![]() |
![]() ![]() |
![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Nov 24 2005, 21:28) Pamēģini uzzīmēt smaidošu meiteni. Savādāk tev visi darbi tādi vienveidīgi, mati pussejau priekšā u.t.t. Nu liidziigi ir. Nenoliedzu, bet katraa ziimeejumaa ir ielikts pavisam kas cits un par vienaadiem tos nenosaukt. QUOTE(Marron @ Nov 25 2005, 19:56) darbinji jau smuki man patiik, man šķiet ka vis smukaakais mir tas ar tiem diviem enģeļiem, tas laikam bija piektais ziimeejums tas man ļoti patiik. vel man patiik arii pats peedeejais tas arii ir smuks Paldies. Tie man arii ir vieni no miiljaakajiem, bet nu nekas iipashs jau nav. -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man patiik tas priekshpeedeejais ziimeejums. Ir savs stils un origjinalitaate. Tas ziimeejumos ir svariigi.
Peedeejais ziimeejums arii ljooti labs, bet tev veel tomeer jaamaacaas, kaa katram no mums! ![]() -------------------- |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
PAlda.
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Nov 24 2005, 20:28) Pamēģini uzzīmēt smaidošu meiteni. Savādāk tev visi darbi tādi vienveidīgi, mati pussejau priekšā u.t.t. Spriežot pēc zīmējumiem (btw, baigi labie!), neizskatās, ka šis būtu no tiem mākslniekiem, kas smaidīgus cilvēkus zīmētu... Izņemot ar ļaunu smaidu iespējams. XD Un Amne, par vienādiem nenosauca, nosauca par vienVEIDĪGIEM, kas (vismaz manā uztverē) nav tas pats. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pēdējais darbiņš vienkārši burvīgs Tev sanācis. Man patīk, ka var redzēt tikai vienu aci un vēl tas skatiens...
![]() -------------------- |
AmnE |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Dec 3 2005, 08:31) QUOTE(Tigra2 @ Nov 24 2005, 20:28) Pamēģini uzzīmēt smaidošu meiteni. Savādāk tev visi darbi tādi vienveidīgi, mati pussejau priekšā u.t.t. Spriežot pēc zīmējumiem (btw, baigi labie!), neizskatās, ka šis būtu no tiem mākslniekiem, kas smaidīgus cilvēkus zīmētu... Izņemot ar ļaunu smaidu iespējams. XD Un Amne, par vienādiem nenosauca, nosauca par vienVEIDĪGIEM, kas (vismaz manā uztverē) nav tas pats. Nu vispaar jaa, nedaudz paarpratu. Un smaidoshus culveekus man nudien nekad nav ienaacis praataa uzziimeet. QUOTE(Angelic @ Dec 3 2005, 12:59) Pēdējais darbiņš vienkārši burvīgs Tev sanācis. Man patīk, ka var redzēt tikai vienu aci un vēl tas skatiens... ![]() heh, paldies. Taadeelj arii taadus ziimeeju(deelj taas acs un skatiena) ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
AmnE |
![]()
|
Slikta kvalitaate, jo uz A3. Nu pashi saprotat!
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Bet saredzēt jau var. Un man gan nelikāsd tik traka kvalitāte. Zīmējumi, toties, bija burvīgi. Īpaši pirmais superīgs!!!
![]() -------------------- |
AmnE |
![]()
|
He, paldies, bet nu ir diezgan shvaki saredzams(manupraat). Pirmais dziivee izskataas daudz jo daudz reizes smukaaks, bet man persooniigi vairaak patiik otrais. Bet kas ir ne taa?
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
AmnE |
![]()
|
Es paluudzu draudzenei lai ieskeneet, bet kaut kaa neizskataas, ka buutu ieskeneets, bet gan nofocheets, bet nu...
Un peedas es vnk neprotu ziimeets! Varat iedomaatos tur kerzus! ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Izskatās labi vienīgi ir panākts efekts, ka izskatās it kā viņam/viņai būtu aplausta spranda un redzama seja un mugura vienlaicīgi, protams tādā gadījumā mētelis nepareizi uzvilkts... Kājam nav vainas!
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
AmnE |
![]()
|
Nu paldies, bet nu man neaizgaaja, kas ir nepareizs meetelii, jo apgriezta spranda nebija domaata!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:15 |