![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Ok tad gaidīšu tevi pie k/t rīga 17:50
-------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Iipashi skaidri nevaru pateikt, tachu jaaiet liidz Esplonaadei! No Centraalaa tirgus pieturas... Labi, es laikam nebuushu taa, kas var paliidzeet...
![]() ![]() Eh... laikam par veelu! -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nuin, es tevi neatradu
![]() ![]() -------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Zīmējumus vēl varēs nodot šo piektdien. Tikai noskaidro kur atrodas Raiņa piemineklis.
P.S Es stāvēju tieši pie kt Rīgas ieejas. -------------------- |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
varbuut nomaini tikshanaas vietu uz kt riiga, jo domaajams, ka visi zin kur atrodas kt.
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Tu gribi teikt, ka neviens nezina kur atrodas Raiņa piemineklis????
![]() Nu bet laikam esmu nokaveejis ar to padariishanu, nav laika nobeigt... -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
visi varbū nē, bet pieļauju, ka tie, kas nav no Rīgas varētu nezināt, bet tas jau ir offtopic.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tagad es zinu kur atrodas Raiņa piemneklis es vakar vakarā tur biju, vai nav kādas iespējas nodot zīmējumu šodien vai rīt, piktdien navaru.
-------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Cikos pie piemineklja? >_>
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:12 |