![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tāds sasodiiti gaish, jo nesen paarinstaleeja windows un nekaadas normaalas skeneeshanas progas veel nav. Tikai microsoft scaning wizard. ._.
Paldies, ka uztaisiiji tumšāku kikyoumen :3. -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Atvainojos par dubultpostu :3
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Baigi labais, tikai pudele jocīga, bet kabacis atsver visu!
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu jā, pudele patiešām izskatās pēc tūtiņas, kas nokrāsota šampanieša pudeles krāsās.. ¦D Bet vispārībā darbiņš tāds vienkārš, skaists un pozitīvs.
Toties iepriekšējā dikti čigānmeitīga. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kāpēc man viņa pēc sejas tik drausmīgi atgādina My Chemical Romance solistu? XD
Glīts zīmējums. Ā, tik jautājums, vai viņai aiz muguras ir siena? Citādāk nākamais kadrs būs kā viņa sev pa seju iesit ar šampanieša glāzi un pudele lido pret tuvāko sienu. ō_ō |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Smuki gan.
Riktīgi patīk tas, cik saprotu, kabacis. ![]() ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Cilvēki kārtējo reizi apliecina savu nežēlību un neiecietību pret citām sugām.
-------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
seksīga rudmate xD nopietni. pēc sejas ļoti smuka(arī tā, kas iepriekšējā zīmējumā) tikai tās rokas tādas bišķiņ dīvainas.
labi, ir manāms progress, kopš pēdējoreiz skatījos tavus darbus. This post has been edited by Ayumi: Jul 31 2008, 18:34 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
rokaam abos ziimeejumos nav ne vainas, beeeet 2. ziimeejumaa vinjai acis laikam pa taalu viena no otras...
-------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
rokaam abos ziimeejumos nav ne vainas, beeeet 2. ziimeejumaa vinjai acis laikam pa taalu viena no otras... Nā, viņa vienkārši ir uroģina XD -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Izskatās, ka esi atradusi savu fav sejas tipāžu- makten vienādas. Tas nav fanarts uz sevi? (Sorry, ja nošāvu greizi- nezinu tavus vizuālos parametrus)
-------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Nope, uz sevi gan nav. Es zīmēju kautko, neezin ko, ''my chemical romance solistu'' moš XD.
Un mans fav sejas tipāžš mainās ik pa laikam, tikai frizūra pārsvarā ir tāda kā man. Ir cilvēki, kuru darbi tiktiešām ļoti atgādina autoru piemēram ![]() Cerams erik4xp nepamanīs, ka es viņa fotku ieliku XD. Liekas viņš nav parādījies jau mēnešiem ilgi, interesanti, kas ar viņu notika... -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
lol, es teiktu ka autors ir simpātiskāks, paldies dievam XD
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
Liekas viņš nav parādījies jau mēnešiem ilgi, interesanti, kas ar viņu notika... Peedeejo reizi vinju redzeeju kad pashkjiiraamies Riigas stacijaa... -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Šis man atgādina to reklāmu... "Internetā tu esi kā uz skatuves..." ROFLMAO~
-------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:28 |