![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() paint. lol. -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Scary. Reālisma moments kož acīs.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() + ![]() This post has been edited by Tigra2: May 20 2009, 11:08 -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
baklažāns iespārda xD
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tavi darbi ir tik... pozitīvi, naivi, dumji, gudri, nez... Vnk tie man katrreiz izraisa kaut kādu dīvainu, neaprakstāmu emociju- kaut ko starp wtf un 'mīļi'. Ja tie būtu nedaudz pārdomātāki, tos varētu drukāt lielus un pārdot kā moderno, konceptuālo mākslu un tad tu iepiķotu uz savu baklažānu un (man domāt tas violetais ir pingvīns) pingvīnu rēķina.
This post has been edited by FuschichO: May 20 2009, 15:34 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Galīgi depresīvi šitie. >:U
Bet tā rādās tev cakainas lietas iepatikušās. Kūl. Meiča ar pižiku = BESTEST. |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
kaut ko starp wtf un 'mīļi'. Tādu emociju amerikāņu zinātnieki sauc par What The Heck XD. Galīgi depresīvi šitie. >:U Nav jau brīnums, man rīt sportā eksāmens. Kautkāda tur teorija, kurai vēl neesmu ķērusies klāt. /D Jāiet vēl kāds uzzīmēt, nafig sportu. -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Ta dā!
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Galīgi depresīvi šitie. >:U Nav jau brīnums, man rīt sportā eksāmens. Kautkāda tur teorija, kurai vēl neesmu ķērusies klāt. /D Jāiet vēl kāds uzzīmēt, nafig sportu. Ha, man tas pats. :D Un es arī netaisos ķerties klāt. Cerēšu uz brīnumu. Man ar gribās zīmēt. Bet neesmu mājās, un ar touchpadu zīmēt ir, nu, SĀPE. Lai gan prikola pēc varētu mēģināt. Hahahaha. Bet ir jau arī papīrs, bet tas jau uzreiz vairs nav tas. Lai gan no otras puses: BESTEST. A vispār, tu tos augšējos ar peli? This post has been edited by Kikyou: May 20 2009, 18:34 |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() QUOTE A vispār, tu tos augšējos ar peli? Nā~ Ilgas krāšanas rezultātā sakrāju tabletam. :B Tagad vismaz ir ko postot, savādāk man visi zīmējumi uz porcelāna. Man tāaaada kolekcija jau ir sakrājusies. Tonna. ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Ā, ta tomēr tablets. Rekā. Man likās, tev tīrākas līnijas bija. XD
Reāl smuka tā praida beibe, vienīgais kaut kas dīvains ir ar to daļu starp varavīksni un galvu, tikai nezinu kas tieši, jo pats ar to daļu nejēdzu zīmēt. |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Reāl smuka tā praida beibe, vienīgais kaut kas dīvains ir ar to daļu starp varavīksni un galvu, tikai nezinu kas tieši, jo pats ar to daļu nejēdzu zīmēt. Iespējams liekas, ka viņai galva bik pa tālu uz priekšu aizbīdīta. Vismaz man tā, uzmetot svaigu skatu, liekas. Gan jau nākamreiz iznāks labāk. :B P.S. Es nupat izlasīju to sporta teorijas grāmatiņu. yee~ nemaz tik traki nebija. :3 Tad jau laikam vēl kaut kas jāuzmočī pirms gulētiešanas. + uzmočīts ![]() This post has been edited by Tigra2: May 20 2009, 21:28 -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
bishounens ar papīra rullīti labs sanācis.. varbūtās var ar salikt trauku bildes. ver jau safotografēt, ja kas
This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: May 20 2009, 22:38 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:02 |