![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Var nodot vairākus darbus ja vēlas.
Darbus vajag nodot otrdien. Pēdējais termiņš 23. septembris. Darbus var sūtīt pa e-mailu hasan@kampai-riga.com, bet uzzīmētus uz papīra arī vajadzēs nodot. Darbūs varēs nodot arī piektdien Ha-sanam pie Raiņa pieminekļa 18:00 This post has been edited by Yume: Sep 20 2005, 15:55 -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
hehe es par konkursu pavisam aizmirsu
![]() un otrdien tev Nuin darbus vajadzees nodot? ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Haa! Es jau nodevu!!!
![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
man pamaz laika, nemaz neesmu saakusi ziimeet. bet gribaas looti.
![]() nez kaa iznaaks, centiishos paspeet. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
kam jaanodod 23.datumaa?
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Otrdien darbs varēs nodot arī Ha-sanam turpat (sk. manu iepriekšējo postu).
Lūgums savus darbus paakstīt. 23jā datumā vēl nezinu kam nodot. -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Haha es pa kaadu stundu uzzimeju
![]() tagada vajaga tikai izkrasot.... mde ar datoru tomer nevareešu, naksies ar ziimuļiem ![]() Un parakstiit uzrakstot niku? ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Nuin |
![]()
|
Uzraksti abus.
![]() -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Hmm... nu man arii ir bilde...
Cik saprotu 2dien varees nodot pie Origo no 18.00-19.00?? Kaa es sho Ha-sanu paziishu? O_o -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
QUOTE(zeloco @ Sep 18 2005, 14:42) Hmm... nu man arii ir bilde... Cik saprotu 2dien varees nodot pie Origo no 18.00-19.00?? Kaa es sho Ha-sanu paziishu? O_o Lielas brilles!!! ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Nuin |
![]()
|
QUOTE(zeloco @ Sep 18 2005, 15:42) Hmm... nu man arii ir bilde... Cik saprotu 2dien varees nodot pie Origo no 18.00-19.00?? Kaa es sho Ha-sanu paziishu? O_o Viņš gaidīs pie Raiņa pieminekļa 18:00. Es tak jau rakstīju kur viss notiks. -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(Nuin @ Sep 18 2005, 15:49) QUOTE(zeloco @ Sep 18 2005, 15:42) Hmm... nu man arii ir bilde... Cik saprotu 2dien varees nodot pie Origo no 18.00-19.00?? Kaa es sho Ha-sanu paziishu? O_o Viņš gaidīs pie Raiņa pieminekļa 18:00. Es tak jau rakstīju kur viss notiks. ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ja saprotu pareizi, tad zīmējomus var nodot šodien pie origo? Kur atrodas tas raiņa piemneklis?
-------------------- |
Nuin |
![]()
|
Памятник Янису Райнису находится на Эспланаде.
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Labi, prasīšu vienkāršāk. Iedomājies, ka es atrodos Centrālā tirgus pieturā. ar kādu transportu, lai brauc, lai nokļūtu Pie Raiņa Piemnekļa.
Kā sauc pieturu kurā jākāpj ārā? Kas atrodas blakus Raiņa piemneklim? es jau varētu aizbraukt un maldīties kā pa miglu nezinot atrašanās vietu, tikai drošāk būtu, ja es ceļu zinātu.(Es varbūt tur jau esmu bijusi tikai neesmu pārliecināta) P.S. Lūdzu neuzskati mani par bremzi. Es vienkārši negribu apmaldīties. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:17 |