![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Tagat izskatas ka tas pirksts butu ieaudzis nabaga "lacim" purnaa, brinumi tiesam notiek
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() fočēts. -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Ljoti pietruukst dziljuma izjuutas, taapeec kaajas izskataas kautkaa ne gluzhi pareizi. Taa kaa kaapurs. Tas visdriizaak deelj raksta, jo uz saliektajaam kaajaam tie gliitie aplji galiigi greizi izskataas. Vairaak man patiik atsevishkjas detaljas - matu rota, labaa roka uz tai blakus esoshai zieds (tas tachu ir zieds?) un kalna pakaaje fonaa esoshajaa gleznaa. Ljoti laba kraasu izveele eenojumiem.
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ljoti pietruukst dziljuma izjuutas, taapeec kaajas izskataas kautkaa ne gluzhi pareizi. Taa kaa kaapurs. Tas visdriizaak deelj raksta, jo uz saliektajaam kaajaam tie gliitie aplji galiigi greizi izskataas. Vairaak man patiik atsevishkjas detaljas - matu rota, labaa roka uz tai blakus esoshai zieds (tas tachu ir zieds?) un kalna pakaaje fonaa esoshajaa gleznaa. Ljoti laba kraasu izveele eenojumiem. Nu ar to dziļuma izjūtu man ir kā ir, cerams, ka ar laiku pieleks. :B Un jā, tas ir zieds, tā saucamā mīlestības puķe, man divas te apkārt aug, viņās barojas tādi milzīgi naktstauriņi. Te gan nevar īsti noprast zieda formu, tomēr standara situācijā tās izskatās kā manā zīmējumā. Tas tauriņš ir aptuveni 8 cm garš. ![]() ![]() Ā, un vēl es pievienošu nelielu, vienkāršu zīmuļdarbu, tā lai garāks posts XD ![]() -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Tas pirmais zimejums (ar blondo meiteni) izskatas smuki, wienigi kreisas rokas plauksta tada ka saskjiebta, izskataas ka lauzta.
![]() ![]() Bet tik un ta forsh darbinsh ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Meitenei kimono man nepatīk tas, ka galvas/sejas kontūra ir grumbuļaina. Tas piestāv tikai veciem cilvēkiem, un tagad izskatās pretrunīgi. Patīk tas, ka ir visi pirksti... (joks!!!). Patiesībā, viņa izskatās pēc Sushi nedaudz (frizūras dēļ droši vien). Ja tā ir domāts, tad tas man patīk, bet ja nē (un patiesībā visos gadījumos) - tie kalni gleznā ir tiešām kruti. Krokas tu parasti nezīmē, un tiem kalniem viņas ir tiešām smukas, gribas ar roku ieķerties. Tobiš torti tev un visu pārējo par tiem kalniem (kuriem tu droši vien pati īpašu uzmanību nepievērsi)
![]() Pēdējo zīmējumu es nesaprotu. Ko viņas debesīs dara ar naudu? Ja man ir jāmin, tad viņas taisās iet uz klubu, bet neapzinās, ka Dievs viņām sados pa kaklu, ka vazājas vēlu apkārt, nevienam nepasaka un ož pēc alkohola. Es būtu nikns un lamātos. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Pēdējo zīmējumu es nesaprotu. Ko viņas debesīs dara ar naudu? Ja man ir jāmin, tad viņas taisās iet uz klubu, bet neapzinās, ka Dievs viņām sados pa kaklu, ka vazājas vēlu apkārt, nevienam nepasaka un ož pēc alkohola. Es būtu nikns un lamātos. money = weed = fly ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Nu ar tiem zaķiem ir tā. Ja sekojam korāna nevis bībeles koncepcijai par paradīzi, tad dzīve debesīs īpaši neatšķiras no dzīves uz zemes, tikai tur, jo labāks tu esi bijis, jo vairāk ir naudas tur. Tāpēc klubi iespējams ir radušies arī debesīs. :B
Reku viens close-up, lai iečekotu kāda tā nauda ir debesīs. (Tā lai skaidrāk - viens kabacis ir Super viva saldējums ar zemeņu ievārījumu :B ~50 sant) Debesīs visa nauda ir segta ar saldējumu, kas debesīs tiek glabāts mākoņu ledusskapjos. ![]() Jā, nešaubos, ka viņas dabūs pa kaklu no dieva. :B Dievam nepatīk, ja viņa zaķi iet tusēt ar citiem večiem. ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
pēc Korāna spriežot, var jau būt, ka šīs ir kādas no tās 72 debesu jaunavām (houri), ko Allāhs apsolījis saviem piekritējiem paradīzē
![]() This post has been edited by Tenma: Jul 13 2009, 19:53 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
pēc Korāna spriežot, var jau būt, ka šīs ir kādas no tās 72 debesu jaunavām (houri), ko Allāhs apsolījis saviem piekritējiem paradīzē ![]() Mhm... jaunavas... ![]() Nu, labi, ticēšu, bet ne uz ilgu laiku. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
un kāpēc gan lai nebūtu jaunuves? (elementārs pamatojums apakšējā komentā...) laikam esi pārāk augstās domās par nevainību, citādi sanāk, ka visi 4chan sēdošie ir vainīgi.
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
![]() -------------------- Because i can!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Pedobear?
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |