![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Paul Phoenix |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 16-September 05 From: Latvia ![]() |
Mans miljakais char MGS ir Grey Fox,žel ka ar viņu nevar spelet
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
QUOTE(Arts @ Jan 23 2006, 11:21) Yaay beidzot MGS.Tas var skaitīties anime,jo Hideo Kojima(OMG) ir uzzīmējis fanartus(oriģinālos) līdzīgi anime stilā(real type).Esmu izgājis pirmo(5 reizes) un otro daļu(3 reizes un VC).Vai Raiden jums nešķiet gejīgs,ja pat USA prezidents viņam ieķērās starp kājām(meiteni sagribējis ![]() Reidens nav gan gejīgs. Normāls čumaks. ![]() ![]() ![]() Oselots protams. Vismaz MGS3. MGS2 viņš ir baig vecs. ;st; -------------------- |
Paul Phoenix |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 16-September 05 From: Latvia ![]() |
Rusell the carrotstork a tev kads MGS2 Sons of Liberty vai Substance?Man Sons of Liberty bek karas visu laiku,nevaru nekur Substance dabut!Vajag vel nopirkt MGS3 Subsistence
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
OOO jaa MGS. Kaa man patiik MGS. Manupraat Hideo Kojima ir iists geenijs. MGS es izgaaju kaadas 9 reizes, MGS2: Sons of Liberty izgaaju kaadas 7 reizes un MGS3: Snake eater izgaaju vismaz 14 reizes man skiet ka es jau pilniigi visus dialogus treshajai daljai zinu no galvas. Gribeetos uzspeeleet MGS: The twin snakes par cik taa ir taa pati 1. dalja tikai paartaisiita labaa grafikaa.
Un MGS: Ac!d neesmu speeleejis, bet cik es zinu taa ir kaarshu speele uz GB Advance. Un Harry Gregson-Williams muuzika vispaar dod speelei grandiozu noskanju. Ar nepacietiibu gaidu Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots ![]() -------------------- |
Paul Phoenix |
![]()
|
MGS Acid uz PSP,izskatas ka parasta MGS bet visie gajieni un šaušana ka Card Battle,izvelies kadu karti u viss notiek.paspele vel uz NES Metal Gear un uz Game Boy MG:Ghost Babel.Bet pirmo MGS kas bija PS1 jaunaja grafika var paspelet MGS3 Subsistence,vinja bus uz 9Gb diska un tur bus MGS2 un MGS1 iekļauti + Bonusi MGS3(Multiplayer,u.t.t.)Bet MGS4 skatijos roliku,Sneikam usas besi
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Ak tad uz PSP ja? Hmm vai kaads zin labu psp emulatoru? Un taas uusas man ar nepaaraak, bet kas par grafiku!!!! Kaa nekaa uz PS3.
-------------------- |
Paul Phoenix |
![]()
|
Pagaidam PSP emulatora nav
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
MGS:4 Guns of Patriots viss atrisināsies.Snake ir baigi vecs jau,iespējams ka tā būs viņa pēdējā darbība....vai arī sāks ar Otaconu.
![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Paul Phoenix |
![]()
|
Pec MGS:4 Guns of Patriots atkal bus par Snake pagatne,vareja Kojima izdomat par karu Vjetnama,Afganistana,Iraka.Raided taču ir.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
nu nu man Raidens sdaudz vairaak patiik par snaku!!!Vinjsh krutaaks
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
QUOTE(Paul Phoenix @ Jan 23 2006, 16:01) Rusell the carrotstork a tev kads MGS2 Sons of Liberty vai Substance?Man Sons of Liberty bek karas visu laiku,nevaru nekur Substance dabut!Vajag vel nopirkt MGS3 Subsistence ![]() Pagaidām Sons of Liberty. Davio, PSP emulators, man liekas ka nemaz nav. Sneiks ir fošāks par Raidenu ![]() -------------------- |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(Paul Phoenix @ Jan 23 2006, 14:01) Rusell the carrotstork a tev kads MGS2 Sons of Liberty vai Substance?Man Sons of Liberty bek karas visu laiku,nevaru nekur Substance dabut!Vajag vel nopirkt MGS3 Subsistence ![]() Substance ir papildinaata versija MGS2... ![]() QUOTE(Paul Phoenix @ Jan 24 2006, 13:46) Pec MGS:4 Guns of Patriots atkal bus par Snake pagatne,vareja Kojima izdomat par karu Vjetnama,Afganistana,Iraka.Raided taču ir. Ko staasti nekaada pagaatne tur nebuus MGS5(iespeejam buus) bet 4 Snake izskataas kaa oopiitis un taatad un Mgs4 notiek X gadus peec BIg Shell ... MGS3-shkjiet ka tas nav Snake ko mees paziistam no 1 un 2 bet vinja teews(vai kkas cits)...jo kaa vinjsh 2002 gadaa vareeja izskatiities taads pats kaa 1960-(64) Un tad kad iziet speeli paraadas laika gaita ko katrs izdara un kuraa gadaa un beigaas paraadaas -The sons of The big Boss have born. Big boss-snake... ![]() ir ko pazubriit... Izgaaju Mgs3 ...23H...likaas taads biagi iiss...man The sorrow boss likas bezjeedziigs (tik lai pachakareetu speeleetajam nervus) Nekur nevaru atrast MGS1 taa laik tkaartiigi tiktu liidzi story line...(jaaturpina mans-never ending quest to find MGS1 ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Paul Phoenix |
![]()
|
baseboalbatboy es zinu ka Substance papildinata versija,es jau vinju dabuju,tagad man ir visie MG
![]() Ja tu uzmanigi klausies, kad MGS3 beigas Snake sarunajas ar prezidentu,prezidets piešķira vinjam kau kadu pakapi vaj ka "Big Boss" un pec tam Snake=Big Boss dibinaja "Foxhound",ta ka tas ir Big Boss,Solid Snake tevs.Solid Snake un Liquid Snake kloneti.Vispar vajag spelet pirmo daļu lai visu saprast. Par MGS http://www.konami.jp/gs/game/mgs/ ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Par to Big Boss fakti ir apstiprinājušies.MGS 3:Snake Eater JŪS SPĒLĒJAT PAR BIG BOSS!Traki līdzīgs snake un ļaunie varoņi vispār labie.Man patika The End un Sorrow.Kur var dabūt tos papildinājumus??Un vēl iekš MGS3:SE varēja satikt Revolver Ocelot(Shalashaska) jaunībā.
![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
davio |
![]()
|
QUOTE(Paul Phoenix @ Jan 24 2006, 15:46) Pec MGS:4 Guns of Patriots atkal bus par Snake pagatne,vareja Kojima izdomat par karu Vjetnama,Afganistana,Iraka.Raided taču ir. Huh? par Sneiku pagātnē? Come on tā taču ir nākotne, viņš ir vecs un pietam ar ūsām lol. Bet es labāk gribētu par pagātni. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:01 |