![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Dis is awsum!
Nost ar copy-pasta meitenēm. Vairāk dabas. -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Jāa...
lūk šis ir tavs lauciņš, jā! -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Oho, nu shie tiesam smuki.Varbut tev vajadzetu uzzimet meiteni zidos(vai zidu lauka) edot darzenus(piemeram burkanu)
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, uzzīmē meiteni žīdu vidū, kas ēd burkānu
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Glīši!
Runājot par meitenēm ar puķēm un dārzeņiem un ko vēl ne, atceries to melnbalto darbu 258218 miljons lapu atpakaļ, kur bija meitenes seja, bet matu vietā viņai bija ziedi? Pamēģini izkrāsot to. Varbūt. Edit: Vo, atradu! ![]() Un vēl pa ceļam atradu šito un šito un sapratu, ka man tie abi joprojām simpatizē. This post has been edited by Kikyou: Aug 3 2009, 17:25 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
http://otaku.lv/uploads/20090727_157_meness.png
Kas kaķim pie auss ar viņas kleitu notiek? Mēs ar kaķi nesaprotam. http://otaku.lv/uploads/20090730_755_sleeeeee.png Avatarā tev uzacis taisa liekumu uz otru pusi. ![]() +1 izkrāsošanai. (ļoti gaišās krāsās) P.S. Man, atšķirībā no Kikyou, kaut kas tajās acīs nepatīk. Spēlējos photoshop, un izskatās, ka man patīk, ja ir baltā daļa acīm vai vismaz ilūzija, ka tai tur ir vietas. ![]() Gribēju pārzīmēt pa virsu pa savam, bet aizspēlējos ar liquify... Ceru, ka neļaunojies. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ar liqufy izskatās labāk XD
To Arta: Loģiski, ka dārzeņi un ziedi, kas pēc savas būtības ir vienkāršāki, neprofesionālim iznāks labāk. :B Pie tam, tie neiebilst papozēt. Domāju, ka, ja atrastos kāds cilvēks, kas man pozētu, es arī cilvēkus zīmētu labi. :3 To Kikyoumens: Nā.. negribās krāsot :~ Ā, jā, varat visi mani apsveikt, es sākot no septembra studēšu RTU, būšu elektriķis :3. Tad varbūt parādīsies iedvesma darbiem ar elektības tematiku XD -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kas vainas fotografēt un tad zīmēt no fotogrāfijas? No pozēšanas tas neatšķiras ne ar ko.
Apsveicu, ja tu tiešām gribi būt elektriķis, nevis vadies pēc šūmina un krīzes! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ā, jā, varat visi mani apsveikt, es sākot no septembra studēšu RTU, būšu elektriķis :3 Euuuu, tad jau pēc gadiem četriem tu ar Šuminu un Ksaikiju roku rokā varēsi strādāt! <:3 Bet kas notika ar arhitektiem? Ai, vispār, nav labi topikos randomā sist klaču. 9_6 This post has been edited by Kikyou: Aug 4 2009, 16:54 |
Tigra2 |
![]()
|
Bet kas notika ar arhitektiem? Man nav naudas. Skola prasa 1075 Ls drošības naudu. Bet tā kā esmu nabadzīgs cilvēks, nevaru uz sitienu tādu naudu dabūt, kredītu neviens nedod, ne no viena aizņemties arī nevaru. RTU ir tāda interesanta politika, kas atsijā tos, kam nav naudas. Protams, ja notiks brīnums un līdz rītdienai nauda uzpeldēs, tad jau jā... bet tā kā brīnumi nenotiek, tad ... ou well, nāksies būt par elektriķi. Nu neko darīt, tā nabadzīgi cilvēki dzīvo, kļūst par to, kur iespēja mācīties bez maksas. Ā nu jā, lai nesistu klaču par manām problēmām, varat apspriest manu jauno uuberārtu. ![]() Tapis ar peli, manā skricelīgajā paint rokrakstā. -------------------- |
edg |
![]()
|
Balodim kājas nav pareizās proporcijās un klucis ir nožēlojams.
Sāksi kā elektriķis, par nopelnīto naudu vakarskolā mācīsies arhitektus. Tā nevar? 9_6 <- nevarēju atteikties neizmēģināt šito mega smailiju... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
Sorry, Shumin. Tas augšējais ir mans posts.
:B -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
kaut kas nav ar tā baļķa perspektīvu attiecībā pret lāci...
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:21 |