![]() |
![]() ![]() |
![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
lalalalaaa... itkaa pabeidzu...
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Skaists ziimeejums...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
nu taa kaut kas jauns... NEkas iipashs,bet nu man patiik-
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
iewucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 3-November 05 ![]() |
...fosh....mazliet jocciigs, bet baigi labais...
|
hypnotize |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
njaa...embrijs man ljoti patiik.....
-interesants, un ar savu stilinju!!!! tikai kkas man liekas nav ar aizmugureejo roku..kka nelogjiski vinja staav -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
AmnE |
![]()
|
Paldies! Taa roka-Nu ja paskataas, tad jaa. Tam rokas liikumam, kas tam embrucim ir pie deguna vajadzeeja buut savaadaakam. Bet ar kaajaam viss okey?
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pirmspēdējais zīmējums gan ļoti nekārtīgs.Orģināli. Bet ne pārāk labi izstrādāts.Praktiski nav ēnu, deguns jocīgs. Embrijs ok.
-------------------- |
AmnE |
![]()
|
Nu tas pirmspeedeejais ir galiigs fufelis. Vinekraashi paarstraadaaju uz datora un no datoriem maz jeedzu.
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Labi darbi! Pretpēdējais burvīgs! Pedējais gan reāli strannijs.
-------------------- |
AmnE |
![]()
|
hehee.. Paldies!
![]() ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
nitra |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 18-October 05 From: space ![]() |
tas pēdējais labs
![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
peedeejais jauks
![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
Nu jaa.. Tas gan, bet ja man sanaaks iemaaciities kraasot, tad piekraasoshu meiteni ar. Bet probleema taada, ka es neko nejeedzu no taam visaam kraasoshanas progaam. :/
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pamēģini uzzīmēt smaidošu meiteni. Savādāk tev visi darbi tādi vienveidīgi, mati pussejau priekšā u.t.t.
-------------------- |
Suu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
darbinji jau smuki man patiik, man šķiet ka vis smukaakais mir tas ar tiem diviem enģeļiem, tas laikam bija piektais ziimeejums tas man ļoti patiik. vel man patiik arii pats peedeejais tas arii ir smuks
-------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8 August 2025 - 02:14 |