![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
-------------------- |
Lestats |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 21-June 09 From: Tukums ![]() |
shokolāde
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
3.Light
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
kaut kas tam dzekam ar roku nav pareizi... nevaru pateikt kas, bet neliekas dabā tā iespējams
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
kaut kas tam dzekam ar roku nav pareizi... nevaru pateikt kas, bet neliekas dabā tā iespējams like, tā ir par lielu? C: Te būs nākamais 4. Dark ![]() -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
-------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
5. Seeking solace
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
Man jau patīk tavi darbi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
6. Break away
![]() XD -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Pēdējais ir vienkārši ĢENIĀLS. Es pat sasmējos pa ilgiem laikiem.
Seeking solace- vai cilvēki, meklējot mierinājumu allaž smaida? Vispār.. man slinkums šķirstīt šo topiku, bet vai tā nav teju vienīgā sejas izteiksme (ar variācijām), kādu tu izmanto savos darbos? (putniņa sejas/purna/knābja izteiksmes atskaitot) -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Ne gluži vienīgā, tomēr visbiežāk izmantotā, jo man patīk, kad cilvēki smaida. :B
Nus tad nākamais, veltīts pedro kabača mūžīgajai mīlai. XD 7. Heaven ![]() Un tas tā starp citu, lai netaisītu dubultpostu. ![]() Vēlviens tā starp citu, lai netaisītu dubutltpostu. ![]() This post has been edited by Tigra2: Jun 29 2009, 23:25 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() Close-up ![]() +Edit. Ielikšu šai postā vēlvienu. ![]() +Edit2. Ielikšu vēlvienu. Jancīgi, man kautkā baigi daudz zīmēt gribas pēdējā laikā. ![]() This post has been edited by Tigra2: Jul 1 2009, 03:14 -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
zime smuki, BET WHAT THE FUC~ are taam graudainajam bildem, man jau zb.. >.< acis koz
man jautajums, ar roku tu ziimet ar maki, vai tikai uz pc? =/ jau jau ziime uz pc, izmanto ko normalaku nevis kautkadu aizvesturu programu, bet ieteicams ziimet uzreiz uz flesha un tad vel vari pie reizes taisiit muvikus, ja ir velme, vismaz tad bus skatamas bildes, bez tiem sausmiigajiem graudiem O_o p.s parlaimi pedejas bildes vismaz tadas nava ... + pirmspeedeejaa bilde ir loti smuka :333 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
zime smuki, BET WHAT THE FUC~ are taam graudainajam bildem, man jau zb.. >.< acis koz man jautajums, ar roku tu ziimet ar maki, vai tikai uz pc? =/ jau jau ziime uz pc, izmanto ko normalaku nevis kautkadu aizvesturu programu, bet ieteicams ziimet uzreiz uz flesha un tad vel vari pie reizes taisiit muvikus, ja ir velme, vismaz tad bus skatamas bildes, bez tiem sausmiigajiem graudiem O_o Tas ir PAINT. Ja tu noliedz PAINT spēku, tad... man trūkst vārdu. (Man riebjas Flash, bet diez vai kāds pacels roku, lai man pievienotos) Jā, tam pirmspēdējam ļoti skaista krāsu gamma pēc manām domām. Es tavā vietā uztaisītu ko megalītiskāku, bet tā es saku visiem, kas daudz ražo. Pati neko nedaru khe khe... This post has been edited by FuschichO: Jul 2 2009, 02:00 -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
zime smuki, BET WHAT THE FUC~ are taam graudainajam bildem, man jau zb.. >.< acis koz man jautajums, ar roku tu ziimet ar maki, vai tikai uz pc? =/ jau jau ziime uz pc, izmanto ko normalaku nevis kautkadu aizvesturu programu, bet ieteicams ziimet uzreiz uz flesha un tad vel vari pie reizes taisiit muvikus, ja ir velme, vismaz tad bus skatamas bildes, bez tiem sausmiigajiem graudiem O_o Tas ir PAINT. Ja tu noliedz PAINT spēku, tad... man trūkst vārdu. (Man riebjas Flash, bet diez vai kāds pacels roku, lai man pievienotos) Jā, tam pirmspēdējam ļoti skaista krāsu gamma pēc manām domām. Es tavā vietā uztaisītu ko megalītiskāku, bet tā es saku visiem, kas daudz ražo. Pati neko nedaru khe khe... par to pirmspedejo piekriitu ![]() un fuschi ... negluzi noliedzu ![]() un flasha ir loti smukas krasas, ja mak pareizi ziimet ar to ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |