![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu stulbums! Man ir tikai 113! Nu bet ceru, ka 14gadniecei tas nav ljoti par maz!
![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
paldies tadoram par briinishkjiigi pavadiitaam 2h
![]() ![]() Un viena piebilde- stndarta peleekaas masas cilveeks nemaz nevaraatu izkost vairaakus no jautaajumiem, kur nu veel pareizi atbildeet. domaaju, ka ja sho testu saliidzina ar citiem populaariem neta IQ testiem, tad var droshi pieskaitiit kaadus 30 punktus un saliidzinaat. un veel viena piebilde- shajaa testaa bez zinaashanaam par algoritmiem un kripciju nav ko raadiities. Ja es buutu maacijies matemaatikas fakultaatee, tad man tajaa testaa buutu uz pusi lielaaks rezultaats. |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
labi vel tas ka, manas angļu valodas zinaašanas nav pilniigas, un esu paarliecinaats ka kaadaas 3 vietaas esu laidis uz haļavu
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu man bija taapat! Apakshaa bija nolaista tildes vaardniica un ljoti daudzko laidu uz dullo!
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
man par nelaimi tilde ir down...
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
Njaa... tas gan suudiigi! Bet ko gan tur vairs!
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Sep 3 2005, 23:11) un veel viena piebilde- shajaa testaa bez zinaashanaam par algoritmiem un kripciju nav ko raadiities. Ja es buutu maacijies matemaatikas fakultaatee, tad man tajaa testaa buutu uz pusi lielaaks rezultaats. hehe maacijos HUMANITAARAA vidusskolaa matemaatikas cent. eks. dabuuju f liimeni ![]() |
Sushi |
![]()
|
Labi...
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Tador, atziime ne uz ko citu kaa centiibu nenoraada
![]() Un jaa, es pashlaik eju tajaa pashaa skolaa kuraa tu gaaji. Logjika, vot kas ir svariigi ![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Sep 4 2005, 00:11) paldies tadoram par briinishkjiigi pavadiitaam 2h ![]() ![]() un veel viena piebilde- shajaa testaa bez zinaashanaam par algoritmiem un kripciju nav ko raadiities. Ja es buutu maacijies matemaatikas fakultaatee, tad man tajaa testaa buutu uz pusi lielaaks rezultaats. man taads jautaajums.. vai tu tieshaam tik daudz laika pavadiji pie shii test? ![]() un tas 'kripciju' - paskaidrojiet.. (es nodziivoju 16 gadus un nezinu kas tas par terminu.. [kaunos]) ![]() Edit: P.S. man matemaatika vienmeer bija tureejusies ap 4 balleem (10 ballju sisteemaa) ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Sigfa, es tev pilniigi piekriitu! Man piemeeram matemaatika galiigi neiet, var tikai IZSPIEST no skolotaajas 6 vai 5!
Un -nDingo-, par kripciju es iemaaciijos graamataa Da Vinchi kods! Ieprieksh taadu nezinaaju! ![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
IQ testos nenosaka zināšanas (vai tur bija kaut viens jautājums, kura atbilde bija atrodama enciklopēdijā?), bet gan loģisko, 3D, abstrakto un matemātisko domāšanu.
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
heh
interesanti viss nolemts kaadu reizi kaadaa sanaaksmee/whatever noseedinaashu kaadu baru pie test of exceptional intelligence ![]() |
Sigfa |
![]()
|
|
Sushi |
![]()
|
Tikko izgaaju verbal IQ testu! Tagad vispaar sanaaca 111!!!
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:35 |