![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Varbūt viņam uzkrita siera rullis o.O
Kad tu izaudz un beidz ar viņiem spēlēties... -------------------- |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Darbs ir vienkārši super tikai kaut kas drusku nav kārtībā ar redzamo plecu, un tev labi sanāk krāsot ar akvareļiem (cepums)
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tāds visai creatīvs noskaņojums :3 -------------------- |
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
Taj otrajā durvis ir par šauram mazliet. Bet vispār zīmējumi ir lieliski.
P.S. pēdējais ir tāds pozitīvs ![]() This post has been edited by slim: Aug 2 2008, 02:14 -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ahh, dievīgi enģelīši. +_+
Pārējie ar jauki, bet enģelīši laikam mans favorīts. Tiešām jauki. </izsmeļošs komentārs> |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
[..bilde..] Kad tu izaudz un beidz ar viņiem spēlēties... kāpēc kabacim tik sašokēta sejas izteiksme? burvīgs skats taču paveras! XD par sejas ti-pāžu: man arī izskatās, ka sejas makten līdzīgas(neteiksim vienādas, jo divu vienādu lietu uz mums zināmās pasaules nav) un nešķiet, ka tas ti-pāžs mainītos. bet varbūt es kļūdos. varbūt tu varētu te iemest kādus savus darbus, kur sejas tip-āži atšķiras? -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
I agree... ir smuki, bet es zinu, ka var vēl labāk (Stephanie P.M.L. fan)
-------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
who the heck cares, ka sejas līdzīgas... o_o
reku būs viena traki šķība bilde :3 Negribas pārskanēt ._. |
Tigra2 |
![]()
|
Sorry, shumin, atkal no tava profila iepostoju.
Tas augšējais posts ir mans, tā ja. -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kā man patīk tavas akvareļu krāsas - tik mierīgas & precīzas.
Pēdējā darbā tā akmeņu mala/siena tāda aizdomīga liekas.. ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
who the heck cares, ka sejas līdzīgas... o_o tie, kas par to ieminas. -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Hahah
![]() ![]() kabacis ar spārniņiem ir tagad mans oficiālais favorīts ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Izskatās tāda šokēta, jo no vannas sāk uzrasties zivtiņas. Neviens zaķis, ne debesīs ne zem zemes, nespēj pretoties Pedro kabača valdzinājumam. Viņs ir tāds playboy. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ir jau ok. Lai gan man ne pārāk iet pie sirds visi tie rozīgo, kustīgo, dzīvojošo, runājošo, staigājošo dārzeņu elementi, bet tas jau gaumes un idejas jautājums.
Izskatās, ka akvareļi būs kļuvuši par tavu stihiju. Tā tik turēt~ -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ohh, man pēdējais patīk. Jo Pedro kabači ir vienkārši neatvairāmi. Bet, jēziņ, tagad tev ir tik smuks, tīrs krāsojums un skaidri saprotams, kur ir kas. Man patīk tas progress, tiešām.
Tā meitene ar gliemi gan tā nepārāk, pirmkārt, jo visi toņi ir dikti līdzīgi. Visas krāsas atgādina jogurtu.. =w= Kontrastiņu vairāk vajag. Otrkārt, tās saldējumīgās sienas (uz kā tas gliemis stāv) perspektīve ir galīgi no-no. Ahh un man ļoti patīk tā killere. X3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:50 |