![]() |
![]() ![]() |
![]() |
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
uh šitā spēle ir laba. Aceros kā es vinju speleju uz SP tik kruta bija laikam buus janokačā uz pc ar.
![]() -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Les enfants terrible notika,kad Big Boss bija komā....tā viņi varēja iegūt DNA sample.To es uzzināju no pirmā MGS.Un kapēc viņi gribēja radīt turpinājumu??Big Boss ir 1 no miljona,tik labu kareivi zaudēt būtu liela kļūda...un tā radās Sneiks ar visu famīliju..Es domāju ka ar Guns of Patriots būs pielikts punkts.Un Metal Gear jau būtu massīvā ražošanā.Bet tie ir neglīti...
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Shitam topikam vajadzeetu nomainiit nosaukumu uz Metal gear solid..nu bet lab...
Gan jau MGS4 uz ps3 Projekts ir pabeigts ![]() Nu taatad gribeeju tikai pazinjot ka ir iespeejams noskatiities nesen izlaisto 15 minuushu garo MGS4:Guns of the Patriots video traileri...riktiigi forsh tur daudzi paziistami chari tas takaa taads ''mgs salidojums''(ak..atminjas ![]() Par pashu video pilniigi aizmirsu!... This post has been edited by baseboalbatboy: Jun 14 2006, 19:13 -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
taks es speeleeju tankera episodi (ar sneiku) un man kautkaa paraadijaas sneikam brilles...ko vinjas dod?Vai kaads vareetu izkaidrot shot paraadiibu?
-------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:56 |