![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 1 2005, 12:12) Es nezinu pat ko viņi īsti runā,bet man tas ir kaut kā skaidrs. Pēc tam es mierīgi varu visu precīzi atstāstīt. Varu skatīties arī azerbaidžāņu filmas...Es saprotu visu no sejas izteikmēm...kustībām...acīm... Tāpēc ir ļoti svarīgi, lai anime būtu uzzīmēta kvalitatīvi, un lai tie, kas ierunā būtu labi iejutušies savā lomā. Noskaties, kaadu animi ar subiem, izlasot tos, var gadiities, ka shizets ir pavisam citaadaaks kaa tu domaaji!!!!!!! ![]() Vareetu piemeeram Hellsing subot??????? |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es zinu ko runāju, nerunātu,ja nezinātu, man gandrīz visas Inuyashas sērijas ir nesubotas, vienreiz novilku vienu sēriju ar subiem, izlasīju tos subus, neko jaunu neuzzināju, izrādijās, ka viņi saka tieši to ko es domāju ka viņi saka.
![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 1 2005, 19:44) Es zinu ko runāju, nerunātu,ja nezinātu, man gandrīz visas Inuyashas sērijas ir nesubotas, vienreiz novilku vienu sēriju ar subiem, izlasīju tos subus, neko jaunu neuzzināju, izrādijās, ka viņi saka tieši to ko es domāju ka viņi saka. ![]() Ta vien jaatziist, ka tev ir talants!!!!!!! ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taa tiek lasiiti komiksi, kad neprot lasiit. Tigra2, es gribeetu redzeet kaadu tevis subotu seeriju. No pieredzes zinaams, ka rezultaati, lai arii kopumaa iederiigi, ir diezgan atshkjiriigi no realitaates (par spiiti tevis teiktajam). Jaa, tad vajadziiga kaada seerija, kur daudz runaa, maz kaujas, maz raud.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kapēc subot, labāk uzreiz dubot. Subi novērš uzmanību no pašas animes, traucē skatīties, lasot subus zaudē lielu daļu no vizuālās informācijas.
Es varētu arī subot, bet pasaku uzreiz es uztveru pamatdomu, nevis atsevišķus vārdus.Tāpēc lai noformulētu pamatdomu vārdos būs vajadzīgs pārāk daudz laika -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
Duboshana, vareetu sagaadaat lielaaka probleemas ( laikam ), ja labi zini valodu, tad nemaz nenoveersh uzmaniibu no animes, jaameklee cilveeki, kuri runaatu ( tas jau nebuutu gruuti
![]() Tas vareetu buut aizsaakums grupai Kaigan Fan-sub!!!!!!!!! ![]() Un vispaar domaaju, ka latvieshu valodaa nemaz nebuutu tik nepatiikami skatiities, jo latvieshu valoda ir elastiigaaka par anglju!!!!!!!!! |
Tigra2 |
![]()
|
Nav obligāti vajadzīgi aktieri, vajadzīgi tikai totāli fani, kas ieskaņo savu mīļāko varoņu lomas.
Tikai es nezinu vai kaut kas no tā visa iznāks. Es nezinu kā dubošana notiek. Ja ir vēl kāds, kurš vēlas ar to nodarboties, tad esmu gatava mēģināt. -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Sep 3 2005, 16:35) Nav obligāti vajadzīgi aktieri, vajadzīgi tikai totāli fani, kas ieskaņo savu mīļāko varoņu lomas. Tikai es nezinu vai kaut kas no tā visa iznāks. Es nezinu kā dubošana notiek. Ja ir vēl kāds, kurš vēlas ar to nodarboties, tad esmu gatava mēģināt. Nu nee, man piemeeram patiik Vash ( TRIGUN ), un es 100% zinu, ka nespeetu vinju atteelot ( atskanjot ), taapeec aktier speejas ir ljoti svariigas, jaamaak atteelot dazaadas balsis utt. !!!!!!!! Taapeec dubleeshana ir slikta doma ( es nezinu kaa taa iisti notiek, bet bez normaalas studijas manu prat tur galaa netikt ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
Tad neko nedarīšu, lai visi mācās angļu valodu, tā vienmēr noder. Vai arī japāņu, arī šur tur noder.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:04 |