![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
QUOTE(<Graph> @ Oct 21 2005, 13:01) ir iemesls priecaaties ne ![]() -------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Esmu atpakalj un buushu atpakalj arii ROSE. Pirms kachaashanas tikai iisti nezinu kuraa serverii speeleet, laikam jau Eiropas, ne? Lai radiitu lielaakus iespaidus par sho speeli, esmu atljaavies iemest sheit linku: Click here to watch the ROSE playmovie!!! Varbuut vairaak gribesies speelet, a varbuut nee
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
One_winged_angel man shitas muviks kukaa pa liels liekas lia vinju vilktu skatiities!!! es labaak novelku speeli pastos ir laba vai nav!
-------------------- Freedom is never given. It's won.
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
OK davai sarunājam serveri! Spēlējam kopā! LOģiski būtu eROSE bet man dazhi ārzemju pazinjas spēlē Japānas vai Korejas serverī
|
Red Devil |
![]()
|
Labaak pagaidaam ne, es tagad ljoti aiznjemts skaitos... ja buus radusies interese es tev doshu zinju
![]() -------------------- Freedom is never given. It's won.
One winged angel |
![]()
|
Ok es speeleeju eROSE no shii posta uzraksiishanas briizha veel ir 1 h 27 min. liidz man novilksies install file, bet shitty, uzzinaaju, ka par extraam jaamaksaa
![]() ![]() te ir officiaalaa eROSE maajas lapa -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Sāku spēlēt flyff labu laiku atpakaļ,b et apnika. Moš kāds arī spēlē no foruma un vēlētos man piebiedroties? Es domaaju spēlēšanā!!!!
lvl 27 name: Nuin Status: Mercenary ___________________ lvl 5 Name: Kenpachi Status:........ ! -------------------- |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Pasakiet plz ja kaads speelee flyff mosk var bikinj apskaidrot kas tur notiek vai pat moska paliidzeet speelee saakumam.
![]() ![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Sveiki Fly fani
![]() ![]() ![]() Ja kadam sis posts liekas aizdomigs sorry ![]() Man gribas Vienkarsi ietaupit vietu otaku ![]() -------------------- |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
Zinu jau zinu ka stulbs jaut. bet kas jadara flyff pirmajos tris kvestos?
-------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
nospied burtu Q un izlasi
![]() Un kads tev niks ??? -------------------- |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
O, es arī tagad pievienojies Flyff Iedzīvotāju pulkam. Kautgan esmu vēl 7.lvl, bet tas ātri mainīsies.
Niks: Bl4deZ (ko var darīt? BladeZ jau kāds aizņēma. nācās likt lietā p0kemon5p34ku ![]() Tikai jābrīdina uzreiz, ka spēlēšu Flyff līdz RO2 iznākšanas brīdim... |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
Ro 2 bus free?
-------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
|
One winged angel |
![]()
|
Iespeejams, ka RO2 izies nepabeigts, taapat kaa tas bija ar R.O.S.E., kur pasaule ir shausmiigi liela, tb 7 planeetas un tur nebija pabeigta peedeejaa planeeta un kautkads tur piu piu piu tuksnesis uz taas pirmaas Junon planeetas, taa kaadu veselu gadinju laikam notureejaas par briivu, ar vairaakiem restartiem starpaa, un kad to pabeidza, tad atkal notika restarts un speele kljuva par P2P, ir jau arii privaatie serveri, tas gan, vieniigi tur parasti seezh kaadi 5 cilveeki onlainaa un ir shausmiigi garlaiciigi... Man vajag cilveekus, vajag PUULI, VAJAG KILLSTEALU!!!! Un nekaadi klani vai gjildes no dazhiem cilveekiem nesanaak... Gribu speeleet RO2!!!! Ja uzreiz izlaidiis pilniigi paeigtu, tad buus scheise, bet vismaz varees pakaifot free trialaa....
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |