![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Dārzeņus ne visi zīmē (patiešibā ļoti maz kurš zīmē) tāpēc preicājamies, ka varam tādus aplūkot ^^
Man patika pēdējais ar krāsām veidotais ^^ Laba poza meitenei un aina arī simpātiska. Pie fona gan vēl deŗētu šo to pielabot, bet kopumā ir labi, es necentos iedziļināties. -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() Arhitekta darbagalds. :3 ![]() Viņa izpilda reveransu, tāpēc arī tāda nedaudz pašķība liekas. Haizivis ēd teletūbijus. :3 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es teiktu, ka man patīk vairāk 1mais aquarelis. Un vēl es teiktu, ka tev ir ķēriens.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Shit, tev vien ar labāk sanāk!
Par pirmo - neesmu jau īsti mācīts, bet man šķiet ir sasodīti labs. Otrais vienkārši spārda pakaļu. Kuģis labais. XD Un kaut man būtu kleita ar tādu rakstu... Vopš, ir labi! |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
ugu kaads ir pacenties
-------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
1. ir dikti labs. nav kur piesieties. tiešām. ;3
2. SUPER! kuģis!! XD un kleita vienkārši super! vienīgi tu varēji uz kleitas arī kādu kalmāru vai omāru uzzīmēt. tad būtu vēl labāk. XD -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
cik sapratu tur jau ir sarkans astonjkaajis
-------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
cik sapratu tur jau ir sarkans astonjkaajis astoņkāji mani neinteresē. VAIG OMĀRU! XD un tas zellis, kas tai haizivij mutē vispār iespārda! :3 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Oy,labs darbi!
Patīk istaba,tomēr visām lietām ir tendence būt apaļīgām.Dāma ari ir laba,uz kleitas ir zviedru galds. Tiesa,nepatīk kuģis uz galvas,varēja labāk paurī iecirst enkuru. ![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowman |
![]()
|
kas tev tas par noslieceem uz omaariem?
![]() bet 4alis haizivs mutee 1mkaart ir liliputs 2kaart taa ir!!! THE GREATH WHITE SHARK!!! -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Rokas par tievu un plaukstas pārāk kokainas, un kleita par smagu, lai reāli spētu turēt to tādā veidā. Domāju par masu noteikti netika piedomāts, bet visādi citādi liekas ok.
-------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vienkārši tāpat.
Un, jā, es lieliski zinu, kas nav kārtībā. :3 ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Lauzta roka? Bet forši skatīt kaut ko reālistiskākā stilā.
![]() -------------------- |
Cowman |
![]()
|
nu gan.. es ieteiktu vismaz liinijas uzvilt taadas lai tas ziimeejums neizskataas peec uudensziimes
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vai arī, ja reiz tāds vājš piesitiens, pēctam tumšāku uztaisīt:
![]() Bet īstenībā es arī pirms tam varēju normāli redzēt. Nu tā, man galīgi nepatīk viņas seja, bet visādi citadi ir ok. Glītas pēdiņas. :3 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 01:57 |