![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
gratulaacijas .. skaisti
galva tieshaam par lielu -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Patiešām skaists ar jaukām zīmuļu krāsām. Tik trīs lietas kautkā man neiet pie nierēm: Kreisajai acij vajadzētu būt mazliet mazākai un arī mazliet augstāk, jo viņa ir galvu pagriezusi, tamdēļ "acu līnija" nav horizontāla un acu lielumi nav vienādi; galvas dāļa virs nāsīm ir pārāk plaša vai arī apakšžoklis būtu jāpaplašina; auss ir pārāk maza - vajadzētu būt viņai no apmēram nāsīm līdz mazliet zem uzacs.
Tāpat es ar neko nezinu :< . -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
skičas.
-------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Ooh, pirmais man nenormāli patīk. Dibens gan kautkāds jocīgi plakans vai kautkā tā. Bet tā seja. Pat mazliet šķībās acis piestāv. ;D ^^
This post has been edited by Tramvajs: Oct 17 2008, 23:01 |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
OHh.. pirmais ļoti smuks zīmējums. Patīk. :]
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
ta pirmā, kā tu teici - skice pēc tadas nemaz nesizkatās
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Pirmajos zīmējumos kājas jocīgas bet visumā nav slikti.
![]() |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
forsh meiteens un skaists kraasojums, tie ir kritinji???
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Pantsy, pantsy, pantsy....
-------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Kāpēc jaundāmai no bikšelēm lien ārā krāniņš?
Ir jau dikti glīti, bet ja plāno attēlot tik (nosacīti) delikātas ķermeņa daļas, tad gan labāk piestrādā pie detaļām, jo lielākā daļa izmisušo ķēmu (es) tieši slēpjamās daļas neapzināti apskatīs pirmās. Darbi tīri labi, sāk veidoties savs rokraksts, ho-hooo.. Slauz abas rokas! Cilvēks var ar kāju sev noslaucīt dibenu? -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Cilvēks var ar kāju sev noslaucīt dibenu? Izklausās reālistiski, diemžēl googlee neko neatradu. Ja neviens nepiesakās eksperimentam, var sūtīt vēstuli uz MythBusters: "Es dzirdēju, ka ar kāju nevar noslaucīt sev pakaļu? Vai tā ir?" -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
piedod bet man neliekas skaisti ..
neuzskatu ka liikji ir skaisti -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Protams,ka līķi ir skaisti,vēl jābrīnās,kur tik daudz nekrofīlu ir pasaulē.
If they're unconcious,it means they're willing,realy. ![]() Don't be a pusssieh! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
piedod bet man neliekas skaisti .. neuzskatu ka liikji ir skaisti kāpēc uzreiz līķi? ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pantyshot... lol
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:57 |