers do or has tried smoking pot. If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this into your sig.
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man atkal ienāca prātā, ka tas ir kabacis princis, kas beidzot sācis ģērbties atbilstoši statusam, jo iemīlējies parastajā Misis Ķirbuaa. Uzreiz prātā visādas jancīgas ainas. -------------------- |
Skalinja |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-May 06 ![]() |
Ak, jel, Tigra, Tu būt baigais ģēnijs un izcils dārzeņu krustotājs, tātad arī ģenētikas specs, kaut man būtu Tavs asais prāts
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ķirbacis? more like kabibis!
bet vispār paldies. optimistiski, gaiši, labi sasmējos ![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Gribēju ienākt, kulturāli paskatīties uz mākslu, a te pimpji sazīmēti..
Nu gan tauta palaidusies. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Gribēju ienākt, kulturāli paskatīties uz mākslu, a te pimpji sazīmēti.. Nu gan tauta palaidusies. Laikam iistu dziivee nav naacies rdzeet taapeec taa spried ![]() Man gan patiik visi daarzeniishi ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:47 |