![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Sep 5 2005, 20:33) ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() Hmm paspeeleeju uz taa servera (XileRO) iepatikaas! Starpcitu ir 3 xilero serveri 1.Highrate serveris 2.PK serveris 3.low rate servers 1/1/1 -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(CloudX @ Sep 14 2005, 22:18) ![]() Hmm paspeeleeju uz taa servera (XileRO) iepatikaas! Starpcitu ir 3 xilero serveri 1.Highrate serveris 2.PK serveris 3.low rate servers 1/1/1 Tas pēdējais vairs neskaitās XileRo, tas ir AgonyRo... -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
OMG, man Ragnarok baigi patīk, tikai man nav PC... Can anybody help...? Nav kāda versija priekš Apple (Mac OS X) datoriem? Itkā i-netā kaut kas par to bija rakstīts, kā topošais projekts...
![]() -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
NJAAAAA Motr : piu XDDDD ir okej ...... esu tur pavadijis gadu ...
Esu, nu veel esu, 99 Agi/vit/lak hanters (visi, kas saka ka VIT hantam nav vaidziiga smagi maldaas ......) 2 nedelas papriecaajaamies par 99 leveli, bet ... domaju sveetdien paariet uz high novici, jo shonedeel ieviesa advanced klasi motraa...... =)))) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Jau ieviesa????????? Laikam jāatsaak speeleet motrs, jo es vinju nespeeleeju jo tu mocies lai kljuutu vienalga par salagu, nu ja ir ieviesta 3 profa, tad var dabuut Respect...
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ehh vakar peec universitaates ierados majas un nenopcietos ... esu High Archers ....
Visiem, kas nezin .... M Motr servers ir 1/1/1 - nekas nav paplashinats, paugstinaats un nav nekaadu Godless iteemu un Chiterisku karshu arii nava .... tiem kam ir maza pacietiiba ... nav ko mekleet shaja serverii. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
One winged angel |
![]()
|
JAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! BEIDZOT ILGI GAIDIITAIS IR NOTICIS!!!!!!!!!!! Beidzot ir atveerti eROSE un usROSE pilniibaa par briivu!!!!!!!! Vieniigi, man nav laika ROSE speeleet, taa kaa tur levelu kachaat iet daudz gruutaak nekaa MOTR serveri ragnarokaa, pietam es speeleeju, ja nemaldos kaadus 7 MMORPG jau tagad reizee un man pat nav daudz laika, lai kaadu no vinjiem normaali speeleetu.... Vismaz tam dzekam, kursh man tur jautaaja vai ROSE ir par maksu un es vinju apbeedinaaju tagad bus prieki, ja vinjsh shito izlasiis....
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Sinder |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 11-September 05 From: Behind the Stars, In the Valley of Dreams ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Sep 5 2005, 18:57) QUOTE(MIMI @ Sep 5 2005, 18:45) FLYFF RULLZZ! ![]() Jā, es jau dabūju 20 levelu un lidinos uz boarda, tikai tur screenus kautkaa nevar dabūt... Screenus var dabuut nospiezhot nulliiti (0) =) Es uzskatu ka Flyff ir labaakais no shiem, lidoshana ir ko veerta =) traukties uz deelja ar ~270km aatrumu stundaa... un daudzu citu iemeslu peec... Flyff (FlyForFun) ir 2 anglju serveri: Flyff Ph - Atrodas Filipiinaas, 17oktobrii saakas Open Beta, tur speelee ljoti draudziigi un izpaliidziigi cilveeki... bet... shobriid sleegti aareejie IP =( http://www.flyff.com.ph Flyff International - Paarvests no Korejas uz Kaliforniju, Open Beta saaksies Novembrii (preciizs datums veel nav zinaams) speelee visaadi cilveeki ![]() -------------------- ![]() |
Sinder |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 11-September 05 From: Behind the Stars, In the Valley of Dreams ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
moz kads pateiks ari kur var nokacat kaut ko no sita ar normalu atrumu? a to jus liekat tikai tos screenus
![]() |
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
emmmm kur tad var noka4at to ROSE ?
![]() -------------------- ![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
<Graph> izskataas ka tu tiec veixmiigi ignoreets. ROSE cik es skatiijos var nokachaat galvenajaa adresee...
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
One winged angel |
![]()
|
Tagad nevar gan...
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
nu baac!! (vismaz 1 cilveks pamanija kad es ari kko raxtu
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:11 |