![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
zime smuki, BET WHAT THE FUC~ are taam graudainajam bildem, man jau zb.. >.< acis koz jau jau ziime uz pc, izmanto ko normalaku nevis kautkadu aizvesturu programu, bet ieteicams ziimet uzreiz uz flesha Gaumes jautājums, man personīgi patīk kā izskatās paintā radīti darbi. Piekrītu Fuchim, man arī diez ko neiet pie sirds tās flash-bildes. man jautajums, ar roku tu ziimet ar maki, vai tikai uz pc? =/ Nuu, ja tev nebūtu slinkums paskatīties dažas lapas atpakaļ pamanītu, ka agrāk es zīmēju tikai ar roku. Es tavā vietā uztaisītu ko megalītiskāku, bet tā es saku visiem, kas daudz ražo. Pati neko nedaru khe khe... Galīgi trūkst iedvesmas kam megalītiskam. Varbūt pēc kāda laika uznāks, tad uzbliezīšu. Pagaidām tikai tādi dažu stundu varianti. :B -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
man kautka pie sirds neiet 62 lpp skirstiit uz atpakalu, srry ^^
-------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Myaa.. ja vien tavu zimejumu formats butu citadaks(parastais jpg, gif), man ar butu ko pakomentet.
![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
atvainojos, ka iejaucos, bet nemaz tik tālu nav jāsķir, lai redzētu tradicionālos zīmējumus
![]() lpp62 posts #920 lpp61 posts #910 lpp59 utt... Tas, ka pēdējie darbi nav ielikti tradicionālajā veidā nenozīmē, ka cilvēks neprot tā zīmēt ![]() Par pašiem darbiem runājot - msaidošus cilvēkus ir jauki zīmēt, taču man reizēm pietrūkst spēcīgāku emociju. Break away bija labs XD Taču meitenes gandrīz visos darbos šķeit nedaudz apātiskas. Lai nu kā - zīmē tu labi un ar katru darbu kvalitāte uzlabojas. Pēdējajos gan tas nav tik daudz manāms, jo tur laika posms no viena darba līdz otram ir mazāks, spriežot pēc update ātruma ^^ P.S. Tavus akvareļus māku tikai apbrīnot ^^ -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tam smukajam zīmējumam ar mākoņiem ne tikai krāsas ir labas:
* Mati ir vairāk pakļauti gravitācijai un vējam kā citos, tāpēc zīmējums dabiskāks izskatās. * Ir iezīmētas matos strīpiņas, lai neizskatītos pēc plastalīna parūkas (šķiet, vienīgais trūkums meitenei ar zemenēm), bet nav pārspīlēts līdz salmu līmenim kā nākošajā (kur tie baltie mati). * Viņa smaida ar acīm, tāpēc vismaz kāda emocijas pile. Taisnība, viņa smaida tikai ar labo aci, bet jau Da Vinci taisīja trikus, ka dažādas sejas puses uzvedas dažādi... Par nākamo aiz šī un par iepriekšējo pirms zemeņmeitenes - tie reāli līdz pusei pievērtie plakstiņi liek domāt, ka viņas ir sanarkojušās. Ja pieliek nedaudz iztēles - acīs sārtums arī atbilstošs... Un - kas īsti notiek tai salmu meitenei ar pleciem? Varbūt es esmu tas, kurš ir sanarkojies? Tā ir augstā māksla? Tur pirms mākoņmeitenes ir tāda uzkrāsojusies un aprotājusies viena, bet pasaki, kāpēc viņa visa izkrāsojusies, bet lūpas palikušas nekrāsotas? Spogulī taču skatījās? P.S. "Break away" no sērijas pagaidām vislabākais. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
tātad šis darbs būtu tīri jauks, ja būtu kārtīgākas ēnas un skaidrāka mute. nu viņš jau tā pat ir jauks, kā lielākā daļa tavu darbu. :3
fanoju par to darbeli ar zaļo fonu, ar blondīni. (paint) ;3 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Paldies par komentāriem. :B
Te būs nākamie, diemžēl fotogrāfēti, jo ļaunas likteņa sagadīšanās dēļ esmu palikusi uz laiku bez skenera. :3 Tāpēc atvainojos par kvalitāti un pirkstu XD. ![]() Rij, gliemezi, rij. XD Kad atgriezīsies skeneris, izlabošu šo postu. -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
well for me, they bouth are super mega great :33
emm... bet ta suna kaja, nujaa ![]() nepiesiesos ^^ but this i like much much better c(: -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Izskatās, ka beidzot jābeidz būt lurkerim.
Līdz šim jaunākie darbi tīri ok. Man patīk pēdējie 2 akvareļa darbi kopumā. Bet nu jā, ar "man patīk" Worlds Biggest Bastard konkursu neuzvarēju: #1 - Spārni, teiktu izskatās itkā nāktu arā no dibena/zemākās mugura daļas; labās rokas apakšdelms kreisajā pusē visai kropls liekas, pat, ja tiek saspiests; TIE NAV ELKOŅI BET AUKSTIE IEROČI, VAJAG UZSILDĪT; kreisās rokas (taj labajā pusē) pleca bumbulim (patīkami zināt visus modes terminus, paldies, ka jautājat) vajadzētu parādīties, pat šajā perspektīvē; kreisās kājas papēdis liekas, ka ir izzudis vai arī tas ieiet kastē iekšā. FU GLIEMEZIS |-|/\X0R !!!! #2 - Viņas rokas liekas pārāk garas priekš estētiska skaistuma; viņas frizūra mazliet šķība pie pieres liekas; HOLY FARK ELKONIS; meitenes ar 4 kreisās rokas pirkstiem uzbudina, itsevišķi, ja tikai 3 no tiem var redzēt; suņa labā auss pašlaik liekas kā viens liels krāsas pleķis, būtu bijis baigi skaisti, ja līdz galam būtu sataisīts; generic waves are generic; pie tam man nepatīk papīra formāts un tas, ka tavs paraksts ir tik tālu malā iespiests. Labojiet mani, kur esmu kļūdījies. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Cik zinu, lapsenēm spārni nāk tieši no vidukļa. Tas, ka cilvēkam viduklis ir tuvāk dibenam kā citām lielām mušām, ir normāli. Spārni ir vietā.
Paraksts ir autora uzdirsiens savam darbam pēc principa "Jo es vienīgais to drīkstu", tāpēc piekasīties pie tā novietojuma ir bezjēdzīgi. Gribu piebilst, ka tā kleita ir zvaniņš. Nemet krokas vispār - kaut kāds dīvains viduslaiku biezais audums un stils? P.S. Sunīts rullē. (kreisā kāja gan nav...) -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Cik zinu, lapsenēm spārni nāk tieši no vidukļa. Tas, ka cilvēkam viduklis ir tuvāk dibenam kā citām lielām mušām, ir normāli. Spārni ir vietā. Paraksts ir autora uzdirsiens savam darbam pēc principa "Jo es vienīgais to drīkstu", tāpēc piekasīties pie tā novietojuma ir bezjēdzīgi. Gribu piebilst, ka tā kleita ir zvaniņš. Nemet krokas vispār - kaut kāds dīvains viduslaiku biezais audums un stils? Šeit bija attēls. P.S. Sunīts rullē. (kreisā kāja gan nav...) Par spārniem piekritīšu, parakstu arī, jo to es izteicu, jo nebija citviet, kur piekasīties, bet par krokām gan ne. Ja ieskatās var redzēt, ka kleita met krokas, problēma ir tā, ka tās ir grūti atšķirt no pārējā auduma, pieļauju, ka pie tā daļēji vainojams tas, ka tas ir fotouzņēmums. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Nmjaa... ta meitene ar 3 pirkstiem un "laci" izskatas taa neko, bet lauminjas(ja es nejaucu) zimejums ir labaks, bet taa kastite uz ka meitene sez... persekiive naw pareiza.
Wisuma jau izskatas forshi. |
DarkDevilCat |
![]()
|
Nmjaa... ta meitene ar 3 pirkstiem un "laci" izskatas taa neko, bet lauminjas(ja es nejaucu) zimejums ir labaks, bet taa kastite uz ka meitene sez... persekiive naw pareiza. Wisuma jau izskatas forshi. ev 4ista, tikai 3 pirksti xD nebiju pamanijis, sabojaji man to skatu :s -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() This post has been edited by Tigra2: Jul 7 2009, 16:25 -------------------- |
dmonster |
![]()
|
WHEN YOU SEE IT, YOU'LL SHIT BRICKS!!
Pilnīgi negaidīta pirksta atrašanās vieta, bet, pat ja tas pirksts tur ir, pirkstu kopējais novietojums/leņķis ir baigi kreiss plaukstai. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:01 |