![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
pakaļa tik liela, ka nevienā kinoteātra krēslā viņa nelielīdīs ![]() mnjā... salīdzinājums ![]() bet vsp ta tave vecene to4 ir anaomijas brīnums, krūtis nav vai arī super šķibās ( kā teica antuanete), dibens uzkačāts ar silikonu un ta pamatīgi + baiga piere viņai ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Varžu princese.
![]() ou well, te viens tāds, vēla vakara pajocīgs čibis. maziņš ķermenis liela galva, viss kā pienākas. XD jā, jā tās peciņas ir izvietotas bikinj jancīgi... Bet vēls vakars, daudz darba, ceru, ka piedosiet. XD -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Dārgā Tigra, tu būsi bērnu grāmatu ilustratore, jo man tā gribās. Tev labi sanāk tādi pozitīvie un mīlīgie darbiņi.
Šis ir jauks naivais darbelītis, bet nav dziļuma. Un tās rokas smieklīgas! ;D Bet man patīk tāpatās. -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Tā varde man dod idejas spilvenu dizainam
![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() Jā, tas uz kā viņa stāv ir slīps un noslīdējis uz leju. :B -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
IT ARE OK!
![]() man patik mati... lol... un ta liela juras varna... |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Ļoti smuka seja un, jā, mti arī. ^^
Viss pārējais ir ok. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Varbūt viņai kaut kas uz muguras uzrakstīts, un kaija mēģina izlasīt. Vai arī kaija domā "Omfg, tāds dekoltē taču sen vairs nav modē!" Jebkurā gadījumā, esmu pārliecināts, ka kaija ir galvenais objekts.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
taa seja un mati!? ~.O loti atgaadina manu bijusho klasesbiedreni...
![]() btw jauks darbinjsh! -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man arī viss patiktu, izņemot kompozīciju. Kaut gan tur skatāmi zigzaga elementi, tā tomēr nepārliecina- meitene drusku krīt ārā, laikam tāpēc kaija liekas galvenā. Bet interesanti, kad viss ir slīps un nav standarta divklasnieka divdimensiju zīmējums
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kas ir zigzaga elementi?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kas ir zigzaga elementi? Varbūt mana terminoloģija ir no pirksta izzīsta, bet tas ir tad, kad kompozīcija vada skatienu pa attēlu zigzagos (jo mēs visi zinām, ka bildei jāvada skatiens noteiktā punktā), kur tas apstājas kādā noteiktā punktā *kur divas slīpnes krustojās. Ai, es šodien nemāku izskaidrot -------------------- |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
nu itkā jau parasti pieņemts likt kopozīciju tā lai perrsonāžs skatās uz atvērtu telpu - respektīvi, ja seja pagriesta pa kreisi, tad kreisajā pusē atstāj vairāk vietas.. vai kautkā tā un kaija tikpat labi varētu jau būt palidojusi garām meitenei un viāns dekoltē
![]() viss ir oki, tik jā, mani mulsina ka viss tiešām saslīd uz kreiso pusi. principā ja dūdiņa būtu pavērsusi seju un ķermeni uz labo pusi būtu labāk.. un kaiju bik nost no viņas.. ![]() keep up the good work! -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
edg |
![]()
|
jo mēs visi zinām, ka bildei jāvada skatiens noteiktā punktā Nezinām gan. Kāpēc to vajag? nu itkā jau parasti pieņemts likt kopozīciju tā lai perrsonāžs skatās uz atvērtu telpu - respektīvi, ja seja pagriesta pa kreisi, tad kreisajā pusē atstāj vairāk vietas.. vai kautkā tā un kaija tikpat labi varētu jau būt palidojusi garām meitenei un viāns dekoltē ![]() viss ir oki, tik jā, mani mulsina ka viss tiešām saslīd uz kreiso pusi. principā ja dūdiņa būtu pavērsusi seju un ķermeni uz labo pusi būtu labāk.. un kaiju bik nost no viņas.. ![]() keep up the good work! Tas, ka viņa ir pagriezusies uz zīmējuma ārpusi, padara viņu netveramāku. Draudzīgs skatiens, bet ķermenis saka, ka tu, skatītājs, nepaņem visu viņas uzmanību. Pretēji šim, tas, ka viņa ieķērusies margās, manu uzmanību attālina, jo tā dara tie, kam patīk izjust vidi vai arī uztraukušies. Uztraukums ar tādu seju neiet kopā, tāpēc viņai droši vien ir kristāla sirds - pie visa pieķeras, naiva. Ja viņa skatītos uz bildes centra pusi, man būtu neērti, ka viņa uz mani skatās, jo es nevēlos viņas uzmanību augšminētā trūkuma dēļ. Toties tagad viņa var būt nekaitīgs ainavas elements un droši traucēt kaijas kailfoto. Secinājums: Viņas novietojums ir ļoti pareizs. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
viss ir baigi labi, ja neskaita to, ka tā laipa (vai kas tas būtu) ir tāda pašķība. Kaija un meiča rock's. good job. :3
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:41 |