![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
What's wrong with being chubby?/? T_T
-------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā, man kādu laiku otaku.lv negāja.
Tāpēc sapostošu savus crapus tagad. :3 ![]() ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tie horoskopi man šķiet ļoti interesanti.
Ui, ui, it sevišķi man patīk žurkas. ^^ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ar tējas krūzīti kaut kas nav kārtībā, ja nu vienīgi viņa ir stipri ovāla. Bet izskatās jau ļoti glīti.
Ak, un samazinātā veidā grāmatzīmītes krietni vien pievilcīgākas izskatās. :3 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Žēl ka čūskulēns tāds bāls
![]() Krūzīte izskatās kā no dabas zīmēta, bet pozeris diemžēl neizskatās īpaši atslābināts un guļošs, turklāt nevar saprast kādā stilā tu biji to domājusi veidot- it kā anime bet it kā ne. Man jau laikam tā pat ir, tāpēc es te varētu paklusēt ![]() -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
pupi...pupus lielakus...luuudzu..paldies
![]() ![]() -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
horoskopi ir interesanti , aita man patiik vislabaak
![]() |
FuschichO |
![]()
|
Vēl viena lieta. Kā gadījumā ar mērkaķi un vistu- ķermenis nekļūst dinamiskāks, ja viņam paceļ roku vai kāju, no tā nekas nemainīsies- kustība slēpjas citās ķermeņa daļās.
-------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
x-x lai tik kāds pamēģina pateikt, ka tām meitenītēm (un, jā, meitenītēm pupiem tā kā dabiski nav jābūt lieliem, ankhu.) nav vienādas sejas! es teiktu, ka tā ir viena un tā pati meitenīte dažādos ietērpos un pozās un ar dažādiem augumiem.
pozerim, cik pēc zīmējuma saprotu, dvielītis, kas ap gurniem, ir domāts tāds kā caurspīdīgs, ja? ja tā, tad kaut kas trūkst. pūķis un mērkaķīši forši! tikai mērkaķīši pārāk pēc kāmjiem izskatās : D. mazliet savādākas sejas formas vajag. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
drakons taads forshs izdevies
![]() kaapeec veersha vietaa ir kkaads telsh? ![]() ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Vēl pie tam nenormāli spalvains teļš. Viņam laikam pubertāte sākās, spalviņas dīgst un tā...
-------------------- |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
ahahahahhahha
briedums naak skjiet ka tad kad veidoji bildi ar zirgu (pievienojot z.tiiklus) esi iespaidojies/usies no filmas Bralji Grimmi This post has been edited by Cowman: Sep 13 2008, 16:48 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Randoms.
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Smukas krāsas tam randomam, kā jau tev parasti tas izdodas, tikai tāds bišķiņ šķībs izskatās, laikam dēļ galvas. Seja smuka, bet, ja galvai novelk viduslīniju, tad forma ir pārāk īpatna. Ā, auss nav tur, kur viņai pēc dabas likumiem būtu jāatrodas-varbūt tur tā vaina, un puķe nedaudz ne pa tēmu- vai tu centies ar viņu noslēpt kādu defektu?
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:59 |