![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Oct 3 2005, 18:45) Bet tā līnija nemaz nesniedzas līdz pašai acij... Es iedomājos, varbūt tā ir kaut kāda rēta vai zīme? kad cilvēks raud, tad slapjā līnija visātrāk izžūst pie pašas acs, tapēc es domāju, ka tā var būt asara. -------------------- |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
paldies Tigra2 njaa pa rokaam es jau iepriekshs teicu, ka pirms eenoshanas bija normaalas..
![]() QUOTE(EndlessReality @ Oct 3 2005, 18:45) Bet tā līnija nemaz nesniedzas līdz pašai acij... Es iedomājos, varbūt tā ir kaut kāda rēta vai zīme? nu tas domaats, ka taa asara taakaa nu pateceejusi, bet nu labi... pienjemsim, ka taa ri reeta, jo tieshaam iipashi peec asaraam neizskataas!! ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(AmnE @ Oct 3 2005, 18:49) paldies Tigra2 njaa pa rokaam es jau iepriekshs teicu, ka pirms eenoshanas bija normaalas.. ![]() QUOTE(EndlessReality @ Oct 3 2005, 18:45) Bet tā līnija nemaz nesniedzas līdz pašai acij... Es iedomājos, varbūt tā ir kaut kāda rēta vai zīme? nu tas domaats, ka taa asara taakaa nu pateceejusi, bet nu labi... pienjemsim, ka taa ri reeta, jo tieshaam iipashi peec asaraam neizskataas!! ![]() bišku rokas izmaniju, nav labāk? ![]() -------------------- |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
hmmm.. nu ir labaak.. bet manupraat veel elkonja vieta bish par tiewu.. buush jaapameegjina palabot!! paldies!!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
AmnE |
![]()
|
spaarniem? tu domaa par ieprieksheejajiem ziimeejumiem ja?
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
jaa tas bija domaats par ieprieksheejiem ziimeejumiem
![]() ![]() |
AmnE |
![]()
|
hehee paldies!! nu par tiem spaarniem es zinu, ka man ir nepareizi, bet nu tas ir mans stils, bet nu turpmaakajos ziimeejumos meegjinaashu spaarnus, ja taadi buus uzziimeet cik necik pareizus!!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Smuks labojums!
![]() Jā, roka bija par tievu, bet tā kā Tigra2 izlaboja... Hmmm... kur lai vēl piesienas... varbūt uzacs? -------------------- |
AmnE |
![]()
|
nu luuk.. ar uzaci un Tigras2 roku..
|
AmnE |
![]()
|
nekas iipashs, bet nopuuleejos riktiigi, jo pielaboju uz datora un ljooti daudz piestraadaaju! Bet kritika nepiecieshama, jo gribu taa riktiigi labi pabeigt!!
|
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Vai kakls nav mazliet par resnu un arī garu? Vēl arī kreisā acs ir bišķin šķība.
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
kakls toch bikiit pa garu... man veel kaut kas pie taam ausiim nepatiik....tik nevar saprast kas iisti...
plus ieliec vairak eenas, pagaidaam taac plakanuma iespaids... bet mati man patiik ![]() |
AmnE |
![]()
|
Hmmm nu labi piestraadaashu pie kakla un eenaam, bet par resnu kakls nav, varbuut par cieshu.. nu vismaz man taa shkjiet. veel kas nav taa kaa vajadzeetu buut?
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
|
AmnE |
![]()
|
QUOTE(EndlessReality @ Oct 11 2005, 17:13) QUOTE(dark_angel @ Oct 11 2005, 15:56) kakls toch bikiit pa garu... man veel kaut kas pie taam ausiim nepatiik....tik nevar saprast kas iisti... plus ieliec vairak eenas, pagaidaam taac plakanuma iespaids... bet mati man patiik ![]() Ausis, man liekas, ir par mazu un plakanu. Nuu jaa.. Vispaar piekriitu! Kad paarstraadaashu, tad pielaboshu!! ![]() ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 00:56 |