![]() |
![]() ![]() |
![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
kaadaa zinjaa? taa ka nav fona wai arii tieshi tai galwenajai personai?
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Saksim ar to ka zīmejumi ir interesanti, tik pie proporcijam varetu piestradat.
Enģelim galva vienā puse izskatas ka nedaudz saspiesta. Priekš tadas galvas un rokam kermenis par īsu. Pamēģini proporcijā 1:8. Sparnu apakšējā dala par zemu novietota. Nu tā pagadam viss. Bet nebaidies, galvenais ir trenniņš. -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Es nez, man patiik... Var redzeet ka tavs ziimeeshanas stils un kvalitate laika gaitaa ir nedaudz uzlabojushies...
~BN~ -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
heh paldies... nu jaa shitais ziimeejums man liekas taad tiiri normaals... aa un par to seju laikam taa ir... bet nu nekas.. turpmaak paskatiishos, lai taa nebuutu!!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
AmnE |
![]()
|
shitais ir jaazikraaso, taadeelj tagad newar iisti saprast kas tur doomaats.. tip doma taada, ka tas enjgjels ir tads pusbeigts un tas augsheejais enjgjels ir vinjas gars... nu jaa...
![]() ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Izskatās jau daudzsološi, it īpaši spārni.
-------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Šitais man pat patīk. Bet atkal tie spārni.Novietojums uz pleciem nebūtu gluži pareizs. Pēc loģikas tiem būtu jābūt pret lāpstiņām.
-------------------- |
AmnE |
![]()
|
nu tikaa buutu jaabuut, bet nu warbuut ee mees wareetu pienjeemt, ka vinjiem spaarniem vnk pie pleciem ir?
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
nu ko es varu teikt tavs zīmēšanas stils ar katru zīmējumu uzlabojas...tas ir ļoti labi tā tik turpināt...
![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
shitenie engjelji ok,spaarni taadi incanti,parastie jaw ir sawaadaaki,taa kaa putniem,a shitie taadi kaa kkaadi paarwejdoti taurinju spaarni ar kko spalwwejdiigu. BET taas nau kljuudas, wnk kkas atshkjiriigs. labs pics,tas peedeejais,tieshaam.
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
man patiik tas peedeejais! doma arii baigi labaa! ar milziigu nepacietiibu gaidiishu,kad izkraasosi!
-------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
nu paldies paldies!!
![]() nu wo.. shitaa es apmeeram arii iedomaajos, bet nu gribeetos jau bish sawaadaak, bet nu neprotu!! ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
gliishi,gliishi! laps! un,ja gribaas citadi,tad jaw wari meegjinaat weel,kameer sanaax kaa gribi..waj arii nee. ok,stulbs padoms.
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
AmnE |
![]()
|
QUOTE(rebel @ Sep 3 2005, 11:42) gliishi,gliishi! laps! un,ja gribaas citadi,tad jaw wari meegjinaat weel,kameer sanaax kaa gribi..waj arii nee. ok,stulbs padoms. nee nu padomam naw ne wainas! ![]() ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
izskatās, ka tavs zīmējums ir muzejā aiz stikla. tas nav uz labu...
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |