![]() |
![]() ![]() |
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Doh, visi man jautā nevis man atbild.
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
hmmmm tas 2 speles es nezinu bet iskatas labi varetu mos pat to rose novilkt
![]() -------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Jā.. Pēc tava avatara tas arī ir redzams...
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Sep 5 2005, 21:33) Es spēlēju 3 serveros: Mirror Of The Realm(sūds pēdējais) , XileRO un Nameless RO. Clientu novilku caur Discovery RO mājas lapu.... hehe, nu jā protams, serveris kur ir pāri 99lvl un čupām čītu NPC un daudzreiz lielāks exp rate jau noteikti ir labāks nekā "sūds pēdējais" MotR kurš vismaz puslīdz turās līdzība oficiālajiem serveriem ![]() Ja patīk 3 dienās dabūt nez ko, un pec nedēļas aiz apnikuma pamest, tad ej tik tajos high rate serveros, bet nezinot par ko runā, labāk nekomentē ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Troooper |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 8-September 05 ![]() |
vai kaads luudzu nevareetu pateikt vai flyff ir P2P kaads ir main saits un kur var nokachaat ?
|
<Graph> |
![]()
|
nja motrs ir labs tur vis ir sacuniits, bet es tur ta vairs ipasi nespeleju. tgd speleju LV serverii un alysian kur testeju cits 4arus.
-------------------- ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Jāsaka ka Latvijā nav neviena normāla RO servera. Ar to es domāju: stabilitāti, maz kļūdu, pareizi strādājošus skillus, nekādu čītainu NPC, 1x exp/drop, nekādu zagtu materiālu servera forumā.
Nu un protams apskatot to vietējo serveru forumus diemžēl nākas secināt ka lielākā daļa cilvēku kas tur spēlē ir apmēram tādi kuri tai pat MotR tiek banoti... Es pat nesaku par ekonomiku serverī kur max onlains nesasniedz 1000 cilvēku... ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
One winged angel |
![]()
|
QUOTE(Rags @ Sep 8 2005, 00:05) QUOTE(One winged angel @ Sep 5 2005, 21:33) Es spēlēju 3 serveros: Mirror Of The Realm(sūds pēdējais) , XileRO un Nameless RO. Clientu novilku caur Discovery RO mājas lapu.... hehe, nu jā protams, serveris kur ir pāri 99lvl un čupām čītu NPC un daudzreiz lielāks exp rate jau noteikti ir labāks nekā "sūds pēdējais" MotR kurš vismaz puslīdz turās līdzība oficiālajiem serveriem ![]() Ja patīk 3 dienās dabūt nez ko, un pec nedēļas aiz apnikuma pamest, tad ej tik tajos high rate serveros, bet nezinot par ko runā, labāk nekomentē ![]() Heh, jā par to nezin kā dabūšnu... Tur ir arī maksimālais level super milzīgs un tas būtībā domāts priekš PVP, kur svarīgi ir nevis kurš ir iemācijies labāku un mo4nāku skillu, bet tas kā tu proti spēlēt. Un nejau tāpēc, ka MOTRā viss iet lēni man tas nepatīk, bet gan tāpēc, ka tu esi stulbs NOOBS ja tu neesi Premium Players, Un vēl man šausmīgi patīk, ka Xile ir jauni Equipmenti, utt. Un vispār, tu nevari pamest to serveri aiz garlaicības, jo Maximālais lvl ir 254 un no 130 lvl kačāšanās iet pat lēnāk nekā MOTRā uz 99 levelu.Un es zinu, ko runāju, es gan MOTRu gan Xile esmu diezgan ilgi spēlējis un salīdzinājis. PS. Lūdzu atvainot par žargonismiem un barbarismiem. -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Rags |
![]()
|
premium users dabon tikai papildus ekstras kas neietekmē spēles balansu...
savukārt tas pats Xile ar tiem 250+ lvl ir pilnīgi disbalanss, jo skilli ar tādiem statiem un līmeņiem vairs nedod to pašu efektu, dažu tipu čari pilnīgi savādāk spēlējas... visi tie bonusi maybe arī kadam var patikt, taču pat oficiālajos serveros ik pa laikam cilvēki runā par kādu overpower klassi, tad šeit balansa kā tāda nepastāv, jo ir čari kas tiekot pie šādas brīvības paliek daudz reiz stiprāki ![]() apmēram tas pats ir ar custom itemiem. p.s. gribētos zināt cik ilgi tad tu esi motr spēlējis, un vai esi mēģinājis oficiālo utt, nu un čaru levelus ja var ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
<Graph> |
![]()
|
emmmm varbut var kads pateikt kur var downloud to rose?
Tenjou |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 29-July 05 From: Latvia, Ogre ![]() |
...
- RO tikka spelets kadu laiku, bet parak daudz laiku tas saka prasit. Kaa spele ir ljoti okey. Bet nu questu sistema ir ljoti stulba. - ROSE sanaca uzspelet .. itkaa jau spelei nav ne vainas, bet likas tada shkjiba. Pat statu ietekme bija tada jokaina. - Flyff neesmu spelejis. ... es teiktu RO. Bet vienozimigi ne uz high rate servera. Ja nav laika tad labak vispar nespelet RO neka iet uz tiem high reitiem -.- ... |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
nee nu ja esi datortarps, un tev neka cita neatliek ka savu brivo laiku pavadit pie datora, tad ja vari iet spelet serveri lai normali uzskacaties vajag gadu, bet nu sorry es labak iesu uz hight serveri kur atri var uzskacaties un ar prieku spelesu un apskatisos kas intrsants taja chara, nevis nospelejot veselu gadu, un pec kada laika serveris pazud, "netisam"... MURGS! =D
ClouD |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 8-September 05 ![]() |
es ari biju spelejis Ro man tur nepatika viena lieta kad perc jaunas brunas vai ierocus nemainas izskats! un tas ir apnicigi! es nez mos uz citiem serveriem ta nava?
-------------------- The Way Of Darknes! The Path Of Ninja!
|
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
sorry par offtopiku, bet kapec man pasu RO instalaciju neatlauj rakstit uz E: diska, bet uzreiz kad uzspied izstal vins pa taisno raksta uz C: diska ? =((
<Graph> |
![]()
|
tad kads iedos adresi kur noka4at rose?
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |