![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Sigfa, jūs te runājat par vecumu un skolām, lai gan tam ir maza nozīme, arī pēc pieciem gadiem tavs IQ nebūs daudz izmainījies.
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
O.k.i. Tachu tikko izgaaju 12 minuushu testu! Te es dabuuju 103!!! Nu jaa, visu aatri uz dullo!
![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Niks @ Sep 4 2005, 01:23) Sigfa, jūs te runājat par vecumu un skolām, lai gan tam ir maza nozīme, arī pēc pieciem gadiem tavs IQ nebūs daudz izmainījies. pilniigi un galiigi garaam. Domaashana un domaashanas stils mainaas liidz apmeeram 25 gadiem, atkariigs no cilveeka. Man pashlaik ir 17 un es veel atceros kaa pirms diviem gadiem domaaju pilniigi savaadaak. Domaashana vislaik attiistaas, un taadaa testaa kur katrs jautaajums ir no liela svara, pat ar nelielaam izmainjaam logjikaa IQ var palekties par 10 punktiem. |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
izgaaju visus 4
![]() 1 - 123 2 - 120 3 - 120 4 - 115 5 - 111 labaak buutu kko interesantaaku atraduši ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Pirms gada es domāju pilnīgi savādāk, taču mans IQ tik un tā bija ap 125. Tiesa mēs katrs domājam savā unikālā veidā, tāpēc vienam visu mūžu IQ var būt gandrīz nemainīgs, kamēr kādam citam tas svārstās pamatīgā amplitūdā.
|
Tador |
![]()
|
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
FaNtA, cepuri nost! Man ceturtajaa sanaaca 92!!!! Kaa es taa vareeju noluuzereet???
![]() -------------------- |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
sorry es izlaidu "culture fair iq test"
tiko izpildiiju uz 115 -------------------- /moo
Sushi |
![]()
|
Vot tajaa man bija 92! Bet to peedeejo iesaaku un sapratu, ka tas BUUS garlaiciigi! Viss! Shonakt vairs nevienu IQ testu!
-------------------- |
Tador |
![]()
|
argh
tikko izlauzos caur 12 mi nestam un dabuuju 140... esmu tikai gifted ![]() ![]() |
FaNtA |
![]()
|
QUOTE(Tador @ Sep 4 2005, 02:19) kaada neveiksme ![]() tad tev vajg kko gruutaaku samekleet ![]() -------------------- /moo
Tador |
![]()
|
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hmm, es taajaa exceptional intelligence dabuuju preciizu 100 un izpildiiju 10 minuutees. Vairaak uz instinktu un ieprieksheejo pieredzi, nevis pamatotu logjiku.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:35 |