IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Nau jau gluzji Anime bet speeleet veerts!
<Graph>
post Mar 8 2006, 17:28
Post #31

Jinushi
**

Group: Chuunin

uh šitā spēle ir laba. Aceros kā es vinju speleju uz SP tik kruta bija laikam buus janokačā uz pc ar. rolleyes.gif

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Arts
post Mar 8 2006, 21:41
Post #32

Koushaku

From: The world itself,in reality

Les enfants terrible notika,kad Big Boss bija komā....tā viņi varēja iegūt DNA sample.To es uzzināju no pirmā MGS.Un kapēc viņi gribēja radīt turpinājumu??Big Boss ir 1 no miljona,tik labu kareivi zaudēt būtu liela kļūda...un tā radās Sneiks ar visu famīliju..Es domāju ka ar Guns of Patriots būs pielikts punkts.Un Metal Gear jau būtu massīvā ražošanā.Bet tie ir neglīti... sleep.gif

--------------------
IPB Image
When you do things right,people will think you haven't done anything at all.
+Quote Post
baseboalbatboy
post Jun 14 2006, 19:12
Post #33

Hakushaku

Shitam topikam vajadzeetu nomainiit nosaukumu uz Metal gear solid..nu bet lab...
Gan jau MGS4 uz ps3 Projekts ir pabeigts ph34r.gif whohoo!Tik jaagaida liidz Sony izlaidiis sauno veeru(Ps:3-2006 gada novembrii)vismaz taa Sony pazinjoja(ja nu vieniigi kkas akal nemainiisies)
Nu taatad gribeeju tikai pazinjot ka ir iespeejams noskatiities nesen izlaisto 15 minuushu garo MGS4:Guns of the Patriots video traileri...riktiigi forsh tur daudzi paziistami chari tas takaa taads ''mgs salidojums''(ak..atminjas rolleyes.gif )Raidens ir apakalj un vinjsh vairs nav nekaads nevariigais skukjis kuru Sneiks aiztaav!Tagad ir otraadaak Raidens naak Vecajam sneikam ratinjus stumt. Un Liquid Snake arii nekur nav pazudis te pat vien ir tikai ar citu vaardu -''Liquid ocelot''!...trakas lietas...

Par pashu video pilniigi aizmirsu!...

This post has been edited by baseboalbatboy: Jun 14 2006, 19:13

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
baseboalbatboy
post Jul 20 2006, 19:19
Post #34

Hakushaku

taks es speeleeju tankera episodi (ar sneiku) un man kautkaa paraadijaas sneikam brilles...ko vinjas dod?Vai kaads vareetu izkaidrot shot paraadiibu?

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:56