![]() |
![]() ![]() |
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
weeeeeeeee!!!!!!!!! Kawaii...
![]() Ak dievs cik skaisti depresivi vardi es esmu butiski iekerusies shajos vardos... ![]() ![]() -------------------- |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
woii... paldies!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
angiina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 18-September 05 From: Riga ![]() |
QUOTE(AmnE @ Sep 23 2005, 18:33) tas ieprieksheejais uz ruutinju lapas bija pakaljdarinaajums, bet shis ir origjionaals! ceru ka tiik un sakiet arii kas netiik!! ![]() mani miiljie buferiisji ir wnk super ![]() ![]() -------------------- ..if you don't like me, then don't say anything, bitch.
|
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
tu tik ar sawiem buferiem!!
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
ojoojoojj..skaisti..man ljoti patiik piedurkne! manupraat mazliet par tievu roka,tapeec vinja tur taa kaa atmirusi karaajas.. un taa actinja nav mazliet par taalu atvirziita? bet varbuut man tikai taa liekas..
![]() un dereetu arii mute,bet ja taa padomaa,tad arii bez mutes nav slikti.. vai es jau teicu,ka piedurkne ir super?! ![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
hmm.. pa to achteli man visu laiku likaas, ka kkas nebuutu kaartiibaa!! tagad sapratu!! ak es neatjautiigaa!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
par tiem serkocinjiem es jau no pirmaas reizes sapratu - forshi izskataas.un labi,ka uzraxtiiji,kas tur apmeram ir raxtiits,nevareeju izlasiit.. tagad viss ir skaidrs,un es saku,ka muti tieshaam nevajag,viss ir oki!
![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
hehee... nu jaa iipashi labi tur nevar salasiit.. bet nu vismaz saprati domu!!
|
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
Tas kāmītis ir vienkārši ideāls! Man ritīgi patīk!!!
![]() ![]() |
AmnE |
![]()
|
hehee... paldies!!
![]() ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
AmnE |
![]()
|
es zinu, ka es visu laiku malju vienu un to pashu, bet nu sheit ir gala projekts.. pilniibaa un galiibaa gatavs!!
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Skaisti, tikai kas tā par līniju zem acs? Vai tā tur ir speciāli?
|
AmnE |
![]()
|
nu taa liinija zem acs ir domaata kaa asaras.. neprotu nu ziimeet taas asaras, bet nu censhos, maacos!!
![]() ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(AmnE @ Oct 3 2005, 18:20) es zinu, ka es visu laiku malju vienu un to pashu, bet nu sheit ir gala projekts.. pilniibaa un galiibaa gatavs!! Skaists darbs, tikai rokas par tievu -------------------- |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Bet tā līnija nemaz nesniedzas līdz pašai acij... Es iedomājos, varbūt tā ir kaut kāda rēta vai zīme?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |