![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
132. Bet es biju pildiijis to testu agraak. Un toreiz man bija 134. Regress, protams, nav iepriecinoshs, a ko dariit? 3D domaashana man vispaar neeksistee. Un no anglju valodas es saprotu tik daudz, lai atbildee ierakstiitu ad;flghadfipv. Droshi vien ar fanaatisku centiibu speetu pietuvoties muusu gjeenijiem - Tador un bubu. Nu labi, Tador droshi vien nee. Bet varbuut, ka domaashanas aatrums tieshi bija svariigs. Tas gan nebuutu jauki.
P.S. Es agraak aiz neko dariit pameegjinaaju kaadus desmit IQ testus internetaa. Shis noteikti ir vispreciizaakais no tiem, ko atradu, jo tikai sheit rezultaats nebija neticami augsts. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
pirmoreiz vispaar taadu testu pildu un 115 punkti nav tas sliktaakais rezultaats ,manupraat.
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Aizvakar ap 2 naktī pildīju pusmiegā - sanāca 122, tākā tas ir zem mana parasta rezultāta, šodien dienā atkartoju un dabuju daudz ticamāku 136
![]() Tas timed tests man nogljukoja un rezultātu neparādija. Citiem tā negadījās? -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
IQ=136, taapat kaa aigariusam... man jau liekas ka esmu izgaazies...
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(lastguru @ Sep 6 2005, 14:36) Lielaakajai daljai taa liekas. Nozodz iistos IQ testus, mosh buus daudz labaaki rezultaati. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
es taa padomaaju: varbuut iestaaties tajaa organizaacijaa... lielisks papildinaajums CV vai nee
![]() bet liekas ka mensa (skat mensa.org) tomeer ir daudz reizes atpaziistamaaka un lielaaka organizaacija... zheel tikai ka LV paarstaavnieciibas tai nava, un online testi nev pieejami (visticamaak speciaali) - jaabrauc uz UK, nu vai vismaz uz zviedriju... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Es tajā organizācijā gribēju iestāties, bet anketas jautājumi bija pārāk grūti - nopietni.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Bullshit. Ja es nevaru uztvert priekšmetus telpisksi, uzreiz sanāk, ka es izgāžos 40& testa, bet tas taču neliecina par to, ka es būtu idiote. Gudrību šitā neizmērīs.
-------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 6 2005, 22:48) Bullshit. Ja 40% es nevaru uztvert priekšmetus telpisksi, uzreiz sanāk, ka es izgāžos 40& testa, bet tas taču neliecina par to, ka es būtu idiote. Gudrību šitā neizmērīs. Nu es tos izklājumus arī telpiski neuztveru - es viņus plakaniski skaitu. Tur vēl ir cultural neitral, kas paredzēts pēc iespējas visu ietekmju nolīdzināšanai, lai gan pamattestā bija tikai viens ar valodu saistīts jautājums - visi pārējie jau tā bija ļoti neitrāli. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
edg |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 6 2005, 22:48) Bullshit. Ja 40% es nevaru uztvert priekšmetus telpisksi, uzreiz sanāk, ka es izgāžos 40& testa, bet tas taču neliecina par to, ka es būtu idiote. Gudrību šitā neizmērīs. Pilniigi pareizi. Tieshi taapeec kaadam jaanosper iistie testi. Varbuut te ir kaads psihologjiju studeejoshs? Ja pareizi atceros, ar psihologjijas kaut kaadiem papiiriem var tikt pie shiem testiem. Bet gandriiz droshi, ka kaut kur pa pasauli meetaajas shitie testi, tik nedaudz novecojushi un nez vai elektroniskaa formaataa. Buutu forshi, ja kaads samekleetu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(aigarius @ Sep 7 2005, 00:02) QUOTE(+Chibi+ @ Sep 6 2005, 22:48) Bullshit. Ja es nevaru uztvert priekšmetus telpisksi, uzreiz sanāk, ka es izgāžos 40& testa, bet tas taču neliecina par to, ka es būtu idiote. Gudrību šitā neizmērīs. Nu es tos izklājumus arī telpiski neuztveru - es viņus plakaniski skaitu. Tur vēl ir cultural neitral, kas paredzēts pēc iespējas visu ietekmju nolīdzināšanai, lai gan pamattestā bija tikai viens ar valodu saistīts jautājums - visi pārējie jau tā bija ļoti neitrāli. da es jau arī mēģinu tā... Taču tie man sagādāja lielākās grūtības.. -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
Jaunais Brainbench IQ tests labākais rezultāts vinnē iPodu. Aiziet!
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
man bija 137... i`m smart... demo nepateixi....
-------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
141-159 Highly gifted.
Nu priekš mana vecuma pieņemani Man bija 157 Tajā testā kur bija tie zīmējumi(telpiskā domāšana) -------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Šāds rezultāts ir nevis "pieņemami", bet vairāk nekā izcils rezultāts. Vēl jo vairāk ja tavā vecumā.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:36 |